Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tommaso

Klub Miłośników Zegarków Tudor

Rekomendowane odpowiedzi

Ktos ma juz BB polara od nas?

Może sie pochwalić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jest i u mnie
Kruk -15%
IMG_2710.thumb.jpeg.e83836a22fe137ddeae8055e8f4f579e.jpeg

Dali „od siebie” czy załapała się jakaś promocja z dublowaniem rabatów?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, dudak napisał(-a):

Dali „od siebie” czy załapała się jakaś promocja z dublowaniem rabatów?

Dali od siebie - nazwali to cicha promocja 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dali od siebie - nazwali to cicha promocja 
To zmaksiłeśdo 20, to może dać RKS, ale za punkt honoru stawiają sobie, aby nie dać

Wysłane z mojego 23127PN0CG przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Miszkolc napisał(-a):

do 20, to może dać RKS

Co to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to?
Regionalny Kierownik Sprzedaży

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni tam 10% dają z automatu na jakąś kartę, a wyżej trzeba się targować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Miszkolc napisał(-a):

To zmaksiłeśemoji106.pngdo 20, to może dać RKS, ale za punkt honoru stawiają sobie, aby nie daćemoji6.png

I to jest ich "głupia" polityka.

Jak miałem odbiór BB54 to z kartą dużej rodziny (rodzice mają) można było dostać 12%, tym razem nie miałem żadnego z rodziców na podorędziu aby stawić się osobiście. Pani kierownik oczywiście nie i maks 10% na moją kartę.

Podziękowałem, zegarek przejął kolega.

Dwa tygodnie później była promocja z dublowaniem progów punktowych i kupiłem z miejsca w innym salonie z 20% rabatem :P

Rozumiem, że z ulicy mogą nie dawać, ale jeśli ktoś kupił już u nich kilka zegarków, to w obecnych czasach wręcz powinni rozsyłać info z promocją dla stałych klientów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mi na GSa też dali -20% (na pierwszy zakup *w sumie drugi / ale tamten był skromniejszy) nazywając to "cichą promocją" ; )

Co nie zmienia faktu, że moim zdaniem -20% (a nawet -15%) uważam za świetną okazję za BB'54 / który jak dla mnie - jest znakomitym zegarkiem (a jak pod ręką / w salonie - jest jeszcze 5 lat gwarancji, to już w ogóle super rozwiązanie)

*dopisze jeszcze, że przypuszczam iż aktualne rabaty na 54 - mogą być spowodowane większą dostępnością tego modelu (na szybkim podglądzie - widać, że jest dostępny w trzech miastach / natomiast jak dzwoniłem - jakiś czas temu, mówili że nigdzie go nie mają w butikach i mogą go sprowadzić tylko po cenie z metki)

Edytowane przez Dnlaie

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mi na GSa też dali -20% (na pierwszy zakup *w sumie drugi / ale tamten był skromniejszy) nazywając to "cichą promocją" ; )
Co nie zmienia faktu, że moim zdaniem -20% (a nawet -15%) uważam za świetną okazję za BB'54 / który jak dla mnie - jest znakomitym zegarkiem (a jak pod ręką / w salonie - jest jeszcze 5 lat gwarancji, to już w ogóle super rozwiązanie)
*dopisze jeszcze, że przypuszczam iż aktualne rabaty na 54 - mogą być spowodowane większą dostępnością tego modelu (na szybkim podglądzie - widać, że jest dostępny w trzech miastach / natomiast jak dzwoniłem - jakiś czas temu, mówili że nigdzie go nie mają w butikach i mogą go sprowadzić tylko po cenie z metki)

Powiem Wam, że jestem w szoku ostatnim rozwojem w czarnym ptaku.
Po tym jak wspomniałeś, że „na szybkim podglądzie” sprawdziłeś dostępność BB54 musiałem wejść na stronę i przez to co ujrzałem szczena mi opadła.
Na stronie nie dość że jest BB54, to po 3 latach od premiery pojawił się Pelagos 39. No i mamy już tegoroczne nowość.

Szok 🫣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie pogonili kogoś do roboty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Wam, że jestem w szoku ostatnim rozwojem w czarnym ptaku.
Po tym jak wspomniałeś, że „na szybkim podglądzie” sprawdziłeś dostępność BB54 musiałem wejść na stronę i przez to co ujrzałem szczena mi opadła.
Na stronie nie dość że jest BB54, to po 3 latach od premiery pojawił się Pelagos 39. No i mamy już tegoroczne nowość.

Szok 🫣

Ha, nawet czarny BB58!zdaje się być dostępny od ręki.

Ale czad będzie, jeśli pojawi się u nich North Flag - czy na bransolecie czy na gumie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi