Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

andrewjohn

Zegarki Tissot z Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

W takiej cenie na 99% fake. Mialem w reku taki egzemplarz i porownywalem z orginalem i naprawde bardzo ciezko odroznic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie.....wprawdzie facet daje możliwość sprawdzenia i zwrotu w razie watpliwości, ale mimo tego wydaje mi się to podejrzane..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daje taka mozliwosc bo wiekszosc osob nie interesujaca sie tak jak my zegarkami nie ma szans na rozpoznanie czy to fake, wiekszosc zegarmistrzow zwanymi "bataryjkarzykami" takze zapewne stwierdzi ze to orginal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostawa ze Szwajcarii w 20 dni...

Może pielgrzymką?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wczoraj przegladalem sobie allegro i wpadl mi w oko jeden sprzedawca ktory oferuje zegarki Tissot w niskich cenach , na moje to jakis fake.

Koles pisze ze sciaga zegarki ze szwajcari i sa one 100 % oryginale (mamy 14 dni na sprawdzenie oryginalnosci zegarka i jesli bedzie cos nie halo to mozemy zwrocic)

Do tego udziela 5 letniej gwarancji.

Dodam ze koles ma 100% poztytywnych komentarzy.

http://allegro.pl/zegarek-tissot-t044-430-21-051-00-automatic-eta-pa-i4983018530.html

http://allegro.pl/zegarek-tissot-t044-417-27-051-00-eta-payu-i4987379567.html

http://allegro.pl/zegarek-tissot-t048-417-27-057-00-eta-payu-i4992330929.html

CO MYSLICIE ?????????????????????????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oszustwo, kradzione zdjęcia, nikt nie dostanie zegarka, termin na dostawędługi aby wiele osób się nabrało.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia z internetu,szkoda zachodu.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie ściąga z Chin- właśnie z Azji idą paczki najczęściej 2-3 tygodnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przyznam, że TISSOTY zwróciły moją uwagę. Wahałem się z kupnem Le Locla jednak eye_lip trochę ostudził moje zapędy.

Z jednej strony widać, że gość ma same pozytywne komentarze za sprzedaż zegarków. Z drugiej strony skąd ma te zegarki i czemu sprzedaje je w tak niskiej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek ale dajesz po oczach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie

Dzwonilem dopiero do tej pani i powiedziala mi ze zegarek idzie prosto z Szwajcari do klienta a ona wysyla poczta paragon. Powiedziala mi ze moge zaniesc zegarek do kazdego zegarmistrza i jesli stwierdzi ze to podroba to moge go zwrocic  w ciagu 14 dni. Udzielaja 5letniej gwarancji. Gdy zapytalem czemu ceny sa tak niskie np Tissot u nich 522zl a w innym sklepie 1200 powiedziala mi ze zegarek jest bez pudelka za ktore trzeba sporo doplacic bo niby z drewna no i omijamy wszystkich posrednikow.

Widze ze srzedala troche tych Tissotow i nikt nie napisal ze podroba. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwnym trafem ma najczęściej podrabiane zegarki... Edifice + Tissoty. Śmierdzi importem z Chin na kilometr. Bajka o pudełku... Cóż... przednia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwi mnie ze ludzie kupuja u niej  zegarki za nie male pieniadze i nie sprawdzaja autentycznosci?

DZwiwna sprawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, ja widzę, że przepłaciłem bo nie dostałem drewnianego pudełka do żadnego z Tissotów w rodzinie... :-(

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwnym trafem ma najczęściej podrabiane zegarki... Edifice + Tissoty. Śmierdzi importem z Chin na kilometr. Bajka o pudełku... Cóż... przednia.

panowie nie wierzmy w cuda. ile kosztuje pudełko? nawet jak doliczyć wszelkie koszty transportu itp. to wyjdzie z 50zł a nie 500zł.

już były pytania o tym sprzedającym. zegarki idą ze Szwajcarii, czy przez Szwajcarię (z Chin)?

a to, że sprzedaje najczęsciej podrabiane zegarki... śmierdzi. Casio też idzie prosto ze szwajcarskiej fabryki :D?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio znajomy zamówił telefony "z Holandii". okazało się, że nie "z" a "przez", prosto z Chin...

rozumiem, że Casio ma nową fabrykę w ©Holandii i stąd tak niskie ceny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 lat gwarancji? -ile daje producent-2lata? :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwi mnie że ludzie kupują coś z wirtualnych zdjęć. Nigdy nie sprzedawałem czegoś na allegro nie umieszczając rzeczywistych fotek sprzedawanej rzeczy to i logicznie myśląc wolę widzieć co kupuję. Radzę się zastanowić poważnie przed kliknięciem aukcji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.