rafi 13364 #5126 Napisano 15 godzin temu 21 minut temu, facecik napisał(-a): OW jest spoko. Ma kompaktowy rozmiar koperty oraz L2L i pomimo sporej wysokości bardzo dobrze mi się go nosi. To jest teraz mój zegarek na basen - znów zacząłem pływać. Mam parę zastrzeżeń do wykonania. Głównie chodzi o bezel, jego pracę i wkładkę. Nie wiem czy zdecydowałbym się ponownie na wydanie prawie 10k za taki zegarek. Skoro jednak już go mam, to pewnie zostanie... Skoro nie ma tego co najważniejsze, to może niech chociaż zegarki to kompensują😉 Prawidłowo. O zdrowie trzeba walczyć, a jednocześnie mieć pozytywne podejście do życia i wyciskać z niego max co się da. To jest cholernie istotne. Coś na ten temat wiem, od dwunastu lat (choć to nie ja choruję, tylko młoda). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fiere 228 #5127 Napisano 1 godzinę temu 16 godzin temu, facecik napisał(-a): Moje podsumowanie na koniec roku. Mimo pesymistycznych przewidywań, jednak udało mi sie zapełnić to brzydkie pudełko, a nawet nieznacznie je przepełnić. Trzeba chyba kupić większe, bo żadnych redukcji nie planuję w najbliższym czasie. Powiem więcej, mam coraz większy głód posiadania czegoś nowego. Super kolekcja, gratuluję 🙂 Z ciekawości. Jak oceniasz divera GO w porównaniu do Rolka i Omegi jeśli chodzi o jakość wykonania? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach