Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
TabaQ

Nasze nowe chińskie nabytki

Recommended Posts

24 minuty temu, Pawelus napisał(-a):

Ma ktoś może ten zegarek ? Możecie go polecić? Jak luma?

Przymierzam się do niego na 11.11

61O3GvCew-L._AC_SY1000_~2.jpg

Kolega Tomek @tomaliusz ostatnio zakupił i był zadowolony. 

W dniu 17.10.2024 o 18:38, tomaliusz napisał(-a):

To Wy se pogadajta ... lelum polelum a w temacie wrzucę co następuje 😁 

Taki ło dotarł ☺️ 

IMG20241017173338.jpg

IMG20241017173526.jpg

IMG20241017173653.jpg

IMG20241017173820.jpg

IMG_20241017_181917.jpg

IMG20241017182711.jpg

Napisz proszę jak zegarek się sprawdza?jak długo świeci luma?

4 godziny temu, Pawelus napisał(-a):

Tomasz ma 

W oczekiwaniu na prawdziwe okazje, kupiłem przedwczoraj takiego homarka. Ma kilka zalet: producent znany z solidnego przelicznika jakości do ceny, szkła szafirowego, sprawdzonego mechanizmu (NH35), no i ceny - jedyne 180 zł. A koperta też ze stali, żeby już uniknąć podejrzeń o kombinacje w stylu Benyara. 

Sfd722120c4634b92b55115e75dd81df4t.jpg

9 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

W oczekiwaniu na prawdziwe okazje, kupiłem przedwczoraj takiego homarka. Ma kilka zalet: producent znany z solidnego przelicznika jakości do ceny, szkła szafirowego, sprawdzonego mechanizmu (NH35), no i ceny - jedyne 180 zł. A koperta też ze stali, żeby już uniknąć podejrzeń o kombinacje w stylu Benyara. 

Sfd722120c4634b92b55115e75dd81df4t.jpg

Mam od kilku dni.Czuć kawał stali.Świetny jest.Mój wyszedł za 212 zł.

Godzinę temu, Pawelus napisał(-a):

Mam od kilku dni.Czuć kawał stali.Świetny jest.Mój wyszedł za 212 zł.

Gratuluję. Mam już dwa Addiesdive'y a w drodze kolejne dwa i pewnie jak poprzednie będę też zadowolony. 

22 godziny temu, Pawelus napisał(-a):

Napisz proszę jak zegarek się sprawdza?jak długo świeci luma?

Coś już pisałem tu:

Luma niestety świeci krótko, da się co prawda odczytać po ok. 3 godz. ale do takiego np. Steeldiva brakuje.

Edited by tomaliusz

5 godzin temu, tomaliusz napisał(-a):

Coś już pisałem tu:

Luma niestety świeci krótko, da się co prawda odczytać po ok. 3 godz. ale do takiego np. Steeldiva brakuje.

Dzięki 

W dniu 2.11.2024 o 12:32, Pawelus napisał(-a):

A jak wygląda 11.11 na Allie? Warto coś obserwować, duże przeceny? Jeszcze nie miałem okazji :)

Tu robie paski: www.instagram.com/itspmcrafted ⚒️

5 godzin temu, ZiPSokool napisał(-a):

A jak wygląda 11.11 na Allie? Warto coś obserwować, duże przeceny? Jeszcze nie miałem okazji :)

Bywają przeceny i to dosyć spore.Trzeba śledzić 

IMG_20241104_222645_edit_573553042450501.thumb.jpg.2b3d88ef7230116c79a4f58c30a3ceda.jpg

Edited by pmwas

Miłego dnia!

Jakiś czas temu kupiłem wersję z jasną tarczą i... trochę przepłaciłem, bo teraźniejsza cena, nawet przed 11.11, spadła mocno. A, że spadła, to skusiłem się i na wersję z tarczą w kolorze ciemnym. Teraz będzie parka. Bardzo ładna parka. Za jakiś czas dokupię Nomosa... :) 

Kto ma silniejsze nerwy niech poczeka do wyprzedaży, może uda się taniej, niż za 240 zł? 

S6fe7963339374a6fa700110ccb3aa09dv.jpg

Sf36a85911566426fab1e7b9cc619d9c5Y.jpg

Czarny lepszy imo. 

Panowie....zbliża się 11.11 w teorii jeden z lepszych dni zakupowych ....cos polecacie zakupowo w sensie wizualnym? Może człowiek by coś zanabył choć wstrzymuję sie bo to sie robi choroba ;). 

Odnośnie "jeden z lepszych dni zakupowych"
wczoraj dodałem do obserwowanych kilka modeli i historia dotycząca ich wszystkich jest taka sama ale skupmy się na jednym. Wczoraj cena wynosiła 257zł z ofertą Big Choice (gdzie cena przed tą obniżką to 27xzł jak informuje nas ali.) Co dziwne cena regularna w październiku czyli przed Big choice oscylowała w okolicach 265 zł nie 27x jak kłamie nas ali... Dziś otwierając ofertę uderzyła mnie w twarz sztucznie napompowana cena 310zł a informacja o planowanej "okazji" na 11.11 uświadamie mnie że zapłacę 268zł czyli tyle ile zapłaciłbymm bez promocji lub nawet drożej. 
Oczywiście cena jest ceną a stosunek tego co dostajemy a ile płacimy za te zegarki jest i tak okazją samą w sobie. 
Warto tylko wspomnieć że jeżeli ktoś w poniedziałek wejdzie na ali i da się oczarować magii liczb typu 310zł !!! 11.11 268zł !!! to nie powinien się podpalać i ładować do koszyka co popadnie myśląc, że następna okazja dopiero za rok ale na spokojnie przemyśleć sprawę. 
Ktoś tu wstawiał kilka dni temu link do historii cen na stronach ali. Warto się zapoznać.

Edited by Polet

1 godzinę temu, niuti napisał(-a):

Czarny lepszy imo. 

Panowie....zbliża się 11.11 w teorii jeden z lepszych dni zakupowych ....cos polecacie zakupowo w sensie wizualnym? Może człowiek by coś zanabył choć wstrzymuję sie bo to sie robi choroba ;). 

Ja mam zawsze w koszyku ponad 90 przedmiotów i systematycznie obserwuję ceny, więc teoretycznie to jedyna szansa na wyłapanie prawdziwych okazji. Ostatnio mi mignęła aktualna dobra cena na Suba w trzech wersjach kolorystycznych z San Martina (Kermit, Hulk i czarny). Cena około 155 USD. Niestety nie pamiętam linka. Musiałbyś sam poszukać. 

Ceny wyjściowe nawet po tzw. obniżkach w wielu wypadkach są wyższe od niedawno aktualnych. Jedynie kupony zniżkowe mogą coś dać na korzyść. 

2 godziny temu, niuti napisał(-a):

Czarny lepszy imo. 

To ciemny granat. 

17 minut temu, kaurismaki napisał(-a):

Zapowiadają takie okazje:

2.thumb.jpg.f15d8bd5220928752809850d778c7965.jpg

i takie:

1.thumb.jpg.2fbebcf60d2bda8f680e1c3cb439ae6c.jpg

Zobaczymy...

Na YT widziałem recenzję pierwszego i bransoleta podobno słaba a skracanie to koszmar.

ten steelflier jest oferowany w innej ofercie za 223 zł i jest dodatkowo ponad 10 zł zniżki  i 2% monety

Edited by bogdan57

4 godziny temu, Polet napisał(-a):

Odnośnie "jeden z lepszych dni zakupowych"
wczoraj dodałem do obserwowanych kilka modeli i historia dotycząca ich wszystkich jest taka sama ale skupmy się na jednym. Wczoraj cena wynosiła 257zł z ofertą Big Choice (gdzie cena przed tą obniżką to 27xzł jak informuje nas ali.) Co dziwne cena regularna w październiku czyli przed Big choice oscylowała w okolicach 265 zł nie 27x jak kłamie nas ali... Dziś otwierając ofertę uderzyła mnie w twarz sztucznie napompowana cena 310zł a informacja o planowanej "okazji" na 11.11 uświadamie mnie że zapłacę 268zł czyli tyle ile zapłaciłbymm bez promocji lub nawet drożej. 
Oczywiście cena jest ceną a stosunek tego co dostajemy a ile płacimy za te zegarki jest i tak okazją samą w sobie. 
Warto tylko wspomnieć że jeżeli ktoś w poniedziałek wejdzie na ali i da się oczarować magii liczb typu 310zł !!! 11.11 268zł !!! to nie powinien się podpalać i ładować do koszyka co popadnie myśląc, że następna okazja dopiero za rok ale na spokojnie przemyśleć sprawę. 
Ktoś tu wstawiał kilka dni temu link do historii cen na stronach ali. Warto się zapoznać.

Tak zdaję sobie sprawę z tego, że ostatnio okazje to okazje z nazwy, wszyscy o tym piszą wszędzie. Bardziej chodziło mi może o to co planujecie kupić. Bo przeglądam te oferty i jakoś wszystko już było, widziałem, mam, nie chcę itp. Nic na siłę, ale może....kolejny kurzołap ;)

6 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Na YT widziałem recenzję pierwszego i bransoleta podobno słaba a skracanie to koszmar.

Ale że berny? Bransoleta normalnie mikroregulacja 3stopniowa, piny, nie pamiętam bym miał jakieś problemy, co prawda to tytan więc się wyciera ale bardzo dobra za te cenę 

Edited by nh35

Dotarl drugi :)

IMG_20241108_195630_edit_83552743728395.thumb.jpg.53385ca574adaa30ee2ffb422c7abaef.jpg

Tarcza po renowacji. 

Jak się zbiorę w sobie to napiszę o nich coś więcej... 

IMG_20241108_195500_edit_83596177932034.thumb.jpg.6b29e64d40b21df5697107238e1e20ce.jpg

Miłego dnia!