Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie, siedem rys na wierzchu koperty, w tym cztery na bezelu i jedno otarcie to jeszcze "nearly new"?c3a3d5ef643362e6fb8b9029b112df17.jpg

Wysłane z mojego 2201123G przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy po której stronie stoisz. Jak kupujesz to łoooo panie, jak sprzedajesz to wiadomo, delikatne oznaki użytkowania,😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Miszkolc napisał(-a):

Jak myślicie, siedem rys na wierzchu koperty, w tym cztery na bezelu i jedno otarcie to jeszcze "nearly new"?

Jesli to z ostatniej wyprzedazy jako "nearly new" to slabo, oj slabo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, z ostatniej wyprzedaży. Jednak zwrócę, poproszę o wymianę lub zwrot kasy. W ogóle słabo coś poszło. Po 10 dniach od zamówienia musiałem się przypomnieć i DHL z dnia na dzień dostarczył. Ale mam niczym nie poparte przekonanie, że wysłali poserwisowy, tym bardziej, że bransoleta w bardzo dobrym stanie, czyli "nearly new"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CKtARXA.jpg

dqG14RS.jpg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, proki1971 napisał(-a):

Fajnie się prezentuje . To oryginalna guma?

Tak jest guma oryginalna. Fajnej jakości chociaż dość droga IMO. 

Wolę bransoletę ale nie po to kupiłem pasek gumowy żeby leżał 😀

Dodatkowo pomagają szybkie teleskopy. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

Tak. Ciągle go trzeba bronić. 😂

Mam takiego samego zalizującego na śmierć 🙈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założyłem skórzany pasek. Pasuje takie zestawienie? 9237048e33bd0a68b578e12c553a1155.jpg8c1b2ddb63e9f4c153b5af1016b3582d.jpg

Wysłane z mojego motorola edge 30 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, dawid_999 napisał(-a):

Założyłem skórzany pasek. Pasuje takie zestawienie? 9237048e33bd0a68b578e12c553a1155.jpg8c1b2ddb63e9f4c153b5af1016b3582d.jpg

Wysłane z mojego motorola edge 30 przy użyciu Tapatalka

Mimo że jestem przeciwnikiem skórzanych pasków do nurków, to jednak napiszę że pasuje 🙂

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pasuje.
Takiemu to wszystko pasuje
On był w oryginalnym wydaniu na skórce.

Panowie czy ktoś zwracał Krzyśka ostatnio?
Pytam, gdyż jestem życiowym szczęściarzem, niestety ma to swoją negatywną stronę. Jak jest jakaś "dziura" w systemie obsługi klienta, to jest pewne, że w nią wpadnę. Zdaje się, że przy zamówieniu o mnie zapomnieli, a teraz przy zwrocie drugi raz zapomnieli. Dostałem nr. zwrotu i na tym cisza, wysłałem już dwa maile z zapytaniem co mam zrobić. Bez odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Miszkolc napisał(-a):

On był w oryginalnym wydaniu na skórce.

Panowie czy ktoś zwracał Krzyśka ostatnio?
Pytam, gdyż jestem życiowym szczęściarzememoji3.png, niestety ma to swoją negatywną stronęemoji6.png. Jak jest jakaś "dziura" w systemie obsługi klienta, to jest pewne, że w nią wpadnę. Zdaje się, że przy zamówieniu o mnie zapomnieli, a teraz przy zwrocie drugi raz zapomnieli. Dostałem nr. zwrotu i na tym cisza, wysłałem już dwa maile z zapytaniem co mam zrobić. Bez odpowiedzi. emoji853.png

Sprawdź PW ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6wdlW2b.jpeg 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie,

Przymierzam się do zakupu jednego z Christopherów, a że nie lubię przepłacać jak zapewne każdy z nas, zapytam czy wiecie coś może o obowiązującym kuponie, który pozwoli kilka % opuścić cenę?

Druga i ważniejsza sprawa, cena w dolarach jest dużo bardziej atrakcyjna niż w Euro. Czy przy zakupię do PL mogę wybrać dowolną walutę czy jestem zobligowany do wyboru Euro skoro EU? Niestety mam bardzo małe doświadczenie w zakupach online zza granicy więc jeżeli to głupie pytanie to wybaczcie.

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, OgarnijRozkme napisał(-a):

Witam serdecznie,

Przymierzam się do zakupu jednego z Christopherów, a że nie lubię przepłacać jak zapewne każdy z nas, zapytam czy wiecie coś może o obowiązującym kuponie, który pozwoli kilka % opuścić cenę?

Druga i ważniejsza sprawa, cena w dolarach jest dużo bardziej atrakcyjna niż w Euro. Czy przy zakupię do PL mogę wybrać dowolną walutę czy jestem zobligowany do wyboru Euro skoro EU? Niestety mam bardzo małe doświadczenie w zakupach online zza granicy więc jeżeli to głupie pytanie to wybaczcie.

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

Wojtek

Cześć. Nikt nie lubi przepłacać. Kuponów nie ma od zimy tamtego roku nie wiem czy są jeszcze rabaty na pierwszy zakup 10% to trzeba pisać do nich. Najkorzystniej wychodzi kupić w funtach i ja tak brałem w ubiegłym roku. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam serdecznie,

Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Wojtek

Wszystko już [mention]kornel91 [/mention] napisał. Dodam tylko, że USD wyglądają najlepiej, bo są bez VAT (z założenia eksport poza UK). Jak kupisz w USD do Polski, to będziesz musiał dopłacić polski VAT i opłacić usługę agencji celnej. W EUR i w GBP nie (VAT jest już doliczony w cenie) dlatego zakup w GBP jest najkorzystniejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi