Domeniqo 7 #4026 Napisano 3 Września 2017 Dzięki za info spróbuje następnym razem tym szlakiem zimą jeszcze nie byłem w Zakopanem Przypomniała mi się historia mojego pierwszego i zarazem ostatniego spotkania z nartami heh jakby to ktoś wrzucił na Youtube to hit murowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elisek 0 #4027 Napisano 3 Września 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #4028 Napisano 4 Września 2017 (edytowane) pozdrawiam, Piowa Kurcze, jak mi ten zegarek się podoba ! Od początku jak go zobaczyłem to żałowałem, że nie jest ciut mniejszy. Niestety mam nadgarstek 18cm i uważam, że GWN-1000 Gulfmaster, którego obecnie posiadam, to maximum na jakie mogę sobie pozwolić, a do gablotki przecież go nie kupię Edytowane 4 Września 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #4029 Napisano 4 Września 2017 Wojtek, ja mam nadgarstek ok 18,5 i super mi się go nosi działaj Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #4030 Napisano 4 Września 2017 (edytowane) Dzięki Matej, jak będzie okazja to na pewno go przymierzę, ale wiem, że jest większy od Gulfa a tak jak pisałem odnoszę wrażenie, że GWN-1000 to dla mnie max.Zgadzam się, że kiedyś nie założył bym nawet Gulfa czy Kinga, a dzisiaj uważam, że jest spoko, człowiek się przyzwyczaja, tylko żeby nie stracić nad tym kontroli i się nie ośmieszyć Tak leży Gulf Choć jak teraz oglądnąłem Twój film porównawczy to różnice wydają się być subtelne. Edytowane 4 Września 2017 przez Wojtek_Z 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #4031 Napisano 4 Września 2017 (edytowane) Dzięki Matej, jak będzie okazja to na pewno go przymierzę, ale wiem, że jest większy od Gulfa a tak jak pisałem odnoszę wrażenie, że GWN-1000 to dla mnie max.Zgadzam się, że kiedyś nie założył bym nawet Gulfa czy Kinga, a dzisiaj uważam, że jest spoko, człowiek się przyzwyczaja, tylko żeby nie stracić nad tym kontroli i się nie ośmieszyć Tak leży Gulf Choć jak teraz oglądnąłem Twój film porównawczy to różnice wydają się być subtelne.Dla mnie na luzaku będziesz moim zdaniem zadowolony Wysłane przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Września 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4032 Napisano 4 Września 2017 Porówanie z Królem i GD-100 pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domeniqo 7 #4033 Napisano 4 Września 2017 Skubańce równiusieńko chodzą Niech Mud będzie z Wami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4034 Napisano 4 Września 2017 Dwóm jest łatwiej, bo mają Waveceptor. Trzeciego musiałem ustawiać. 8-)) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domeniqo 7 #4035 Napisano 4 Września 2017 Przy tych dwóch Mudmaster wcale nie wyróżnia się wielkością 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5737 #4036 Napisano 4 Września 2017 Przy tych dwóch Mudmaster wcale nie wyróżnia się wielkością Bo się naczytaliście esejów różnych, pisanych przez "blacharzy" co to automaty i mechaniki tylko noszą że 42mm średnicy to już duży zegarek jest, a każdy większy to już "przesada okrutna" GWG jest jaki jest, jakby był mniejszy to by nie wyglądała tak dobrze bo proporcje by się zmieniły - moim zdaniem przy 18cm nie powinno się zastanawiać tylko mierzyć i nosić GWN inaczej się na łapie układa - to trzeba samemu sprawdzić na łapsku własnym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domeniqo 7 #4037 Napisano 4 Września 2017 Bo się naczytaliście esejów różnych, pisanych przez "blacharzy" co to automaty i mechaniki tylko noszą że 42mm średnicy to już duży zegarek jest, a każdy większy to już "przesada okrutna" GWG jest jaki jest, jakby był mniejszy to by nie wyglądała tak dobrze bo proporcje by się zmieniły - moim zdaniem przy 18cm nie powinno się zastanawiać tylko mierzyć i nosić GWN inaczej się na łapie układa - to trzeba samemu sprawdzić na łapsku własnym Ja się nie naczytałem mam 17,5 nadgarstek i śmigam z GWG a cooo kto mi zabroni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #4038 Napisano 4 Września 2017 (edytowane) Dzięki Matej, jak będzie okazja to na pewno go przymierzę, ale wiem, że jest większy od Gulfa a tak jak pisałem odnoszę wrażenie, że GWN-1000 to dla mnie max.Zgadzam się, że kiedyś nie założył bym nawet Gulfa czy Kinga, a dzisiaj uważam, że jest spoko, człowiek się przyzwyczaja, tylko żeby nie stracić nad tym kontroli i się nie ośmieszyć Tak leży Gulf Choć jak teraz oglądnąłem Twój film porównawczy to różnice wydają się być subtelne.Śmiało bierz gwg i ani chwili nie będziesz żałował.moim zdaniem każdy fan G,który tylko ma tyle wolnej gotówki powinien go mieć.mudmaster jest w moim top 3 wszystkich G Edytowane 4 Września 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #4039 Napisano 4 Września 2017 (edytowane) ... top 3 wszystkich GMogę prosić o wymienienie tych znamienitości Edytowane 4 Września 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #4040 Napisano 4 Września 2017 Mogę prosić o wymienienie tych znamienitości Mtg-s i o 3 miejsce walczy gwn 1000 z gpw 1000 chociaż myślę,że mógłby się tam wkraść mrg gdybym tylko zdecydował się na jego zakup Jednak mój wiek robi swoje i przeważają anologi,albo ewentualnie hybrydy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #4041 Napisano 4 Września 2017 Dla mnie na luzaku będziesz moim zdaniem zadowolony Wysłane przy użyciu Tapatalka Bo się naczytaliście esejów różnych, pisanych przez "blacharzy" co to automaty i mechaniki tylko noszą że 42mm średnicy to już duży zegarek jest, a każdy większy to już "przesada okrutna" GWG jest jaki jest, jakby był mniejszy to by nie wyglądała tak dobrze bo proporcje by się zmieniły - moim zdaniem przy 18cm nie powinno się zastanawiać tylko mierzyć i nosić GWN inaczej się na łapie układa - to trzeba samemu sprawdzić na łapsku własnym Ja się nie naczytałem mam 17,5 nadgarstek i śmigam z GWG a cooo kto mi zabroni Śmiało bierz gwg i ani chwili nie będziesz żałował.moim zdaniem każdy fan G,który tylko ma tyle wolnej gotówki powinien go mieć.mudmaster jest w moim top 3 wszystkich G No to teraz nieźle mnie zachęciliście - Dzięki Przymierzę na pewno, ale coś czuję, że go kiedyś kupię.Wolnej gotówki obecnie nie posiadam (chyba jak każdy G-Maniak) w to lato wpadły trzy sztuki, ale mam na co zbierać i o to właśnie chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #4042 Napisano 4 Września 2017 (edytowane) Tak na szybko :-) Edytowane 4 Września 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #4043 Napisano 5 Września 2017 (edytowane) Porówanie z Królem i GD-100 pozdrawiam, Piowa Piowa, czy to jest podium? Edytowane 5 Września 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4044 Napisano 5 Września 2017 Nie miało być, ale może coś jest na rzeczy.8--)) GD-100 już dawno sprzedany, Król już dawno nie noszony. Miałem też kiedyś takie "podium"... pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snowdesk 27 #4045 Napisano 6 Września 2017 Witam!Szukam CASIO G-SHOCK Mudmaster GWG-1000-1A9 (żółty). Ciężko mi znaleźć coś za jakiekolwiek rozsądne pieniądze, przekopałem cały internet i wszystko w granicach 2800-3500 zł. Gdyby ktoś coś widział to bardzo proszę o PW. 0 Kupię każdy zegarek typu UFO, Cheburashka, Shaiba w stanie 9/10-NOS. Rakieta, Poljot, Cornavin, Zim, Cardinal, Exacta etc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4046 Napisano 6 Września 2017 Najprościej byłoby kupić czarnego z eglobal (1700 pln) i żółty pasek na Alle (220 pln) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snowdesk 27 #4047 Napisano 6 Września 2017 Najprościej byłoby kupić czarnego z eglobal (1700 pln) i żółty pasek na Alle (220 pln) pozdrawiam, Piowa Myślałem o tym, ale akurat ta tacza, którą standardowo dają z żółtym paskiem, pasuje mi najbardziej, mimo że różnice nie są szczególnie duże. Stąd najchętniej kupię "gotowca" a dopiero w drugiej kolejności będę kombinował z podmianą paska Ale dzięki za podpowiedź PiowaPozdrawiam 0 Kupię każdy zegarek typu UFO, Cheburashka, Shaiba w stanie 9/10-NOS. Rakieta, Poljot, Cornavin, Zim, Cardinal, Exacta etc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snowdesk 27 #4048 Napisano 7 Września 2017 Nastąpiła szybka akcja. Mud kupiony w PL za rozsądne pieniądze Przyjdzie jutro. 0 Kupię każdy zegarek typu UFO, Cheburashka, Shaiba w stanie 9/10-NOS. Rakieta, Poljot, Cornavin, Zim, Cardinal, Exacta etc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #4049 Napisano 7 Września 2017 Tak w locie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czwarty Ząb 490 #4050 Napisano 7 Września 2017 Sprawdziłeś ciśnienie? Mi pokazywało 770hPa na Romku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach