dudi998 4 #4076 Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Dostałem właśnie GW 5610 i nie działa AutoLight. Reklamować czy dać sobie z tym spokój? Edit: Jednak działa Można usunąć. Edytowane 21 Listopada 2017 przez dudi998 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #4077 Napisano 21 Listopada 2017 W tym modelu swego czasu występował ten problem, ja spotkałem sie z nim w egzemplarzach z 2013/4roku. Jeśli masz gwarancje możesz reklamować ale ja wiem czy jest sens zawracać sobie tym głowę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudi998 4 #4078 Napisano 21 Listopada 2017 W tym modelu swego czasu występował ten problem, ja spotkałem sie z nim w egzemplarzach z 2013/4roku. Jeśli masz gwarancje możesz reklamować ale ja wiem czy jest sens zawracać sobie tym głowę. Zegarek świeży z 6 października tego roku. I wstyd się przyznać, ale chyba za krótko trzymałem przycisk. Jednak działa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #4079 Napisano 21 Listopada 2017 Bez komentarza.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4080 Napisano 21 Listopada 2017 Śniadanie zjedz chopie, dopiero potem przyciski wciskaj 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #4081 Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Warto dodać że nawet jeśli rzeczywiście by nie działał to czasami trzeba dać mu trochę czasu i porządnie wstrząsnąć, rada z WUS już i u mnie potwierdzona.Kiedyś miałem ten model z tym problemem i kulka w nowym zegarku może być zablokowana lub nawet fabrycznie za bardzo naoliwiona i nie styka.Z czasem się odblokuję lub smar troszkę odparuję i zaczyna działać.No ale jak porządnie przyp.... to zaczął chodzić Edytowane 21 Listopada 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4082 Napisano 21 Listopada 2017 Miałem to samo. U mnie nie działało, wysłałem pocztą, wytrzęsło w podróży i u nowego właściciela już działa. 8--)) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudi998 4 #4083 Napisano 21 Listopada 2017 Warto dodać że nawet jeśli rzeczywiście by nie działał to czasami trzeba dać mu trochę czasu i porządnie wstrząsnąć, rada z WUS już i u mnie potwierdzona.Kiedyś miałem ten model z tym problemem i kulka w nowym zegarku może być zablokowana lub nawet fabrycznie za bardzo naoliwiona i nie styka.Z czasem się odblokuję lub smar troszkę odparuję i zaczyna działać.No ale jak porządnie przyp.... to zaczął chodzić Zwalałem winę na siebie, ale widocznie jest coś na rzeczy. Po upadku z biurka zaczęło działać. Człowiek uczy się całe życie. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #4084 Napisano 21 Listopada 2017 Zwalałem winę na siebie, ale widocznie jest coś na rzeczy. Po upadku z biurka zaczęło działać. Człowiek uczy się całe życie. I to właśnie jest fajne w "G" - coś nie działa? Pizdnij o podłogę - zadziała Z automatem jest o wiele gorzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81291 #4085 Napisano 21 Listopada 2017 W moim 5610 mam problem z aktualizacją, ani automatyczna nie zadziałała, ani wymuszenie ręczne nie idzie. Jest ERR.Strefę mam na BER, aktualizacja na auto.Co można pokombinować w ustawieniach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #4086 Napisano 21 Listopada 2017 Po wciśnięciu i przytrzymaniu prawego dolnego klawisza załącza się synchro?Jeśli nie zobaczy czy nie masz odpalonego Timera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81291 #4087 Napisano 21 Listopada 2017 Po wciśnięciu i przytrzymaniu prawego dolnego klawisza załącza się synchro?Jeśli nie zobaczy czy nie masz odpalonego Timera.Włącza się, jest na L1 cały czas a po jakimś czasie ERR. Timer nie włączony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudi998 4 #4088 Napisano 21 Listopada 2017 Włącza się, jest na L1 cały czas a po jakimś czasie ERR. Timer nie włączony.Spróbuj w innym miejscu, może nie łapie sz sygnału. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81291 #4089 Napisano 21 Listopada 2017 W kilku miejscach w Warszawie już próbowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #4090 Napisano 21 Listopada 2017 Miałem to samo. U mnie nie działało, wysłałem pocztą, wytrzęsło w podróży i u nowego właściciela już działa. 8--)) pozdrawiam, Piowa No właśnie, a ludzie narzekają, że paczkami rzucają na poczcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #4091 Napisano 22 Listopada 2017 W kilku miejscach w Warszawie już próbowałem. Znakiem tego w niewłaściwych albo robisz coś nie tak. Czasem wystarczy położyc zegarek kilka centymetrów obok i to wystarcza żeby wskoczyło L3.W trakcie synchronizacji lepiej nie ruszać zegarkiem chociaż przy dobrym zasięgu nie ma to znaczenia. Jeśli łapie zasięg L1 to musi złapac też L3 nie ma innego wyjścia kwestia znaleźienia tylko odpowiedniego miejsca. Gorzej jakby w ogóle nie łapał zasięgu, wówczas można było by podejrzewać że coś jest nie tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #4092 Napisano 22 Listopada 2017 Załóż na łapę,skieruj na zachód i odpal synchro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4093 Napisano 24 Listopada 2017 Moje G na balkonie, czeka na słońce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #4094 Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) A z TT wykupili wszystkie kwadraty DW-5600 Dodam że były po 2 paczki Edytowane 24 Listopada 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4095 Napisano 24 Listopada 2017 Dokładnie 212,50. Kupiłem dla syna, bo mu ktoś zajumał G-5500. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4096 Napisano 26 Listopada 2017 Kilka moich kwadratów 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4097 Napisano 26 Listopada 2017 G wieczorową porą ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rubicon 18 #4098 Napisano 27 Listopada 2017 Wczoraj był w temacie "nosicielskim" to dzisiaj w "kwadratowym"... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4099 Napisano 27 Listopada 2017 Żółtek 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubol 10 #4100 Napisano 29 Listopada 2017 Jakieś krzywe te cyfry na tym wyświetlaczu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach