Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ja dawno nic tu nie wrzucałem..    :mellow:

20181029-194333-02-01.jpg

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten niebieski pasek to co to ?

Cień ..

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale, że co?

Ale że tak się nie robi kolegom z forum...  punish.gif

:D :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo blisko, ale to jednak nie to. Przyciski maja nie ten kolor i to nie jest screwback (wiem, ze nie bylo widac). Z tylu na dupce DW-5600E, wyglada na to, ze ktos zmodowal zegarek - wstawiajac dluzszy przycisk adjust (o tym wiedzialem), i przeklejajac szklo z DW5030C do DW5600E. Jeszcze kombinowalem, ze to moze jakis DW-5000/DW-5200 ale nie. Tylko 5030C mial rozowa ramke zewnetrzna i wewnetrzna. Jego dokladny wyglad zaintrygowal mnie dopiero gdy paczka byla w drodze do mnie. Male sledztwo wczoraj wieczorem i chyba jest tak jak napisalem wyzej.

Moze znajdzie sie na grupie osoba, ktora modowala wczesniej ten zegarek? :)

Edytowane przez RedSiedemosiem

Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tak, alarm wibracyjny. W zegarku świetnie się sprawdza, zwłaszcza, jak ktoś przebywa w głośnych miejscach typu fabryka, kopalnia itp. Np. w GD-350 też jest tego rodzaju alarm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo blisko, ale to jednak nie to. Przyciski maja nie ten kolor i to nie jest screwback (wiem, ze nie bylo widac). Z tylu na dupce DW-5600E, wyglada na to, ze ktos zmodowal zegarek - wstawiajac dluzszy przycisk adjust (o tym wiedzialem), i przeklejajac szklo z DW5030C do DW5600E. Jeszcze kombinowalem, ze to moze jakis DW-5000/DW-5200 ale nie. Tylko 5030C mial rozowa ramke zewnetrzna i wewnetrzna. Jego dokladny wyglad zaintrygowal mnie dopiero gdy paczka byla w drodze do mnie. Male sledztwo wczoraj wieczorem i chyba jest tak jak napisalem wyzej.

Moze znajdzie sie na grupie osoba, ktora modowala wczesniej ten zegarek? :)

Rzeczywiście mod, mam oryginała i nawet uwagi na przyciski nie zwróciłem :D gdzieś już takiego widziałem na FB, tylko tamten wyszedł od Gitbita.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze że już nie pamiętam czy takiego moda poczyniłem.. Zamieniałem kiedyś szybkę w DW-5030C na tą od DW-5030-1 i pamiętam że szybka od DW-5030C mi została ale czy ją potem wsadziłem do plastikowej koperty DW-5600E i puściłem w świat czy sprzedałem samą szybkę komuś i ten ktoś zrobił to za mnie to już nie pamiętam za bardzo.  

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze że już nie pamiętam czy takiego moda poczyniłem.. Zamieniałem kiedyś szybkę w DW-5030C na tą od DW-5030-1 i pamiętam że szybka od DW-5030C mi została ale czy ją potem wsadziłem do plastikowej koperty DW-5600E i puściłem w świat czy sprzedałem samą szybkę komuś i ten ktoś zrobił to za mnie to już nie pamiętam za bardzo.  

A to nie jest Twój składak? (foto niżej) Coś kojarzę, że kiedyś zostało Ci części i stworzyłeś coś takiego i poszedł ostatecznie na FB :D może to nie ten sam co kolega wyżej dodał ale bardzo możliwe.

XPvCT0F.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi