GitBit 645 #5301 Napisano 31 Października 2018 (edytowane) A to nie jest Twój składak? (foto niżej) Coś kojarzę, że kiedyś zostało Ci części i stworzyłeś coś takiego i poszedł ostatecznie na FB może to nie ten sam co kolega wyżej dodał ale bardzo możliwe. Kurcze nie pamiętam, fakt faktem zostało mi trochę częsci jednak nie pamiętam już czy skleciłem takiego moda czy sprzedałem te części i ktoś złożył ten zegarek za mnie. Edytowane 31 Października 2018 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowaljl 20 #5302 Napisano 31 Października 2018 Mam do kolegow pytanie. Mam kosteczke ktora uwielbiam GWM 5610 za kolejna sie nie rozgladalem bo w normalnej cenie GW5000 raczej juz kupic sie nieda. Ale przez przypadek przymierzylem DW5035 limitke wiadomo z jakiej okazji. Sa one p0 okolo 900zl. Czy Waszym zdaniem warto zaplacic takie pieniadze za co by nie bylo podstawowy moduł.I czym sie charakteryzują wyswietlacze w tych modelach. Chyba wyswietlacz spodobal mi sie bardziej niz dekielek. A moze warto doplacic i szukac GW 5000? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #5303 Napisano 31 Października 2018 Jak coś mam na sprzedaż DW-5030-1 i mogę tam zamontować LCD od DW-5035D Więcej info na PW.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #5304 Napisano 1 Listopada 2018 Sa one p0 okolo 900zl. Czy Waszym zdaniem warto zaplacic takie pieniadze za co by nie bylo podstawowy moduł.Nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #5305 Napisano 1 Listopada 2018 (edytowane) Wczoraj rzucili kostki stalowe na WS, po kilku godzinach się rozeszły ale warto obserwować jak Ktoś poluje na nią bo pewnie wrócą na stock.Dodam tylko że po rabacie przy zakupie dwóch sztuka wychodziła po 1100 zeta z groszem Czekam na czarną kiedy rzucą Edytowane 1 Listopada 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #5306 Napisano 1 Listopada 2018 A co to "WS" ? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5307 Napisano 1 Listopada 2018 A co to "WS" ? :-)Watchshop. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5308 Napisano 1 Listopada 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariushko 2 #5309 Napisano 1 Listopada 2018 Witam Wszystkich!!!Oto moja najpiękniejsza kostka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5310 Napisano 2 Listopada 2018 Wczoraj rzucili kostki stalowe na WS, po kilku godzinach się rozeszły ale warto obserwować jak Ktoś poluje na nią bo pewnie wrócą na stock.Dodam tylko że po rabacie przy zakupie dwóch sztuka wychodziła po 1100 zeta z groszem Czekam na czarną kiedy rzucą Dziś na olx widzialem ktoś wlasnie pisal ze zalupiona na WS.Kurde 1100 zł za GMW to swietna cena. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaA to nie jest Twój składak? (foto niżej) Coś kojarzę, że kiedyś zostało Ci części i stworzyłeś coś takiego i poszedł ostatecznie na FB może to nie ten sam co kolega wyżej dodał ale bardzo możliwe. To mój mod Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5311 Napisano 2 Listopada 2018 Czekam na czarną kiedy rzucą Dokładnie. Jakby dali czarne w tej samej cenie, co srebrne albo minimalnie drożej, to byłaby bajka. Brałbym, jak komornik ciągnik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5312 Napisano 2 Listopada 2018 Powiem Wam, że te GMW to nic specjalnego, strasznie dziadkowate na fotkach wyglądają lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5313 Napisano 2 Listopada 2018 Powiem Wam, że te GMW to nic specjalnego, strasznie dziadkowate na fotkach wyglądają lepiej.A mi się tam podoba. Przede wszystkim bardzo dobre wrażenie robi jego waga. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5314 Napisano 2 Listopada 2018 Wielu kolegow z forum nie zasnie w Czarny Piatek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #5315 Napisano 2 Listopada 2018 Powiem Wam, że te GMW to nic specjalnego, strasznie dziadkowate na fotkach wyglądają lepiej. Aaaaa... to dobrze że piszesz bo już miałem brać tego co na bazarek wystawiłeś :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5316 Napisano 2 Listopada 2018 Ja mam juz stan skompletowany i teraz spokojnie kolekcjonuje sobie rysy i blizny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5317 Napisano 2 Listopada 2018 Aaaaa... to dobrze że piszesz bo już miałem brać tego co na bazarek wystawiłeś :D Odpuść sobie Naszczeście jedzie coś lepszego, GW5000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #5318 Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Odpuść sobie Naszczeście jedzie coś lepszego, GW5000 Poważnie pisząc "srebrny" GMW "mi przeszedł" po tym jak na żywo zobaczyłem - za bardzo się błyszczy jak dla mnie, może się to podobać, ale też może podobać się mniej... g-shock jednak powinien być czarny... nawet ten stalowy Edytowane 2 Listopada 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5319 Napisano 2 Listopada 2018 ... g-shock jednak powinien być czarny... nawet ten stalowyTaki tez jest. Co kto woli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5320 Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Poważnie pisząc "srebrny" GMW "mi przeszedł" po tym jak na żywo zobaczyłem - za bardzo się błyszczy jak dla mnie, może się to podobać, ale też może podobać się mniej... g-shock jednak powinien być czarny... nawet ten stalowyNo mnie po prostu nie urzekł. Świeci się jak psu jajca, trochę wstyd byłoby mi go założyć, chyba że po domu kwestia gustu Edytowane 2 Listopada 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #5321 Napisano 2 Listopada 2018 co prawda sam nie kupiłbym,bo nawet gdyby mnie jakos urzekl to ze względu na zaporowa (według mnie)cene wiem ze nie kupie napewno,..ale tez uważam,ze ten jego blysk jest zbyt oczojebny a i sam bluthut uważam za zbędny, parowac ze soba dwa urządzenia, które praktycznie caly czas i tak sa w zasiegu reki jest bezsensowne, nie to już zwykle gw5000 jest i graficznie i stylistycznie dużo bardziej atrakcyjne, a w dodatku nic nie grzchocze na lapie...ale zastrzegam to jest moje prywatne zdanie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5322 Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) A ja Wam mowie, ze nie macie racji. I blysk i BT jest jak najbardziej OK. No, moze jeszcze 5000 tez nie jest zly. Sa bardziej blyszvszace zegarki w tym jeden uwazany za najlepszy na swiecie...wiecie, ten z czynnikiem obciachu i czesto spotykany w rozowych Cadillac'ach u kierowcow w futrach z lamparta. Edytowane 2 Listopada 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #5323 Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) No mnie po prostu nie urzekł. Świeci się jak psu jajca, trochę wstyd byłoby mi go założyć, chyba że po domu kwestia gustuW/g mnie "wstyd" to niekonieczni właściwe słowo, ale na pewno nie czuje się dobrze z takim "błyszczkiem" na łapie, po prostu nie mój styl i tyle... ale jeśłi ktoś lubi na pewno wstydu nie ma, w/g mnie lepiej takiego "G" na łapę włożyć niż jakieś homage "szwajcarskie" za podobna, albo większą, kasę. Edytowane 2 Listopada 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5324 Napisano 2 Listopada 2018 Rozwazam zlotego.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #5325 Napisano 2 Listopada 2018 ale nie będę kwestionowal innych gustow, bo nie wypada,..jak to mowia? organista lubi ogorki, a ksiądz jego corki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach