Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie się zastanawiam nad wersją na bransolecie, tylko trochę tandetnie na filmikach ona wygląda względem tej z GW-M5610BC. :/

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie się zastanawiam nad wersją na bransolecie, tylko trochę tandetnie na filmikach ona wygląda względem tej z GW-M5610BC. :/

Dokładnie, dlatego ja wziąłem wersję na pasku, a bransa już zamówiona. BTW: chce ktoś nowy pasek od GW-M5610/GW-B5600? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co myślicie? Chyba nie jest źle.

Wow, najs!! Chyba pierwszy na forum. Gratuluje Tomku. Jak moduł, ma fajne funkcje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos ma ochote na tego niebieskiego? Wychodzi cos ok. 600PLN przy zamowieniu dwoch. Bralbym na klate zamowienie i podeslanie drugiego egzemplarza do 'wspolnika', rozliczamy sie co do zlotoweczki pol na pol (zegarek, koszty transportu drugiego).

Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow, najs!! Chyba pierwszy na forum. Gratuluje Tomku. Jak moduł, ma fajne funkcje?

To dokładnie to samo, co metalowe kostki, czyli solar, radio i Bluetooth. Fajnie komunikuje się z apką. Tu siedzi moduł 3461 (w metalowych kostkach 3459), różnica jest chyba tylko w wyświetlaczu: w metalowych kostkach jest STN, a w gumowej jest zwykły. A STN w metalowej robi robotę - cholernie wyraźny i czytelny. Mam aktualnie jeszcze przez chwilę obie, więc mogę porównać.

Ktos ma ochote na tego niebieskiego? Wychodzi cos ok. 600PLN przy zamowieniu dwoch. Bralbym na klate zamowienie i podeslanie drugiego egzemplarza do 'wspolnika', rozliczamy sie co do zlotoweczki pol na pol (zegarek, koszty transportu drugiego).

Wydaje mi się, że warto poczekać na promo. Ten zegarek da się kupić taniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co myślicie? Chyba nie jest źle.e753d1857acdd262e7f220d1d196ef26.jpg

Kontrast wydaje się naprawdę niezły.

Ile za to cudo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Wydaje mi się, że warto poczekać na promo. Ten zegarek da się kupić taniej...

Też mi się tak wydaje. Aktualnie na WS po wpisaniu kodu i zakupie 2 sztuk wychodzi cena taka jak zapowiadana katalogowa za wersję na kajdanie. Edytowane przez Jogi

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomku jakąś hodowle kwadratów zakładasz :huh::D

;)

No a co ma tak jeden samotnie wisieć na stojaczku? Lepiej chowają się w parach. ;)

Mam już co do nich sprecyzowane plany: BB pójdzie na żółty pasek i bezel i będzie na lato, a GW-B5600-2 pójdzie na klasyczną kompozytową bransę i będzie...

po prostu ładny.

Kontrast wydaje się naprawdę niezły.

Ile za to cudo?

Kontrast - szału nie ma. Raczej typowy, jak na negatyw.

Cena - nieco niższa, niż aktualnie na WS. Na WS ten model stoi wysoko, moim zdaniem trzeba jeszcze chwilę poczekać na cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,.mniej więcej około lutego,ceny powinny być już w miare dla normalnych ludzi,a teraz to nie liczyłbym na jakies super hiper okazje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w pozytywie też są dostępne?

Masz na myśli GW-B5600? Jeśli tak, to pytając cytuj konkretny post, którego pytanie się tyczy.

Tak, ale na brzydkiej (moim zdaniem) bransie, więc odpuściłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to złote lusterko w pozytywie moim zdaniem wygląda jakoś tak... niefajnie. W niebieskim wygląda to dużo lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to złote lusterko w pozytywie moim zdaniem wygląda jakoś tak... niefajnie. W niebieskim wygląda to dużo lepiej.

Prawdę powiedziawszy w ogóle ten nowy trend na lusterka (GBD-800, GW-B5600, etc.) jest jakiś taki mocno średni. Wolałbym, żeby te kolory były normalnie w macie. Tak to trochę tanią zabawką z festynu zajeżdża.

Też mi się tak wydaje. Aktualnie na WS po wpisaniu kodu i zakupie 2 sztuk wychodzi cena taka jak zapowiadana katalogowa za wersję na kajdanie.

Przy zakupie 2 sztuk na polskim WS wychodzą dziś po 530zł/szt., więc nie ma dramatu, ale moim zdaniem warto poczekać, aż będą trochę niżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz na myśli GW-B5600? Jeśli tak, to pytając cytuj konkretny post, którego pytanie się tyczy.

Tak, ale na brzydkiej (moim zdaniem) bransie, więc odpuściłem.

Znalazłem:

https://www.g-central.com/g-shock-gw-b5600-and-gw-b5600bc-tough-solar-bluetooth-resin-squares/

Ale one są na pasku z tego co widzę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt.

I design specjalnie nie powala. Ja generalnie nie preferuję brans.

Ciekawe, czy będą pozytywy na pasku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt.

I design specjalnie nie powala. Ja generalnie nie preferuję brans.

Ciekawe, czy będą pozytywy na pasku.

Wg mnie na pewno coś puszczą. Te trzy to dopiero pierwszy wypust.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..za pierwszym razem, jakos niespecjalnie go ogladalem, teraz na tych zdjęciach wygląda odlotowo, jest fajny z mocnym naciskiem na przymiotnik...meski..nowość i to fajna nowość i negatyw w tym przypadku jest wlasnie bardzo 'na miejscu' ,.. najpewniej za czas jakiś tez będę się za nim rozgladal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z nadzieją poczekam na BF albo jakaś inna obniżkę ;)fb6911a779ee27977ffde6dde7f6ba6e.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi