Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli chodzi o kostki to jestem wyznawca niezmiennie jednego modelu :) moze kiedys Gw 5000 wpadnie w rece :)

post-96520-0-44444300-1541501643_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj mam wizytę kuriera z czarną kostką ( GMW ) kupioną w niemieckim sklepie. Może się polubimy, a jak nie to mam 30 dni na zwrot chyba że ktoś by był chętny ? Tak sobie gdybam czysto teoretycznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesienne ubranko Gw5000hr ????

post-79023-0-42476700-1541505658_thumb.jpeg

Edytowane przez CittO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Modul 3159 

Moduł to widzę że 3159 bardziej chodzi mi o wyświetlacz - to zwykły 5610 i zdjęcie tak pokazuje że wyświetlacz wydaje się żółty czy może moduł od GW-M5630D? 

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moduł to widzę że 3159 bardziej chodzi mi o wyświetlacz - to zwykły 5610 i zdjęcie tak pokazuje że wyświetlacz wydaje się żółty czy może moduł od GW-M5630D? 

Wyswietlacz jest jakby mial wirusowe zapalenie watroby.  :P

2OXE0J.jpg

Edytowane przez Parówkowy skrytożerca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W foliach więcej wart.

Czy w tych modelach timer liczy tylko pełne minuty czy tez sekundy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyswietlacz jest jakby mial wirusowe zapalenie watroby.  :P

No i wszystko jasne... :)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w tych modelach timer liczy tylko pełne minuty czy tez sekundy?

Timer liczy co do sekundy oraz możesz ustawić go również co do sekundy. Mam na myśli oba modele GMW-B5000 (moduł 3459), jak i GW-B5600 (moduł 3461), gdyż układy elektroniczne w tych zegarkach są funkcjonalnie tożsame, a różnią się jedynie wyświetlaczem, gdzie w GMW jest wyświetlacz STN, a w GW-B zwykły.

Może moje poniższe obserwacje nie okażą się jakoś specjalnie odkrywcze, ale postanowiłem się nimi z Wami podzielić. GLX-5600 oraz GW-M5610 są identyczne rozmiarowo - to powszechnie znany fakt.

Zaś GW-B5600 jest modelem nowym, więc postanowiłem zbadać współzamienność pasków i bezeli między GW-B5600 oraz GLX-5600 (czyli de facto również GW-M5610) i poczyniłem oraz udokumentowałem następujące obserwacje:

- paski między tymi modelami są współzamienne, co oznacza, że do GW-B5600 można śmiało zakładać kompozytową bransoletę o symbolu 10440758 lub 10287227.

- bezele mają różne wielkości oraz rozstawy przycisków i nie są ze sobą wspołzamienne.3d5d052a51bc6d923537f98de03dc8a5.jpg7467c40160cb974ea0355aca314d94ec.jpgec958b9002581da5ba49d53e1689eb02.jpg

Edytowane przez TomG80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Timer liczy co do sekundy oraz możesz ustawić go również co do sekundy. Mam na myśli oba modele GMW-B5000 (moduł 3459), jak i GW-B5600 (moduł 3461), gdyż układy elektroniczne w tych zegarkach są funkcjonalnie tożsame, a różnią się jedynie wyświetlaczem, gdzie w GMW jest wyświetlacz STN, a w GW-B zwykły.

Można ustawić co do sekundy?

Za Casio internacional: Countdown start time setting range: 1 minute to 24 hours (1-minute increments and 1-hour increments)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można ustawić co do sekundy?

Za Casio internacional: Countdown start time setting range: 1 minute to 24 hours (1-minute increments and 1-hour increments)

Mozna za pomoca aplikacji. Na zdjeciu panel timera i od lewej godziny, minuty i sekundy. 

m0n5cx.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna za pomoca aplikacji. Na zdjeciu panel timera i od lewej godziny, minuty i sekundy.

Nie tylko za pomocą aplikacji. Ja sprawdzałem to tylko na zegarku i też bez problemu mogłem przedstawiać godziny, minuty i sekundy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko za pomocą aplikacji. Ja sprawdzałem to tylko na zegarku i też bez problemu mogłem przedstawiać godziny, minuty i sekundy.

Jasne. Aplikacja powoduje, ze obsluga z jej poziomu jest latwiejsza. Moze inne slowo - wygodniejsza. 

Edytowane przez Parówkowy skrytożerca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up dzięki.

w DW-5035D też można co do sekundy czyli moduł 3421

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, gdzie teraz najtaniej można dostać tę sławetną bransoletę? Oprócz Zibi, bo z nimi już nie chcę mieć nic do czynienia..

Zobaczyłem na wus, że gość dał radę bezproblemowo założyć bransoletę do starego screwbacka DW-5600C, więc i do mojego DW-5200 będzie pasować.

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.0ce2862145b8fd064784d58be4ce1acf.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak kostka i Casio jako zegarek to nie moja bajka wolę styl po prawej stronie fotki :)

post-91745-0-48771600-1541685343_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość maritimeeng

Dzięki Tomaliuszowi mam i ja:

post-105307-0-87020400-1541686117_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi