clusca 4903 #11301 Napisano 13 Września 2021 42 minuty temu, tomaliusz napisał(-a): Widział niebieszczaka na żywo? No właśnie nie miałem przyjemności jeszcze z żadnym GBD-200 obcować, ale chyba nawet nie chcę - wystarczy, że już teraz mam mnóstwo G-Shocków, w których nie chodzę, a obawiam się, że jak dostanę go w swoje łapska, to zachce mi się go kupić 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154972 #11302 Napisano 13 Września 2021 😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #11303 Napisano 13 Września 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #11304 Napisano 13 Września 2021 (edytowane) Edytowane 13 Września 2021 przez murcins 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #11305 Napisano 13 Września 2021 Znam TN, STN. A ten to do jakich zaliczamy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #11306 Napisano 14 Września 2021 To TN zwykły. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #11307 Napisano 14 Września 2021 Tylko z takim "kryształowym" napyleniem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #11308 Napisano 14 Września 2021 Przed LCD jest swojego rodzaju filtr - blaszka z otworami/siatka - która daje efekt tych małych kropeczek i taki jakby szlif słoneczny. Poza tym to normalny wyświetlacz TN w kolorze żółtym/złotym. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #11309 Napisano 14 Września 2021 (edytowane) @lucyfer Tak jak kol. @clusca pisze - zwykły TN z dodatkową blaszką na froncie, która daje taki efekt. Niemniej jednak uważam, że wyświetlacze z serii DW są dużo lepiej i bardziej czytelne (szczególnie pod większym kątem) od serii GW. / Edit.. Dorzucam jeszcze zdjęcie wyświetlacza w powiększeniu - widać na nim doskonale ową blaszkę Edytowane 14 Września 2021 przez MShR 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #11310 Napisano 14 Września 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #11311 Napisano 14 Września 2021 Widzę, że myślimy tak samo... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11312 Napisano 14 Września 2021 Przypomniała mi się taka kosteczka, którą kiedyś miałem 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ahaja 14 #11313 Napisano 14 Września 2021 W temacie kostek kwestia bullbarów: czy taki musi być dopasowany do danego modelu czy pasuje do wszystkich? Konkretnie mam tu na myśli GW-B5600-BC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #11314 Napisano 15 Września 2021 Musi być dopasowany, ale (dla mnie to minus) zostawia trwały ślad na bezelu. Tak więc nie można go mieć dla klimatu na (przykładowo) wyjazd w góry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XoneX 299 #11315 Napisano 15 Września 2021 GBD-200 od środka. Trzeba zamknąć oczy, żeby nie widzieć tego jak gość trzyma ten zegarek i zostawia odciski palców na wyświetlaczu... https://youtu.be/5UiaWQgrcMk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grandmaster 45 #11316 Napisano 15 Września 2021 słuchajcie, robię wszystko żeby nie kupić GBD200. już tyle razy miałem go w koszyku ... Nie jestem typem sportowca. nigdy nie będę z nim biegał. jedynie powiadomienia, czytelny ekran jest plusem. brakuje opcji odliczania czasu np 15 min i do zera z sygnalizacją końca. osoby które nie są sportowcami wypowiedzcie się czy warto mieć ten zegarek? rozumiem, że kroki zlicza bez włączonego trybu treningu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #11317 Napisano 15 Września 2021 (edytowane) Ależ jest przecież timer i to mocno rozbudowany. Możesz sobie ustawić pięć czasów i ilość powtórzeń (jak do treningu interwałowego) i podaje wówczas czas pozostały do końca każdego interwału i czas sumaryczny do końca, biorąc przy tym pod uwagę ilość powtórzeń/cykli. Jeżeli chcesz klasyczny minutnik, to ustawiasz tylko pierwszy czas, reszta na zero i ilość powtórzeń na jedno i masz najzwyklejszy timer, jak w większości zegarków elektronicznych. Co do powiadomień, to wyłączyłem je dwa dni po zakupie zegarka, bo zaczęły mnie irytować. Kroki zlicza cały czas, a czytelności rzeczywiście nie można mu odmówić Edytowane 15 Września 2021 przez clusca 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ahaja 14 #11318 Napisano 15 Września 2021 Przyuważon, upolowan ... i na ręce ... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grandmaster 45 #11319 Napisano 15 Września 2021 10 godzin temu, clusca napisał(-a): Ależ jest przecież timer i to mocno rozbudowany. Możesz sobie ustawić pięć czasów i ilość powtórzeń (jak do treningu interwałowego) i podaje wówczas czas pozostały do końca każdego interwału i czas sumaryczny do końca, biorąc przy tym pod uwagę ilość powtórzeń/cykli. Jeżeli chcesz klasyczny minutnik, to ustawiasz tylko pierwszy czas, reszta na zero i ilość powtórzeń na jedno i masz najzwyklejszy timer, jak w większości zegarków elektronicznych. Co do powiadomień, to wyłączyłem je dwa dni po zakupie zegarka, bo zaczęły mnie irytować. Kroki zlicza cały czas, a czytelności rzeczywiście nie można mu odmówić Namówiłes mnie. Zamówiony. Najwyżej jak mi nie podpasuje to będzie zwrot. Oczywiście zakup na Amazon z 10% zniżka. 550zl to chyba dobra cena. Nie wiem czemu Amazon tak wysyła ślamazarnie. Dostawa we wtorek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11320 Napisano 15 Września 2021 (edytowane) 2 godziny temu, ahaja napisał(-a): Przyuważon, upolowan ... i na ręce ... Kto przypomni jakie ubrania do niego pasują bo muszę mu dokupić coś kolorowego ? 2 godziny temu, grandmaster napisał(-a): Namówiłes mnie. Zamówiony. Najwyżej jak mi nie podpasuje to będzie zwrot. Oczywiście zakup na Amazon z 10% zniżka. 550zl to chyba dobra cena. Nie wiem czemu Amazon tak wysyła ślamazarnie. Dostawa we wtorek A ja jestem po przymiarce i macanku - zdania nie zmieniłem. Jest fantastycznie plastikowo a raczej gumowo, na tyle że zastanawiałbym tak samo długo czy nawet za 350 szarpać się na niego. Zupełnie nie rozumiem skąd się w ludziach wziął na niego taki owczy pęd. Edytowane 15 Września 2021 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #11321 Napisano 16 Września 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Burns napisał(-a): Kto przypomni jakie ubrania do niego pasują bo muszę mu dokupić coś kolorowego ? Żelkowe, czerwone, granatowe, a najbardziej to chyba złote stalowe z Ali, ale ja tego nie napisałem Cytat A ja jestem po przymiarce i macanku - zdania nie zmieniłem. Jest fantastycznie plastikowo a raczej gumowo, na tyle że zastanawiałbym tak samo długo czy nawet za 350 szarpać się na niego. Zupełnie nie rozumiem skąd się w ludziach wziął na niego taki owczy pęd. Już zdaje się Patryk napisał wcześniej: CCC. Poza tym jest to jakaś odmiana w porównaniu ze "standardowymi G". Edytowane 16 Września 2021 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11322 Napisano 16 Września 2021 24 minuty temu, clusca napisał(-a): Żelkowe, czerwone, granatowe, a najbardziej to chyba złote stalowe z Ali, ale ja tego nie napisałem A ja pytam o tabelkę kompatybilności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #11323 Napisano 16 Września 2021 (edytowane) 6 minut temu, Burns napisał(-a): A ja pytam o tabelkę kompatybilności No to się zrozumieliśmy Wszystkie te, co pasują do DW-5600E. Edytowane 16 Września 2021 przez clusca 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #11324 Napisano 16 Września 2021 Czasami można posłuchać... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #11325 Napisano 16 Września 2021 9 minut temu, lucyfer napisał(-a): Czasami można posłuchać... rozpieszczasz go .... na noc kołderkę go przykrywaj bo już chłodne nocki się robią 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach