tomaliusz 23197 #3576 Napisano 13 Września 2017 (edytowane) ... Cytuję zdjęcie celowo, co to kuwa jest za rozmiar dla Ciebie Piotrek, nie rób sobie jaj Edytowane 13 Września 2017 przez tomaliusz Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6473 #3577 Napisano 13 Września 2017 No przestań - dopiero ją kupiłem i omal nie sprawdziłem wytrzymałości tego "G" podczas jej zakładania, był o krok od lotu z trzeciego piętra na beton razem z tą bransoletą, oczywiście każdy osobno... na szczęście się udało i żadna siła nie zmusi mnie do ściągania jej z tego zegarka i zakładanie czegoś innego, choć moim zdaniem na pasku ten zegarek wygląda na ciut większy Dobre ????No to niech się nosiPozdrawiam Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #3578 Napisano 13 Września 2017 Cytuję zdjęcie celowo, co to kuwa jest za rozmiar dla Ciebie Piotrek, nie rób sobie jaj LOL to samo sobie pomyślałem. Toż to ręka stworzona pod Kinga! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5849 #3579 Napisano 13 Września 2017 Cytuję zdjęcie celowo, co to kuwa jest za rozmiar dla Ciebie Piotrek, nie rób sobie jaj Tomek weź mnie nawet nie denerwuj - sam mnie namawiałeś żebym szansę mu dał pisałeś :Dto po pierwsze - po drugie mnie się podoba, widać nie mam kompleksów tylko ogniwo do bransolety muszę "do-kombinować" bo jak dłużej noszę to mi palce cierpną LOL to samo sobie pomyślałem. Toż to ręka stworzona pod Kinga! Mam i Kinga Mały kwadrat zawsze mnie ciekawił, a trafił się po wybitnej taniości więc grzech było nie wziąć, z bransoletą wyszedł mnie taniej niż nowy na alle... jeść nie woła niech sobie "wisi na kwietniku" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #3580 Napisano 13 Września 2017 Tomek weź mnie nawet nie denerwuj - sam mnie namawiałeś ...No jajca se robię Na pewno o futrynę nim nie zawadzisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #3581 Napisano 13 Września 2017 King na bransolecie - to by było coś! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #3582 Napisano 13 Września 2017 Zegarek świetnie leży na tym zdjęciu i zajmuje odpowiednią powierzchnię nadgarstka. Wy tak na poważnie z tym maluszkiem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #3583 Napisano 13 Września 2017 A ma jakiś normalny sklep, bo nie każdy ma konto na fb? I czy sprzedaje same bezele czy tylko w komplecie z paskiem?Nie ma. Tzn na ebay czasem wystawia za 2 razy tyle co na fb. W teorii nie sprzedaje samych bezeli. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #3584 Napisano 14 Września 2017 Łukasz ew bezpośrednio masz maila [email protected] 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #3585 Napisano 14 Września 2017 Mała rzecz a cieszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #3586 Napisano 14 Września 2017 10:10:10, moja szkoła! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #3587 Napisano 14 Września 2017 Potwierdzam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5849 #3588 Napisano 14 Września 2017 Mała rzecz a cieszy. Coś w tym jest... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #3589 Napisano 14 Września 2017 Żółte plażowe gacie zdjęte.Ubrany już na jesień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #3590 Napisano 14 Września 2017 Miło popatrzeć na wasze kwadraty Panowie. Moje już mi się trochę znudziły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3591 Napisano 14 Września 2017 No to czas na Króla.8--)) pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #3592 Napisano 14 Września 2017 Miło popatrzeć na wasze kwadraty Panowie. Moje już mi się trochę znudziły. Puść do ludzi i zmoduj nowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5849 #3593 Napisano 14 Września 2017 Ja takie techniczne pytanie mam - założenie bransolety do małego kwadrata powoduje powstanie L&L na poziomie zbliżonym do 6cm bo pierwsze "ogniwa" są sztywne - mnie to nie przeszkadza bo mam konkretną łapę, ale jak ktoś ma mniejszą to raczej sens zakupu polimerowego "kajdana" jest wątpliwy, macie na to jakiś patent czy to tak musi zostać? Pytam bo mi Szanowna łeb suszy że "taki chce na bransolecie, ale innej" a że 5630 jest w planie to muszę jakąś wersję przyjąć żeby potem mieć się czego trzymać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #3594 Napisano 14 Września 2017 Mała rzecz a cieszy. Coś w tym jest... Potwierdzam... pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #3595 Napisano 14 Września 2017 Łukasz ew bezpośrednio masz maila [email protected] Dzięki. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #3596 Napisano 14 Września 2017 Ja takie techniczne pytanie mam - założenie bransolety do małego kwadrata powoduje powstanie L&L na poziomie zbliżonym do 6cm bo pierwsze "ogniwa" są sztywne - mnie to nie przeszkadza bo mam konkretną łapę, ale jak ktoś ma mniejszą to raczej sens zakupu polimerowego "kajdana" jest wątpliwy, macie na to jakiś patent czy to tak musi zostać? Pytam bo mi Szanowna łeb suszy że "taki chce na bransolecie, ale innej" a że 5630 jest w planie to muszę jakąś wersję przyjąć żeby potem mieć się czego trzymać Do kwadraciaków pasuje jedynie ta branzoleta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #3597 Napisano 17 Września 2017 (edytowane) Trochę sie ich nazbierało ostatnio.. Edytowane 17 Września 2017 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #3598 Napisano 17 Września 2017 Troszkę tego jest, gratki kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #3599 Napisano 17 Września 2017 Zacna kolekcja. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5849 #3600 Napisano 17 Września 2017 (edytowane) Trochę sie ich nazbierało ostatnio.. Pełen szacunek Edit: Ale że czerwonego nie masz??? Edytowane 17 Września 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach