starzec 53 #5326 Napisano 2 Listopada 2018 ale nie będę kwestionowal innych gustow, bo nie wypada,..jak to mowia? organista lubi ogorki, a ksiądz jego corki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5327 Napisano 2 Listopada 2018 Zobaczymy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5328 Napisano 2 Listopada 2018 Powiem Wam, że te GMW to nic specjalnego, strasznie dziadkowate na fotkach wyglądają lepiej.Ja bym powiedział że staruszkowe bo nawiazują do pierwowzoru.Ja z kolei uwazam że zdecydowanie zyskuje na żywo. I spotkałem sie juz z kilkoma takimi opiniami. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #5329 Napisano 2 Listopada 2018 Odpuść sobie Naszczeście jedzie coś lepszego, GW5000 No w końcu gratuluje. Nowka z JP czy gdzieś używkę wyrwałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5330 Napisano 2 Listopada 2018 Zdecydowanie się zgodzę, że zyskuje na żywo. Poza tym tak się palcuje i rysuje, że po krótkim czasie użytkowania już się tak nie świeci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5331 Napisano 2 Listopada 2018 No w końcu gratuluje. Nowka z JP czy gdzieś używkę wyrwałeś?Nówka sztuka z Francji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #5332 Napisano 2 Listopada 2018 Panowie, te żelki do Kinga: https://www.olx.pl/oferta/zelek-gx-56-gxw-56-casio-g-shock-pasek-bezel-CID87-IDqV9A7.html#27786549ec To jakaś podróbka jest? 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5716 #5333 Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Panowie, te żelki do Kinga: https://www.olx.pl/oferta/zelek-gx-56-gxw-56-casio-g-shock-pasek-bezel-CID87-IDqV9A7.html#27786549ec To jakaś podróbka jest? Nie wiem czy można to nazwać podróbką - to jak handmade pasek Z tego co pamiętam to Dieg04 brał od tego gościa żelka do kostki DW-50XX - pisał że są ok tylko lekko twardsze niż oryginał Edytowane 2 Listopada 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #5334 Napisano 2 Listopada 2018 Ona ma ich więcej, do różnych modeli. Tajlandia z nich słynie, ale gdyby sprowadzał je stamtąd to nie kosztowałyby tak mało, więc pomyślałem, że to jakaś dziadowskia aliexpressowa produkcja do podrób Kinga. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5335 Napisano 2 Listopada 2018 Mam podobny do gw9400. Bez zastrzeżeń. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #5336 Napisano 2 Listopada 2018 Przyznam szczerze że już nie pamiętam czy takiego moda poczyniłem.. Zamieniałem kiedyś szybkę w DW-5030C na tą od DW-5030-1 i pamiętam że szybka od DW-5030C mi została ale czy ją potem wsadziłem do plastikowej koperty DW-5600E i puściłem w świat czy sprzedałem samą szybkę komuś i ten ktoś zrobił to za mnie to już nie pamiętam za bardzo. Jak znam zycie, to zegarek GitBita Ja osobiscie bardzo sie ciesze, bo to osoba, dzieki ktorej zarejestrowalem sie na forum Jesli tak jest, to mam juz drugi Twoj zegarek. Odnosnie modow - akurat Twoje sa cudowne i moga udawac co chca Masz to poczucie estetyki, ktore mi bardzo sie podoba. A to nie jest Twój składak? (foto niżej) Coś kojarzę, że kiedyś zostało Ci części i stworzyłeś coś takiego i poszedł ostatecznie na FB może to nie ten sam co kolega wyżej dodał ale bardzo możliwe. Kolega ze screnshota to nie ja. Ja kupilem od Kamila, Kamil kupil od Kuby Cz. Tu jeszcze sie przewija Piotr Widac, ze to ten sam zegarek po dluzszym adjust. GitBit - widzisz co narobiles? ;D ;D ;D 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5337 Napisano 2 Listopada 2018 Dziś na olx widzialem ktoś wlasnie pisal ze zalupiona na WS.Kurde 1100 zł za GMW to swietna cena. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaTo mój mod Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaO Tobie wsumie też myślałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5338 Napisano 2 Listopada 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11572 #5339 Napisano 2 Listopada 2018 No mnie po prostu nie urzekł. Świeci się jak psu jajca, trochę wstyd byłoby mi go założyć, chyba że po domu kwestia gustuOooo to to, bransa wygląda jak malowana gumka Też mi po głowie chodził, no i CCC (cena czyni cuda), no ale niestety nie załapałem się na promo Gdzie udało Ci się w końcu znaleźć GW-5000? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5340 Napisano 2 Listopada 2018 Normalnie Van Dam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5341 Napisano 2 Listopada 2018 Oooo to to, bransa wygląda jak malowana gumka Też mi po głowie chodził, no i CCC (cena czyni cuda), no ale niestety nie załapałem się na promo Gdzie udało Ci się w końcu znaleźć GW-5000?Ebay, Francja, jest jeden sklep który od czasu do czasu wystawia po jednej sztuce, nawet teraz jedna wisi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #5342 Napisano 2 Listopada 2018 Jak znam zycie, to zegarek GitBita Ja osobiscie bardzo sie ciesze, bo to osoba, dzieki ktorej zarejestrowalem sie na forum Jesli tak jest, to mam juz drugi Twoj zegarek. Odnosnie modow - akurat Twoje sa cudowne i moga udawac co chca Masz to poczucie estetyki, ktore mi bardzo sie podoba. Kolega ze screnshota to nie ja. Ja kupilem od Kamila, Kamil kupil od Kuby Cz. Tu jeszcze sie przewija Piotr Widac, ze to ten sam zegarek po dluzszym adjust. GitBit - widzisz co narobiles? ;D ;D ;D Już mi się wszystko przypomniało chyba.. Szybkę odstąpiłem Kubie, Kuba złożył zegar i sprzedał Kamilowi a Kamil Tobie A jaki masz pierwszy mój zegarek? Niech zgadnę pewnie jakaś kostka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #5343 Napisano 3 Listopada 2018 Ha! Czyli zagadka rozwiazana A od Ciebie mam pierwszego czerwonego 5630 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5344 Napisano 3 Listopada 2018 Już mi się wszystko przypomniało chyba.. Szybkę odstąpiłem Kubie, Kuba złożył zegar i sprzedał Kamilowi a Kamil Tobie A jaki masz pierwszy mój zegarek? Niech zgadnę pewnie jakaś kostka Jesli chodzi o moda 5030c to zegar sprzedalem Piotrkowi W. ze screenshota. Nie kojarzę deala z żadnym Kamilem. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #5345 Napisano 3 Listopada 2018 Kuba, nie brnijmy w to dalej bo chyba nie dojdziemy jak to było po zatym chyba to nie jest aż tak istotne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5346 Napisano 4 Listopada 2018 Co łączy te produkty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5347 Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) Jair Bolsonaro, nowy prezydent Brazylii i jego DW5600. Co łączy te produkty?Data zakupu? Edytowane 4 Listopada 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #5348 Napisano 4 Listopada 2018 Data zakupu? Tak oba są pełnoletnie z lat 90' buty chyba 92 a zegarek 97Obie rzeczy rozpadły się w rękach z powodu wulkanizacji gumy Może dzięki temu fullmetal ma szansę na coś dłużej .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killme 17 #5349 Napisano 4 Listopada 2018 Do kwadratu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5350 Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) Wsp Tak oba są pełnoletnie z lat 90' buty chyba 92 a zegarek 97Obie rzeczy rozpadły się w rękach z powodu wulkanizacji gumy Może dzięki temu fullmetal ma szansę na coś dłużej ....Wspolczesne zywice maja juz zmieniony sklad wlasnie ze wzgledu na poprawe trwalosci. Czytalem na WUS. Nie pamietam jednak od kiedy to wprowadzili a nie moge odnalezc tego watku. To bylo gdzies wspomniane przy okazji a nie jako osobny temat. Edytowane 4 Listopada 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach