Burns 4486 #6251 Napisano 22 Stycznia 2019 Przecież one nie porysują sie w gablocie. Znaczna większość posiadaczy G buduje z nich ołtarzyki, czasem suszy na parapecie. Rolexy się nosi G oszczędza. Jak widać wszystko można 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #6252 Napisano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Z zegarkami jest jak z samochodami. By to miało sens, nie wystarczy, że kogos stać na zakup. Musi być go jeszcze stać na eksploatację. Są tacy, co kupują nową "trójkę" i trzymają ją w foliach w garażu żeby czasem się nie zniszczyła, albo nie zużyła. A są tacy, którzy taki sam samochód wykorzystują codziennie, ciesząc się wszystkimi jego właściwościami, za które zapłacili i czerpiąc radość z każdego przejechanego kilometra. A że z czasem lakier złapie rysy, pewne podzespoły się zużyją? Życie, na tym polega eksploatacja i do tego ta maszyna została stworzona. Żeby nie mieć takich problemów, trzeba kupować rzeczy na które nas stać, a o tym świadczy nie tylko stan konta, ale i umysłu. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #6253 Napisano 22 Stycznia 2019 Życie się zużywa, człowiek się zużywa... A tym czasem idziemy do roboty, jak widać z tym nic złego nie dzieje się: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #6254 Napisano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Życie się zużywa, człowiek się zużywa...I są tacy, co biadolą jak to się zużyli i się boją wyjechać poza swoją miejscowość, a są tacy, którzy się życiem cieszą i je wykorzystują. Wszystkim tym, którzy rysują patrzeniem i nie tylko im polecam przeczytanie recenzji naszego forumowego kolegi. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/136418-panerai-pam000-%E2%80%98logo-base%E2%80%99-%E2%80%93-recenzja-po-wieloletnim-u%C5%BCywaniu/page-8?do=findComment&comment=2447182 Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #6255 Napisano 22 Stycznia 2019 Życie się zużywa, człowiek się zużywa...A tym czasem idziemy do roboty, jak widać z tym nic złego nie dzieje się:Tobie dobrze, bo siedzisz za biurkiem... A ja lapie rysy ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #6256 Napisano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Zapomnij się i wsadz tam rękę. Złoto zamieni się w platynę Sprzęt przemysłowy to nie śliczne laptopy do fejsa. Tak samo jak grzebanie w silniku samochodu... Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6049 #6257 Napisano 22 Stycznia 2019 Mój podmankietowy G Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #6258 Napisano 22 Stycznia 2019 Przecież one nie porysują sie w gablocie. Znaczna większość posiadaczy G buduje z nich ołtarzyki, czasem suszy na parapecie. Rolexy się nosi G oszczędza. Jak widać wszystko możnagdyby ktoś nie wierzył w modły do G - to zdjęcie z polskiego fejsa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #6259 Napisano 22 Stycznia 2019 To sie nazywa kolekcjonerstwo. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #6260 Napisano 22 Stycznia 2019 To jeszcze nic, widziałem lepsze ołtarzyki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #6261 Napisano 22 Stycznia 2019 Wg mnie nawet nie ma co porównywać screwback'ów do wkrętek w plastik. To zupełnie co innego pomimo, że wyglądają niemal identycznie.No nie ma!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #6262 Napisano 23 Stycznia 2019 No to siup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6263 Napisano 23 Stycznia 2019 No to tutaj też masz lajka 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #6264 Napisano 23 Stycznia 2019 No nie ma!!!! oo, yeee, nie ma sensu, absolutnie. i nawet nie wygladaja identycznie, tu plastik a tam full metal jacket i bebechy inne,..tu dwie, trzy stowki a tam prawie x10,a wiec co kto lubi, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #6265 Napisano 25 Stycznia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CittO 39 #6266 Napisano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Ciah Edytowane 25 Stycznia 2019 przez CittO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6267 Napisano 26 Stycznia 2019 Czy G wytrzymują pobyt w saunie? Testował ktoś? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #6268 Napisano 26 Stycznia 2019 Czy G wytrzymują pobyt w saunie? Testował ktoś? :-)Testował. Bez najmniejszego problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domingog 1 #6269 Napisano 26 Stycznia 2019 Też testowałem. Nawet zaliczyłem mojemu test: basen -> sauna sucha -> sauna mokra -> basen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #6270 Napisano 26 Stycznia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11566 #6271 Napisano 26 Stycznia 2019 ..."To wszystko każe nam powiedzieć mocno i stanowczo Parówkowym skrytożercom mówimy NIE"... 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #6272 Napisano 26 Stycznia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #6273 Napisano 26 Stycznia 2019 widze ze polubiales bateryjki bo jezeli dobrze kojarze to zawsze wolales cos co ma 'dusze'Myle sie ?? ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #6274 Napisano 26 Stycznia 2019 ....zawsze wolales cos co ma 'dusze' Np stare żelazka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1342 #6275 Napisano 26 Stycznia 2019 ..."To wszystko każe nam powiedzieć mocno i stanowczo Parówkowym skrytożercom mówimy NIE"... Jestem zdecydowanie na TAK , tym bardziej, że to chyba oryginalna wersja made by Parówkowy skrytożerca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach