tomaliusz 23158 #6676 Napisano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Jaką rozsądną cenę tam widzisz, bo ja po tyle samo widzę na szybko na allegro. Ta sama ale samo HR a na WS HRGRZ to jednak droższe Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #6677 Napisano 11 Kwietnia 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #6678 Napisano 12 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6679 Napisano 13 Kwietnia 2019 Każdy kolor jest dobry. Byle był czarny! Inne mogą być jedynie śladowym dodatkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CittO 39 #6680 Napisano 13 Kwietnia 2019 Wiosenny akcent: żaba do kwadratu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6681 Napisano 13 Kwietnia 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #6682 Napisano 13 Kwietnia 2019 .Oooo, gra muzyka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #6683 Napisano 13 Kwietnia 2019 Oooo, gra muzyka. Ano, Cohen dzisiaj... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kropla 20 #6684 Napisano 13 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #6685 Napisano 13 Kwietnia 2019 Nighthawk zrzucił skórę i dostał nowe wdzianko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #6686 Napisano 14 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6687 Napisano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Ciężki, ale wykonany świetnie.Minusem jest negatyw. Ładnie wygląda, ale niewiele widać.Ma w sobie więcej klimatu, niż wersja "odpustowy terminator" :-) P.S. Jest na tyle ciężki, że bransa nie może mieć luzu, gdyż wtedy lata wokół nadgarstka, jak karuzela. Cena/jakość = kiepsko. Raczej jedynie jako ciekawostka. I tyle... Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez Negatyw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henizz 73 #6688 Napisano 15 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel.G7 2 #6689 Napisano 15 Kwietnia 2019 Ostatnio złapałem się na tym, że praktycznie nie nosze nic innego niż GW-M5610. Jest dla mnie na tyle wygodny, że jakoś inne zegarki zeszły na dalszy plan, nawet mój ulubiony kwadratowy elektroniczny Timex. Teraz zamiast częściej nosić inne zegarki, to zacząłem rozważać poskładanie drugiego 5610, ale według własnego gustu i do tego z bransoletą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #6690 Napisano 15 Kwietnia 2019 @NegatywMoże akurat trafiłem idealnie z długością bransolety, ale jak nie przepadam za bransoletami, tak tutaj jest naprawdę super wygodnie. Co do wyświetlacza, to STN w negatywie nie powinien nastręczać problemów z czytelnością. Z pewnością nie będzie tak czytelny jak pozytyw, ale chyba nie jest aż tak źle? Jeśli zaś chodzi o stosunek jakości do ceny, jest moim zdaniem na zadowalającym poziomie. Wprawdzie przez to, że zegarek nie jest tani, nie kształtuje się on na jakimś horrendalnym (shoot, nie wiedziałem, że tak się to pisze ) poziomie, ale uważam, że jest absolutnie wart swojej ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #6691 Napisano 15 Kwietnia 2019 SNT negatyw jest bardzo czytelny. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #6692 Napisano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Ciężki, ale wykonany świetnie.Minusem jest negatyw. Ładnie wygląda, ale niewiele widać.Ma w sobie więcej klimatu, niż wersja "odpustowy terminator" :-) P.S. Jest na tyle ciężki, że bransa nie może mieć luzu, gdyż wtedy lata wokół nadgarstka, jak karuzela. Cena/jakość = kiepsko. Raczej jedynie jako ciekawostka. I tyle... Pięknie tu widać, jak różne wrażenia i odczucia mogą mieć różni ludzie doświadczający tego samego. No może prawie tego samego, bo Ty przymierzyłeś zegarek z niedopasowaną bransoletą, a ja w swoim egzemplarzu mam dopasowaną. Wtedy, tak jak Clusca wspomniał, jest ona bardzo wygodna. Lubię nosić zegarki luźno zapięte na nadgarstku i mimo tego, ten mi się wokół niego nie kręci. Wręcz przeciwnie, dzięki swojej masie i temu jak bransoleta jest mocowana do koperty bardzo fajnie na nim leży, nawet podczas rekreacyjnej jazdy na rowerze. Odnośnie czytelności tego wyświetlacza to myślę, że to też kwestia wieku i sprawności narządu wzroku. Na chwilę obecną jestem wstanie odczytać bez problemu godzinę w półmroku nie używając podświetlenia. Czego nie mogę powiedzieć o innych modelach z negatywnym wyświetlaczem, które użytkowałem. O kątach nie wspominając. To chyba najlepszy wyświetlacz zegarkowy jaki widziałem na żywo. Stosunek ceny do jakości? Hmm, to bardzo subiektywny wskaźnik. Ciekawostką jest fakt, że ciężko by było znaleźć jakąś konkurencję temu zegarkowi poza ofertą Casio. Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6693 Napisano 15 Kwietnia 2019 Zegarek w cenie (prawie) mojego TV. Faktycznie okazja jak diabli... :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #6694 Napisano 16 Kwietnia 2019 pyk, ładujemy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6695 Napisano 16 Kwietnia 2019 Negatyw - czy którykolwiek model Casio ma u ciebie uznanie i dobry stosunek cena / jakość? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6696 Napisano 16 Kwietnia 2019 @up: A skąd u Ciebie takie bezpodstawne podejrzenie...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6697 Napisano 16 Kwietnia 2019 Tak mi się przypomniało, że już poprzednio to czytałem na temat innej kostki 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1377 #6698 Napisano 16 Kwietnia 2019 Ciężki, ale wykonany świetnie. Cena/jakość = kiepsko. Trochę nielogiczne jest to co piszesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #6699 Napisano 16 Kwietnia 2019 Co w tym nielogicznego...?Zrobiony super, ale cena z kosmosu! Cena/jakość ok, to dla mnie m5610. Dlatego z niego korzystam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6700 Napisano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Potraktujmy to, jako dobry żart...To jest forum o zegarkach. Na fora o Ferrari nie wchodzę.Ja w tym roku, za 5610 dałem mniej i cenę również uważam za bandycką. To tak odnoście twojej oceny stosunku cena / jakość Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach