lucyfer 225 #8201 Napisano 16 Lutego 2020 (edytowane) @ tomaliusz: A Ty właśnie pokazałeś swój poziom i kulturę....Żenada! @ up:Czarno białe. Edytowane 16 Lutego 2020 przez lucyfer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #8202 Napisano 16 Lutego 2020 Napisz do admina prośbę o zmianę regulaminu.Póki co nie jest to z nim sprzeczne.Jak Ci się BW nie podoba, to załóż różowe okulary.Fotki będą kolorowe, świat weselszy i koledzy na forum milsi 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gduo 1 #8203 Napisano 16 Lutego 2020 To ja wrzucę dla rozluźnienia coś mniej typowego...na wszelki wypadek w kolorze ;-)Elo, skąd go masz ?? Już w jest ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #8204 Napisano 16 Lutego 2020 @ up:Czarno białe. A co Ci przeszkadza w takich zdjęciach?Na wszelki wypadek wrzucam kolorowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15880 #8205 Napisano 16 Lutego 2020 Elo, skąd go masz ?? Już w jest ? Pewnie, że jest tylko cena masakra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #8206 Napisano 16 Lutego 2020 Po raz kolejny pytam, jaką wartość dla tematyki forum mają fotki BW...?To nie jest forum foto. Poza oczywistą kwestią jakości i klimatu - najważniejszy jest rzeczywisty obraz produktów.Dlaczego? To nie bazarek... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #8207 Napisano 16 Lutego 2020 Elo, skąd go masz ?? Już w jest ?Jest kilka sztuk w kraju ale mój jest „zagraniczny”. Wakacyjny kaprys. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23159 #8208 Napisano 16 Lutego 2020 @ tomaliusz: A Ty właśnie pokazałeś swój poziom i kulturę....Żenada!...Jeszcze dwa posty i będziesz na bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #8209 Napisano 16 Lutego 2020 Bazarek nie jest mi do szczęścia potrzebny. Nie nabijam postów. Przedstawiłem swój punkt widzenia i tyle. Jeśli się z tym nie zgadzacie, możecie wrzucać fotki z efektem akwarela lub węgiel drzewny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #8210 Napisano 17 Lutego 2020 Na boisku dał radę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #8211 Napisano 18 Lutego 2020 taki eksperyment 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emil/efa116 187 #8212 Napisano 20 Lutego 2020 Nigdy nie mogłem zrozumieć co jest takiego w kostkach g-shock. Aż ostatnio trafiła się okazja na nowy zegarek, a dokładniej DW-5600BBMB-1ER. Przyznam szczerze że obawiałem się trochę wyglądu zegarka. Złoty taki cygański gdy przyszedł od razu przypadł mi do gustu. Co prawda to najniższy model ale podoba mi się właśnie dzięki rozmiarowi. Mały, przyjemny, a kolor ktorego się obawiałem okazał się bardzo stonowany i nie razi aż tak w oczy jak na zdjęciach ze sklepu. więc kolejny raz potwierdziło się, że najlepiej samemu sprawdzić, dla czego inni tak lubią te zegarki cóż teraz będę cierpliwie czekał na promocję z gx 56. A na zdjęciu mój mały "cygan" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #8213 Napisano 20 Lutego 2020 Na boisku dał radę...Pierwszy albo drugi na tym forum. Jak się nosi , masz porównanie z wersją stalowa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepiano 8 #8214 Napisano 20 Lutego 2020 Też se kupiłem gx-56bb,jutro przyjdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #8215 Napisano 20 Lutego 2020 Pierwszy albo drugi na tym forum. Jak się nosi , masz porównanie z wersją stalowa ?To dwa różne zegarki. Różnica w komforcie i estetyce sprawia, że doskonale się uzupełniają. Choć dla kogoś kto nosi stalowe zegarki w rozmiarze 40plus na pełnych ogniwach bransolety ciężar full metal nie będzie szokiem to nie wyobrażam sobie uprawiania w nim sportu. Zwłaszcza że dysproporcja między masywnością i ciężarem koperty i bransolety w stalowym nie daje poczucia stabilności zestawu. Dlatego tytanowy jest wymarzonym kompanem aktywności fizycznej. Dyskretny, lekki, stałocieplny i podobno niezniszczalny. Choć prawie każdą z tych zalet ma też plastik więc decyduje estetyka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #8216 Napisano 21 Lutego 2020 . 0 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #8217 Napisano 21 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #8218 Napisano 21 Lutego 2020 (edytowane) :-) Edytowane 21 Lutego 2020 przez p.r.p. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #8219 Napisano 21 Lutego 2020 :-)Ramka i napisy w G-1 są jaśniejsze względem GD-1 czy to tylko tak na zdjęciu wyszło ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #8220 Napisano 21 Lutego 2020 (edytowane) Ramka i napisy w G-1 są jaśniejsze względem GD-1 czy to tylko tak na zdjęciu wyszło ?Są jaśniejsze. Zewnętrzna ramka jest prawie biała a ta w środku bardziej szara. Zupełnie odwrotnie jest z kolei w srebrnym GMW-B5000D. Tam szara jest na zewnątrz a biała w środku. Edytowane 21 Lutego 2020 przez p.r.p. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #8221 Napisano 21 Lutego 2020 A ja sprawdzę dzisiaj raz jeszcze, bo jak ostatnio sprawdzałem to różnicy nie widziałem i bardziej wyglądało mi to na refleksy od wyświetlacza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #8222 Napisano 21 Lutego 2020 Marcin, różnica jest tak subtelna, że na pierwszy rzut oka wyglądają tam samo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #8223 Napisano 21 Lutego 2020 (edytowane) Z pewnej zabawy forumowej z przed lat linka:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/124783-bardzo-tanie-casio-w-podr%C3%B3%C5%BCy-dooko%C5%82a-polski/ Może by tak coś puścić w obieg? Edytowane 21 Lutego 2020 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepiano 8 #8224 Napisano 21 Lutego 2020 Jest jakaś różnica między GX56-BB made In tailand a china?Mi dostało sie z tailandji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #8225 Napisano 21 Lutego 2020 Jest jakaś różnica między GX56-BB made In tailand a china?Mi dostało sie z tailandjiMoże tajski dla odmiany nie będzie parował... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach