Gość Kwiatek #9901 Napisano 5 Lutego 2021 12 godzin temu, TomG80 napisał: Aż się boję zapytać, co musiałeś wpisać w wyszukiwarkę, żeby znaleźć to zdjęcie... To Tomka zdjęcie z osiemnastki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #9902 Napisano 5 Lutego 2021 55 minut temu, Kwiatek napisał: To Tomka zdjęcie z osiemnastki Serio ??? Wiem , że było grubo ale tego nie pamiętam 😜😂😂🤣 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #9903 Napisano 5 Lutego 2021 Czwarty dzień z silverem. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9904 Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) Co za tolerancyjne towarzystwo. Aż strach robić coming out. Najbezpieczniej nosić czarny Nawet jak chciałbyś tylko trochę koloru, to zaraz możesz być podejrzany o inną orientację (patrz gorilla) Edytowane 5 Lutego 2021 przez Sol 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #9905 Napisano 5 Lutego 2021 1 godzinę temu, Sol napisał: Najbezpieczniej nosić czarny Nawet jak chciałbyś tylko trochę koloru, to zaraz możesz być podejrzany o inną orientację (patrz gorilla) nie można się wyłamywać z trendu jak jest czarny to ma być czarny 😁 chyba że ..... 2 godziny temu, p.r.p. napisał: Czwarty dzień z silverem. czy aby na pewno silver a nie .... rose coś tam ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #9906 Napisano 5 Lutego 2021 2 godziny temu, unadarek napisał: nie można się wyłamywać z trendu jak jest czarny to ma być czarny 😁 chyba że ..... czy aby na pewno silver a nie .... rose coś tam ? No weź, no weź... 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8321 #9907 Napisano 5 Lutego 2021 19 godzin temu, clusca napisał: Golda jeszcze bym ponosił, ale pomimo, że wszelkiego rodzaju złote wstawki wolę w kolorze rose gold, to tutaj niestety przesadzili A z tym wpisywaniem w googla, to trzeba być ostrożnym. Ja kiedyś, szukając zdjęcia nawiązującego do obowiązującej niedawno mody noszenia skarpetek tzw. "stópek" zimą wraz z podwiniętymi nogawkami spodni, wpisałem w google images "winter naked uncles" (z rozpędu wpisałem "uncle" zamiast "ankle" z uwagi na fonetyczne podobieństwo)... Don't even ask. I lepiej nie sprawdzajcie no przyznać się ile z Was sprawdzało jestem po prostu ciekawy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #9908 Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) 5 godzin temu, Sol napisał: Co za tolerancyjne towarzystwo. Aż strach robić coming out. Najbezpieczniej nosić czarny Nawet jak chciałbyś tylko trochę koloru, to zaraz możesz być podejrzany o inną orientację (patrz gorilla) Bo to zazdrość przemawia z braku odwagi do założenia takowego na nadgarstek 😉 , choć z drugiej strony G na dłuższą metę to taki Ford model T - może być w każdym kolorze byleby był czarny 🙂 Edytowane 5 Lutego 2021 przez GTB 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #9909 Napisano 5 Lutego 2021 Koledzy poratują, ktoś ma namiar na fachowca, co by bezel tak przerobił? To jest piaskowanie? Szkiełkowanie? Bo się nie znam za bardzo.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #9910 Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) Widziałem kiedyś srebrnego na WUS i gość pisał, że "bead blasting". Znaczy szkiełkowanie chyba Ale srebrny mi się bardziej widział po takiej obróbce niż czarny: https://www.watchuseek.com/threads/check-out-my-custom-beadblasted-gmw-b5000.4821909/ A wielkość faktury to chyba kwestia wielkości cząstek użytych do obróbki. Zobacz tutaj https://www.alumetal-technik.com/uslugi/mikroszkielkowanie Edytowane 5 Lutego 2021 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazikk 1457 #9911 Napisano 5 Lutego 2021 Czy ktoś z was ma zdjęcie GWM 5600/5610 z LCD pozytywnym ale w kolorze bezela i paska Orange/rescue orange? Posiadam starą wersję GWM 5600 w klasycznym kolorze czyli czarnym i chce założyć mu właśnie pomarańczowy kolor. Boje się tylko że lipnie będzie wyglądał ze zwykłym jasnym LCD, a do tego modelu ciężko już znaleźć ciemny ekran. Edit: Znalazłem. Wygląda na zdjęciu całkiem calkiemWysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #9912 Napisano 6 Lutego 2021 Maćku, wielkie dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #9913 Napisano 6 Lutego 2021 Patryk, aż mnie naszło żeby wrócić do srebrnej kostki i dać do szkiełkowania 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #9914 Napisano 6 Lutego 2021 Tymczasem taki wyszedł z pudełka 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #9915 Napisano 6 Lutego 2021 Godzinę temu, clusca napisał: Tymczasem taki wyszedł z pudełka ... jakieś magiczne pudełeczko z którego wychodzą zegareczki ? też chce takie 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9916 Napisano 6 Lutego 2021 15 godzin temu, p.r.p. napisał: Koledzy poratują, ktoś ma namiar na fachowca, co by bezel tak przerobił? To jest piaskowanie? Szkiełkowanie? Bo się nie znam za bardzo.. Też czytałem o tym na WUS, tyle, że w przypadku srebrnego nie ma ryzyka, że uszkodzisz to PVD, czy co to za warstwa na wierzchu. Zalecam ostrożność. Ten srebrny na WUS wyglądał ciekawie... ale tylko na pierwszy rzut oka. Czym więcej oglądałem, tym mniej mi się podobał i ostatecznie pomysł porzuciłem. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #9917 Napisano 6 Lutego 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #9918 Napisano 6 Lutego 2021 (edytowane) 7 minut temu, eddi87 napisał: i tu tez nie ma tarczek jakiś taki płaski Multi Band 7 ale jest nadzieja że łapie promyki światła i je konsumuje zachłanna bestyjka Edytowane 6 Lutego 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9919 Napisano 6 Lutego 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #9920 Napisano 6 Lutego 2021 W dniu 4.02.2021 o 18:47, TomG80 napisał: Nazwisko piłkarza przypadkowe ? 😉 W dniu 4.02.2021 o 19:41, Daito napisał: Pewnie się narażę, ale moim zdaniem złoty g-shock na łapie to straszny obciach... To tak jak trudno traktować poważnie kolesia który nosi takie coś nawet jak ma na sobie kamuflaż "specjalsów"... Bezkompromisowa opinia...moim zdaniem „ złoty” ma największy fun factor z całej stalowej serii. Trzeba go tylko traktować z należnym mu dystansem . 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #9921 Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) 🌨️⌚☃️ Edytowane 7 Lutego 2021 przez MshR 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drkadrys 1475 #9922 Napisano 7 Lutego 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #9923 Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) 11 godzin temu, desmo napisał: Bezkompromisowa opinia...moim zdaniem „ złoty” ma największy fun factor z całej stalowej serii. Trzeba go tylko traktować z należnym mu dystansem . Taaaa... dystans to podstawa niemniej ja bym nie założył za żadne skarby, podobnie jak ewentualnie: więc widać dystans u mnie słaby... Ja lubię swojego GMW dlatego że na pierwszy rzut oka nie różni się od najtańszego DW-5600, ale oczywiście to tylko moje podejście a każdy może mieć i dobrze jest jeśli ma swoje... Edytowane 7 Lutego 2021 przez Daito 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #9924 Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) 11 minut temu, Daito napisał: Taaaa... dystans to podstawa niemniej ja bym nie założył za żadne skarby, podobnie jak sandałki ze skarpetkami lepiej wyglądają niż sandałki bez skarpetek z brudnymi kończynami oraz z "żałobą" za paznokciami w/w kończyn Edytowane 7 Lutego 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9925 Napisano 7 Lutego 2021 Aż mi się przypomniały moje białe skarpety i sandały, czyli opcja combo No i jest kwadrat, więc wszystko w temacie. Dla niewtajemniczonych: foto z cyklu "Najtańsze Casio w podróży dookoła Polski" 17 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach