Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Burns napisał(-a):

Się gościu reperujesz i po operacji z MRG meldujesz. Dasz radę! 3maj się!

reperuje :) półtora roku chodziłem i oddychać nie dawałem rady co 5m jak ryba powietrze łapałem - nie mogli mi zrobić z tego względu przepuchliny i zrobiła się ogromna - dopiero po półtora rok stwierdzili że mam zalane płuca i serce 13 litrów płynów spuścili w dwa dni  no i oddychać daje rade i chodzić normalnie teraz po operacji przepuchliny - to wszystko przez serce a  przy okazji uszkodziło mi strunę głosowa ucisk płuc - szopka normalnie - - nie mogli znaleźć dlaczego - fachowcy  ...Dzięki serdeczne też trzym się w zdrowiu - żeby kupić tego MRG to chyba będę musiał na stole od razu nerkę sprzedać  dla któregoś z nich :) hihihihi

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, unadarek napisał(-a):

o dzięki za pamięć ... na razie maiłem operację przepuchliny pachwinowej (pół jelita mi wypadało)  - na godzinne przed operacją serca stwierdzili lekarze że musze to najpierw zrobić bo może być kiepsko potem  - wiec praktycznie ze stołu zszedłem, zrobiłem operacje przepuchliny - już mi się goi  i za dwa tygodnie już ustalam termin na drugie podejście - bo czasu mam coraz mniej do bycia wśród Was i zegareczków :) i żeby nie było że nie w temacie - moja kostka :)  może i nie okazała - ale kostkopodobna

1621831353_Zrzutekranu2022-03-10212832.png.efb96cd154481309b98d441a2199fb17.png

Życzymy Ci aby operacja się udała. Obecnie medycyna ogarnia takie cuda, że Casio z tytanowymi kostkami przy tym to pikuś :)

A zegarek BOMBOWY 💣💥 :) niemniej po udanym zabiegu drugie urodziny w kalendarz i dajesz do najbliższego timetrenda!

Edytowane przez Funky_Koval

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a):

Życzymy Ci aby operacja się udała. Obecnie medycyna ogarnia takie cuda, że Casio z tytanowymi kostkami przy tym to pikuś :)

A zegarek BOMBOWY 💣💥 :) niemniej po udanym zabiegu drugie urodziny w kalendarz i dajesz do najbliższego timetrenda!

..dzięki serdeczne - w mojej mieścinie to nawet zegarmistrza nie ma :) w Kuflandzie jest stoiseczko Casio - ale nędza - GW 9400 za 1540 :) net.. i jeszcze raz net - planuje po tym rozbudować trochę casio - kosteczki itd... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.03.2022 o 08:13, Funky_Koval napisał(-a):

Hot or not

Pewnie że hot gdyby mnie było stać to już ny do mnie leciał 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.03.2022 o 08:13, Funky_Koval napisał(-a):

Hot or not

Jest jakaś magia bo nie poczułem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Burns napisał(-a):

Jest jakaś magia bo nie poczułem ?

nie wiem, do mnie te kostki zupełnie nie gadają. Co z tego, że tytan jak cela zwala z nóg

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, TomG80 napisał(-a):

43e498a1af326e3d4d7d085ed819cdbc.jpg

spóźnia się .... pociąg będziesz łapał w locie :) ? Patrz czy w dobrą stronę stoisz :) 

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spóźnia się .... pociąg będziesz łapał w locie  ? Patrz czy w dobrą stronę stoisz  

Na tych torach to na pociąg czekać można parę miesięcy. To tor, którym dowożono materiały do budowy metra warszawskiego, a teraz wykorzystywane są tylko do transportowania nowych wagonów do obsługi metra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.03.2022 o 16:33, eddi87 napisał(-a):

1131362028_20220319_162357_HDR2.thumb.jpg.0d3afe525340b02a3d07157949a8a21e.jpg

Dlaczego nie pokazujesz tej ślicznej mordeczki w „najlepszy przyjaciel człowieka”?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Louis Cypher napisał(-a):

Dlaczego nie pokazujesz tej ślicznej mordeczki w „najlepszy przyjaciel człowieka”?

Poprawie się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przenieś to proszę do "żarty żartami"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi