Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kchrapek

DYSKUSJE O WSZYSTKIM

Rekomendowane odpowiedzi

pw

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Oficjalnie informuję iż z wysyłkami książek nie mam nic wspólnego, poza tym że je podpisałem przy okazji wizyty w Warszawie.  

Ed.

Wysyłam osobiście dwie.

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz recenzję - proszę bardzo.

Odebrałem dziś około 13.40

Jest godzina 21.30  - książka przeczytana :) 

* przeczytałem tak naprawdę zanim dostałem ten egzemplarz ale o tym dowiedzą się Ci którzy czytają mały druczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, rk7000 napisał(-a):

Chcesz recenzję - proszę bardzo.

Odebrałem dziś około 13.40

Jest godzina 21.30  - książka przeczytana :) 

* przeczytałem tak naprawdę zanim dostałem ten egzemplarz ale o tym dowiedzą się Ci którzy czytają mały druczek

Czyli wciąga jak czarna dziura – z anomalią czasoprzestrzeni. Najpierw przeczytałeś, a potem kupiłeś! 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Enkil napisał(-a):

Czyli wciąga jak czarna dziura – z anomalią czasoprzestrzeni. Najpierw przeczytałeś, a potem kupiłeś! 😄

Też tak miałem! Czyli to nie przypadek 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, rk7000 napisał(-a):

Co ciekawe to u mnie to nie koniec anomalii ale to już ooiesze po sobocie. 

Widzimy się Przemek w LBL? 

Oczywiście :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.06.2023 o 15:55, art_69 napisał(-a):

Nie. Mam nadzieję, że się nie obrazisz. Czasami lubię pozostać anonimowy w tlumie. Jakby co to to osoba z zielonym jaskrawym plecaczkiem, co pytała  się czy któryś z  Twoich mechanizmów jest z antywstrząsem. 

Zastanawiałem się ile osób z grupy zna się bezpośrednio  i poznało się na grupie, a później spotkało? Chyby było kiedyś jakieś oficjalne spotkanie?

Czy dobrze kojarzę, że to Ty, tym razem chciałeś Władka wypytać o wostloka w plastiku?

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
8 godzin temu, Enkil napisał(-a):

Czy dobrze kojarzę, że to Ty, tym razem chciałeś Władka wypytać o wostoka w plastiku?

:D

Tym razem nie ja. :) Żałuję, nie mogłem przyjść.  Te wszystkie radzieckie, na zdjęciach to Twoje czy ktoś jeszcze przyjechał z kolekcją?

Zawsze mnie można spotkać na giełdzie staroci... 

Edytowane przez art_69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tych fotkach powyżej to moje. W sobotę był jeszcze Kacperek z ruskami.

Jestem pewien że conajmniej dwie osoby z forum ruskiego były i się nie przyznały :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Enkil napisał(-a):

Jestem pewien że conajmniej dwie osoby z forum ruskiego były i się nie przyznały :)

A no byłem i wcale a wcale nawet dwa budziki ci nie opyliłem :lol:

Podrzucam zdjęcia swojej wystawy

20250614_170952.jpg

20250614_121512.jpg

20250614_121521.jpg

20250614_121525.jpg

20250614_121528.jpg

20250614_121539.jpg

20250614_121816.jpg

20250614_121819.jpg

20250614_121821.jpg

,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Enkil napisał(-a):

Był Slavny Hans ale nie mógł się na Ciebie doczekać więc przekazuje pozdrowienia 😉

Fajnie znowu było się spotkać i porozmawiać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W piątek cały dzień byłem na stoisku, w sobotę chciałem posłuchać wykładów kolegów i w efekcie przy zegarach byłem krótko.

Również pozdrawiam.Hansa. i dobrze było się z tobą spotkać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, 

Dwa miesiące temu oddałem poniższy zegarek do naprawy, częściowo rozłożony (wyciągnięty z koperty, zrzucone wskazówki, ściągnięta tarcza) bo chciałem naprawić sam, ale brakło czasu. Zegarek kupiłem z trzy lata temu okazyjnie na aukcji nie działający, na pewno do prostowania był włos, do nabicia wskazówka małej sekundy, którą popsułem przy zdejmowaniu, no i coś jeszcze.

Za naprawę, zapłaciłem 150 złotych. Wszystko działa i chodzi prawidłowo, naprawa trwała dwa tygodnie z miłą telefoniczną konsultacją. To niezła cena jest chyba?

Do tematu wracam teraz bo chcę go trochę "podpicować". Wiecie może gdzie mogę dokupić do niego przeszklony dekiel?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę zdjęć.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to myślę, że jak na grzebanie w chrono, to tanio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi