Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Magik.

Ja odpadam :(

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magik.

Niestety, nie da się normalnie nic napisać. Napisałem dzisiaj kilka wiadomości i za każdym razem musiałem logować się ponownie i wklejać treść. Żadna wiadomość nie została wysłana poprawnie za pierwszym razem  <_<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Mam to samo i powoli mam dosyć !!

Ja też. Dzisiaj to już jest katastrofa. Nie wysłałem żadnego posta za pierwszy razem, a niektóre z nich musiałem wysyłać kilka razy. Zresztą nie chodzi tylko o wysyłanie postów. Wystarczy, że się zaloguję i nawet w czasie bezczynności jestem wyrzucany z forum. Wystarczy, że kliknę w jakikolwiek temat i już w prawej górnej części widzę, że jestem wylogowany. Nie da się tu nic normalnie napisać więc mam Dawid do Ciebie pytanie - czy Ty w ogóle masz jakiekolwiek pojęcie o problemie, który zgłaszam czy robisz tu za paprotkę?  :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem z jakiej machiny piszesz, ale czy usunąłeś wszystkie ciasteczka tego forum? Bo jeżeli masz te z poprzednich bytów, to może być problem. Mi się takie cuda dzieją, kiedy przeloguję się na drugie (oficjalne ;) ) konto.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Nie wiem z jakiej machiny piszesz, ale czy usunąłeś wszystkie ciasteczka tego forum? Bo jeżeli masz te z poprzednich bytów, to może być problem. Mi się takie cuda dzieją, kiedy przeloguję się na drugie (oficjalne ;) ) konto.

MacBook Pro, OS X El Capitan. Przeglądarka Safari choć sprawdzałem też na Firefox pod kontrolą systemu Windows 7 Ultimate. Testowałem w różnych lokalizacjach i wszędzie to samo. Pliki cookies usuwam regularnie. Nie wyrzuca mnie wyłącznie wtedy, gdy piszę posty z iPhone za pośrednictwem Tapatalk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Mnie się nic nie dzieje. Forum działa bez zarzutu i szybko, aż miło. Na komputerach używam Ubuntu oraz Fedory w połączeniu z Firefoxem. W telefonie też bez problemów, wyłącznie tapatalk na androidzie 5.1.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MacBook Pro, OS X El Capitan. Przeglądarka Safari choć sprawdzałem też na Firefox pod kontrolą systemu Windows 7 Ultimate. Testowałem w różnych lokalizacjach i wszędzie to samo. Pliki cookies usuwam regularnie. Nie wyrzuca mnie wyłącznie wtedy, gdy piszę posty z iPhone za pośrednictwem Tapatalk.

Mariusz, identyczna konfiguracja - Macbook Pro Retina, El Capitan. Kompletnie żadnych problemów, wszystko działa bez zarzutu i bez opóźnień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

U mnie również jest bardzo OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

No ale w pracy na Windows 7 mam dokładnie to samo. Może problem dotyczy mojego loginu, ustawień konta? Na forum AP Club mnie nie wyrzuca. Silnik forum ten sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Dodam jeszcze, że przed chwilą zrobiłem kilka wpisów na forum Pasjonatów Czasu. Zero problemów. Wyrzuca mnie tylko tu  :unsure:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówię Ci. To konflikt z poprzednimi bytami. Hipnoza regresyjna systemu wymagana jest.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz usunąć cookies wszystkich poprzednich bytów... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, nie da się normalnie nic napisać. Napisałem dzisiaj kilka wiadomości i za każdym razem musiałem logować się ponownie i wklejać treść. Żadna wiadomość nie została wysłana poprawnie za pierwszym razem  <_<.

Nie pisałem parę dni na forum, parę tygodni temu miewałem problem z wyologowywaniem, ale dziś jest fatalnie - mam dokładnie tak samo jak Magik. Muszę nawet dwa razy pisać jednego posta, jeśli chcę załączyć zdjęcie - najpierw wpisać treść, a zdjęcia dołączyć dopiero w edycji, bo w międzyczasie mnie wylogowuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość norbie

Mam to samo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Jest coraz gorzej. Zdarza się już tak, że wyrzuca mnie po kilku sekundach od zalogowania. Loguję się, klikam w temat żeby coś napisać i okazuje się, że nie mogę dodać odpowiedzi, bo jestem wylogowany. Pisanie postów na forum jest bardzo utrudnione. Dotyczy to nie tylko postów, ale także prywatnych wiadomości. Usuwanie plików cookies nie rozwiązuje problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wybrałeś haczyk zapamiętaj mnie przy logowaniu ?

Ja jeżeli wchodzę do forum przez nie swój komputer i celowo nie chcę być zapamiętany mimo zalogowania. To rzeczywiście po przejściu do kolejnego tematu jestem już automatycznie wylogowany.

natomiast opcja zapamiętaj mnie trzyma twardo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

A wybrałeś haczyk zapamiętaj mnie przy logowaniu ?

Nie wybrałem. Przetestuję, dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wybrałem. Przetestuję, dzięki.

Też juz się chciałem skarżyć, bo znowu wywalało mnie co minutę, ale z opcją "zapamiętaj" trzyma.

Oczywiście jest to jakiś problem - czasem loguje się ze wspólnego komutera - ale przynajmniej da się używać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie problem "wyrzucania" występuje cały czas - jeżeli po zalogowaniu kliknę na cokolwiek (zmieniam temat, stronę w temacie lub cokolwiek innego,od razu mnie wyrzuca. Nie wiem czy to ma znaczenie ale ten problem powstał, jak zacząłem rzadziej zaglądać na forum,przedtem jak logowałem się kilka razy dziennie było ok, a teraz jak loguje się raz w tygodniu lub rzadziej pojawił się taki problem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Dołączę się, bo u mnie też to samo cały czas. Dlatego wyłącznie z tapatalka korzystam. Na kompie mimo czyszczenia cookie, bez znaczenia czy z opcja zapamietaj czy nie cały czas wywala. Kliknięcie w temat, próba wysłania jakiegokolwiek posta kończy się wylogowaniem. Ktoś wspomniał o zmiennym IP - czy to może powodować taki problem? A może fakt używania Tapatalka? Tak strzelam cokolwiek, bo widzę, że system czy przeglądarka to raczej nie problem, bo w rych samych konfiguracjach jednym działa innym nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Zaznaczenie opcji "Zapamiętaj mnie" w moim przypadku rozwiązało problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.