john.doe 359 #451 Napisano 5 Listopada 2020 Ba stronie Lego możesz to zgłosić i bez problemu doślą. Dzięki za info. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6091 #452 Napisano 20 Listopada 2020 Teraz stawiamy na traktory. Starszy synek całkiem samodzielnie zrobił takiego Claasa: Wzorowany na 60181, który jest na liście życzeń pod choinkę A ja dla młodszego zrobiłem szybko takiego New Hollanda, który bardzo się spodobał 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #453 Napisano 21 Listopada 2020 Traktory Twojego synka stały się inspiracją i tak powstał taki pojazd ... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #454 Napisano 3 Stycznia 2021 Straszna tu cisza, a ja odgrzebałem takie duże zestawy 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1175 #455 Napisano 3 Stycznia 2021 Marzenia!!!! Skąd to masz? 0 https://www.siepomaga.pl/dorian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6091 #456 Napisano 3 Stycznia 2021 U mnie tym razem Lego City było już numerem jeden na Święta, choć było też jeszcze sporo zabawy Duplo. Wśród zestawów spod choinki najlepszy jest ten: Tu bez ludzika, który u mojego synka ma zazwyczaj wolne , ale też bez naklejek - nie naklejamy ich już, bo są denerwujące. Model naprawdę fajny, bardzo przypomina Xeriona. Może tylko chwytak mógłby być lepiej pomyślany (np. na zasadzie dawnych łapaczy z Aquasharks - jedynego zestawu, który trzymam bezpiecznie w szafie ). Prócz tego synek zbudował m.in. śmieciarkę: Ja też zbudowałem parę rzeczy. Dla siebie - Plymoutha Road Runnera z 1970. Prosty, ale nawet jak spadnie na podłogę, to nic się nie dzieje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #457 Napisano 4 Stycznia 2021 Marzenia!!!! Skąd to masz?Ze strychu 6081 był mój - mój, a pozostałe kupiłem już później - z 15 lat, temu, kiedy ceny były jeszcze całkiem przyjemne Mam jeszcze trochę drobnicy i Caribbean clipper, ale ten bez pudła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #458 Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 18 godzin temu, Szyszkops napisał: Straszna tu cisza, a ja odgrzebałem takie duże zestawy Fantastyczne zestawy! Marzenia z mojego dziecinstwa. Nigdy niestety nie mialem, ale teraz pod pretekstem klockow dla dziecka moge je realizowac. Jak cos to bardzo polecam! Super klimat starych czasow. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Stycznia 2021 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #459 Napisano 4 Stycznia 2021 Fantastyczne zestawy! Marzenia z mojego dziecinstwa. Nigdy niestety nie mialem, ale teraz pod pretekstem klockow dla dziecka moge je realizowac. Jak cos to bardzo polecam! Super klimat starych czasow. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu TapatalkaWoooow! A to nowy zestaw jest? Kurde, mój młody ma 15 miesięcy, więc minie trochę czasu, nim zacznę pod takim pretekstem kupować sobie klocki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #460 Napisano 4 Stycznia 2021 Woooow! A to nowy zestaw jest? Kurde, mój młody ma 15 miesięcy, więc minie trochę czasu, nim zacznę pod takim pretekstem kupować sobie klocki Tak. W zeszlym roku wyszedl (2020). Nr 21322 - Piraci z Zatoki Barakud. 2545 elementow. Jak go tylko zobaczylem to nagle odzyly wszystkie uczucia z dziecinstwa jak bawilem sie moimi malymi piratami i musialem go miec. Super szczegolowy i bardzo dobrze sie bawilem skladajac. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #461 Napisano 4 Stycznia 2021 Tak. W zeszlym roku wyszedl (2020). Nr 21322 - Piraci z Zatoki Barakud. 2545 elementow. Jak go tylko zobaczylem to nagle odzyly wszystkie uczucia z dziecinstwa jak bawilem sie moimi malymi piratami odzyly i musialem go miec. Super szczegolowy i bardzo dobrze sie bawilem skladajac. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu TapatalkaRobi wrażenie rozbitej black seas barracudy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #462 Napisano 4 Stycznia 2021 Jest naprawde kozacki. Uwazam ze super im wyszlo. Da sie przeksztalcic w statek i wyspe osobno, ale dla mnie ten rozbity statek wkomponowany w wyspe ma mega klimat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1175 #463 Napisano 4 Stycznia 2021 Mikołaj, przy odrobinie mojej pomocy, przyniósł mojej żonie jej pierwszy zestaw LEGO z dziecięcych lat - Szwajcarski domek A potem poszło lawinowo i Gwiazdor, przy pomocy szwagra, przyniósł pod choinkę coś dla żony: i dla mnie: Zapomniałem dodać: dzieci nie mamy - to wszystko dla nas 3 https://www.siepomaga.pl/dorian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #464 Napisano 4 Stycznia 2021 W dniu 3.01.2021 o 19:13, Szyszkops napisał: Straszna tu cisza, a ja odgrzebałem takie duże zestawy Super. Możesz sobie ułożyć za to życie od nowa 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #465 Napisano 15 Stycznia 2021 Prawie lego kupiony w biedronce dwa dni skladania i teraz corka obija wszystkie meble uczac sie sterowac 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6091 #466 Napisano 21 Stycznia 2021 Moda na traktory - ciąg dalszy. Starszy synek całkiem sam zbudował własnego New Hollanda i Masseya Fergusona: : A ja dla młodszego zbudowałem kolejnego Johna Deere'a - tym razem dającego więcej niż dotychczas możliwości dołączania różnych gadżetów z przodu i z tyłu: I razem: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #467 Napisano 29 Stycznia 2021 Przyszedl prezent na zblizajace sie urodziny (zaledwie 37 ). No to zaczynamy budowe. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #468 Napisano 10 Lutego 2021 Mała kolekcja mojego czterolatka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bulek 737 #469 Napisano 11 Lutego 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BraWo100 16 #470 Napisano 12 Lutego 2021 W dniu 29.01.2020 o 23:35, orlis napisał(-a): Rozmiar pudła robi wrażenie po nowemu COVID United.... Ale zestawik SZTOS! 0 Seiko_BM + GW-9200 + GW-M5610 + Citizen_CB0011-18E + DAMASKO_DC_56 = WNM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 970 #471 Napisano 15 Lutego 2021 Stadion robi wrażenie Wysłane z mojego SM-N981B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #472 Napisano 16 Lutego 2021 Budowa zakończona. Baaardzo przyjemne doświadczenie. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kcp85 153 #473 Napisano 19 Lutego 2021 W dniu 3.01.2021 o 19:13, Szyszkops napisał(-a): Straszna tu cisza, a ja odgrzebałem takie duże zestawy Super. Pierwszy i ostatni miałem w dzieciństwie. Ten duch w zamku świecił w ciemności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1175 #474 Napisano 21 Lutego 2021 Dzisiaj skończyliśmy z żoną jej urodzinowy prezent od przyjaciół! Kręcimy nowe odcinki 2 https://www.siepomaga.pl/dorian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #475 Napisano 21 Lutego 2021 Dzisiaj skończyliśmy z żoną jej urodzinowy prezent od przyjaciół! Kręcimy nowe odcinki Naprawde fajny zestaw. Też mi się go zdarzyło składać i bawiłem się naprawde dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach