Piotoman 2456 #476 Napisano 24 Lutego 2021 Nie mogłem się powstrzymać 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #477 Napisano 25 Lutego 2021 To być początkiem czego zdaniem być Waszym może ? 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #478 Napisano 25 Lutego 2021 To być początkiem czego zdaniem być Waszym może ? Miałem obstawic którąś figurkę ze Star Wars bo ostatnio składalem Pilota i zaczynało sie całkiem podobnie, jednak po sposobie wypowiedzi jestem prawie pewien że jest to Yoda. Miłego składania. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6169 #479 Napisano 25 Lutego 2021 Jeżeli już to kolorystyka wskazuje na R2D2 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #480 Napisano 26 Lutego 2021 To nie będzie Yoda i nie będzie R2D2. To będzie maleństwo ... 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #481 Napisano 26 Lutego 2021 Nie ogladem Mandaloriana (jeszcze), wiec nie wiem jak się tam nazywa, ale mimo wszystko obstawiam dalej jednak że chodzi o to konkretne maleństwo: Ja w zeszym roku po latach nieskładania lego na nowo odkrylem swoja pasje z dziecinstwa i obecnie znowu uwielbiam to robic. Wczoraj przyjechal nastepny projekt. Jak zloze to podziele sie opinia, a na razie przedsmak: Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #482 Napisano 27 Lutego 2021 Tak to jest to maleństwo Co do samochodów to czeka na złożenie Ferrari 480 GTE. Nie wiem kiedy znajdę na to czas ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #483 Napisano 27 Lutego 2021 Tak to jest to maleństwo Co do samochodów to czeka na złożenie Ferrari 480 GTE. Nie wiem kiedy znajdę na to czas ? Super jest, ale strasznie duzo naklejek. To życzę w takim razie żeby udało się ten czas znaleźć i czerpać przyjemność ze składania. Ja jak uda mi się jutro wrócić z pracy do domu może w końcu zacznę Ecto-1. Już się nie mogę doczekać.Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1175 #484 Napisano 28 Lutego 2021 Wpłynąłem w zatokę piratów...😉 3 https://www.siepomaga.pl/dorian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #485 Napisano 1 Marca 2021 A, może skoro jest tu tylu miłośników Lego, to ktoś pokusi się zbudować z klocków zegar ? Albo chociaż pracujący mechanizm. Na YouTube jest trochę filmików z takimi konstrukcjami. Jeśli ktoś zbuduje ... 😜 Może taki konkurs pt. "Lego - Zegar" ? Temu kto sprosta wyzwaniu ufundujemy nagrodę, czyli jakiś ładny zestaw klocków. Może nie od razu zielone Lambo, ale coś z kolekcji technic. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #486 Napisano 16 Marca 2021 W koncu miałem chwilę czasu i udało się dokończyć budowę. Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6067 #487 Napisano 21 Marca 2021 W dniu 28.02.2021 o 14:44, Wacor napisał(-a): Wpłynąłem w zatokę piratów...😉 Miło znów widzieć okręty w ofercie, chociaż żagle z płytek wyglądają trochę przyciężkawo. Ja marzyłem o "Sea Lion" lub innym okręcie. Nigdy takiego nie dostałem, ale wielokrotnie budowałem sobie żaglowce z tego, co miałem. Żagle wycinałem najpierw z papieru, a później z płótna. Kilka do dzisiaj mi zostało. Tymczasem efekt weekendowej zabawy: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wanderer1975 795 #488 Napisano 22 Marca 2021 Córa że zwierzątkiem:-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #489 Napisano 25 Marca 2021 Już jest: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #490 Napisano 25 Marca 2021 Od 1 kwietnia można zamawiać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67172 #491 Napisano 25 Marca 2021 31 minut temu, Eugeniusz Szwed napisał(-a): Już jest: Lusia wraca? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #492 Napisano 11 Kwietnia 2021 Gotowe! Jeszcze powinien być teleskop Hubble’a ale mi Lego zrobiło psikusa i zabrakło 6 klocków w zestawie 😕 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6067 #493 Napisano 11 Kwietnia 2021 Ja wczoraj zbudowałem coś znacznie skromniejszego - własną wersję Claasa Axiona: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #494 Napisano 12 Kwietnia 2021 Gotowe! Jeszcze powinien być teleskop Hubble’a ale mi Lego zrobiło psikusa i zabrakło 6 klocków w zestawie Szkoda troche, bo to psuje ogolne wrazenie. Zestaw wydaje sie fajny. Sam o nim myslalem. Pisałeś do LEGO zeby Ci przyslali brakujace czesci?Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #495 Napisano 12 Kwietnia 2021 42 minuty temu, Osy123 napisał(-a): Szkoda troche, bo to psuje ogolne wrazenie. Zestaw wydaje sie fajny. Sam o nim myslalem. Pisałeś do LEGO zeby Ci przyslali brakujace czesci? Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Napisałem, w 2 turach bo na początku myślałem ze brakuje 2 klocków a później zauważyłem ze kolejnych 4. 2 już wysłali ale trzeba czekać 10 dni roboczych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #496 Napisano 21 Maja 2021 Kilka lat temu podczas jednego z wakacyjnych spacerów w jakimś parku widziałem przedziwną artystyczną instalację. Była to przestrzenna konstrukcja zbudowana z linek i metalowych rurek. Całość o wysokości 2 może 3 pięter. Takie instalacje na pierwszy i drugi rzut oka nie mają prawa się trzymać, wydaje się, że wszystko powinno się zawalić ! Ale, nie ! Nic się nie dzieje ... To, tzw. "Tensegrity" Dzisiaj udało mi się zbudować taką bardzo prostą miniaturę. Miałem pomocnika, który chcąc sprawdzić trwałość konstrukcji, potraktował ją obficie wodą 😂 Świetna zabawa, a efekt zmusza do myślenia ! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 295 #497 Napisano 21 Maja 2021 W dniu 12.04.2021 o 16:24, orlis napisał(-a): Napisałem, w 2 turach bo na początku myślałem ze brakuje 2 klocków a później zauważyłem ze kolejnych 4. 2 już wysłali ale trzeba czekać 10 dni roboczych. Pierwszy raz czytam taki przypadek. Przykra niespodzianka dla miłośnika. To jest krajowa dystrybucja ?? Ale ogólnie model robi wrażenie, było mi dane widzieć go złożonego na wystawie w sklepie. Ja do swojego odłożonego projektu ostatnio kupowałem pojedyncze sztuki na stronie LEGO.UK - - ale miałem zdziwienie, gdy okazało się ze klocki przyszły do UK z Sosonowca przez Warszawę. Śmiałem się w domu, ze Polacy wykupili Duński biznes PS. Czuję Twój ból.. bo miałem podobne zdarzenie przy puzzlach. Cztery dni układania, by na samym końcu się dowiedzieć ze brakuje jednej części. Ten świat musi pierdyknąć, jak nawet przy zabawkach trzeba być czujnym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #498 Napisano 22 Maja 2021 A, to zabawa na 15 min 😜 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osy123 3588 #499 Napisano 30 Maja 2021 Zrobiłem sobie prezent na dzień dziecka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1447 #500 Napisano 31 Maja 2021 No, to jedziemy na tor ! Jakoś nie mogę się zebrać do złożenia tego cacka. Jeśli Ty zaczniesz składać, może stanie się to inspiracją dla mnie 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach