eye_lip 24071 #1 Napisano 1 Kwietnia 2007 Oto mój, aktualnie na pasku Korba First Commercial Strap 1/1: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #2 Napisano 1 Kwietnia 2007 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24071 #3 Napisano 1 Kwietnia 2007 Super zdjęcie! Masz porównanie w noszeniu do czarnego samuraja? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #4 Napisano 2 Kwietnia 2007 Masz porównanie w noszeniu do czarnego samuraja? Dzieki. Porownania nie mam, bo czarnego Samuraja nie posiadam. Z checia bym przymierzyl, bedzie pewne okazja w czerwcu na zlocie. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #5 Napisano 2 Kwietnia 2007 Oba paski zwyczajnie genialne, pasują w obu przypadkach fantastycznie!! :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #6 Napisano 7 Kwietnia 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #7 Napisano 7 Kwietnia 2007 Aktualnie Hirsch Carbon Ilekroć widzę to zestawienie, to mi oczy o takie się robią: :shock: Masz więcej fotek? 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość leopoldos #8 Napisano 7 Kwietnia 2007 Gibber, pięknie wygląda samurai w takim ubranku. Rozumiem, że to właśnie ten, o który wczoraj się pytałem. Kurcze, jeżeli kiedyś będziesz miał zamiar wykonywać z nim jakieś ruchy to daj znać. I do szuflady z nim proszę coby się nie zniszczył PS. Kto wie, może zzarnawy będzie miał braciszka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #9 Napisano 7 Kwietnia 2007 Dziekuje za slowa uznania, nijak sie jednak ma ten pasek w porownaniu do paskow recznej roboty, ktore robia koledzy. Fotek wiecej nie mam. Beda, w maju, w scenerii morsko - podwodnej. Nieukrywam, ze byc moze niedlugo nastapia jakies ruchy w kolekcji zegarkow, bo sni mi sie juz bardzo nachalnie Seiko Brightz. Tutaj plany moze pokrzyzowac tylko SBDC001. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #10 Napisano 8 Kwietnia 2007 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruś 0 #11 Napisano 8 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7057 #12 Napisano 9 Kwietnia 2007 jak się chwalić to się chwalić :]piękne cudo inżynierii zegarmistrowskiej... PSpolecam też wątki w GALERII: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=13393ihttp://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=13426 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wlochaty_krzysio #13 Napisano 9 Kwietnia 2007 Do mnie przyszedł na zajączka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #14 Napisano 9 Kwietnia 2007 Nawet wiem od kogo Też mnie kusił i spac w nocy nie dawał. Ale niestety... Nie tym razem. Niech sie dobrze nosi !!! 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #15 Napisano 10 Kwietnia 2007 Korba poddaj to jeszcze raz głębokiej analizie bo Samurai to jedyny słuszny wybór a radość jaką daje nie sposób opisać 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1185 #16 Napisano 10 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24071 #17 Napisano 10 Kwietnia 2007 Ale pach :shock: Super kombinacja! 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1185 #18 Napisano 10 Kwietnia 2007 Przecież to mój P2 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #19 Napisano 12 Kwietnia 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #20 Napisano 12 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Myszon #21 Napisano 14 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcichosz 2 #22 Napisano 17 Kwietnia 2007 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #23 Napisano 18 Kwietnia 2007 Kto licytował? http://offer.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?View...em=270108360344 Oprócz mojej zdawkowej oferty? 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lksz #24 Napisano 20 Kwietnia 2007 Kto licytował? http://offer.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?View...em=270108360344 Oprócz mojej zdawkowej oferty? ja go kupiłem, już nie mogę się doczekać na przesyłkę, trochę poszalałem i zapłaciłem 140 usd, ale mi zależało i miałem wysoki limit ustawiony teraz szukam paska, tzn kupuje rhino na 95% i do tego jakiegoś skórzanego szukam pozdrawiam i życzę udanych zakupów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #25 Napisano 20 Kwietnia 2007 Gratulacje! Jak przyjedzie to porób trochę zdjęć Ja jakoś specjalnie nie poluję, ale jak mam troche czasu to obserwuję lub licytuję nisko czekając na okazję. Pozdrawiam! 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach