Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

mam rakiete kalendarz biała tarcza NOS po dziadku w pudełku nigdy nie noszona- niestety nie na chodzie , podejrzewam wskutek wieku nie uzywania , nie wiem nie znam sie ..

moge jakies fotki uskutecznic po zianteresowaniu przez wiadomosc

O ile dobrze pamiętam , zasada jest taka , że pokazujesz zegarek na forum i podajesz cenę , ale może się mylę .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupie rakiete multikalendarz

mam rakiete kalendarz biała tarcza NOS po dziadku w pudełku nigdy nie noszona- niestety nie na chodzie , podejrzewam wskutek wieku nie uzywania , nie wiem nie znam sie ..

moge jakies fotki uskutecznic po zianteresowaniu przez wiadomosc

O ile dobrze pamiętam , zasada jest taka , że pokazujesz zegarek na forum i podajesz cenę , ale może się mylę .

Ksawery,

u mnie to leży i na sprzedaży mi nie zależy,

Songo poszukiwał więc napisałem że chyba mam coś takiego i robimy deal na PMach...

Wrzucajac tutaj wywołam dyskusje, licytacje, zainteresowanie, komentarze - które nie jest mi potrzebne za 10-20 złotych, bo taka zakładam wartość RAKETY

poza tym od tego jest dział giełda...

jeśli bym chciał to bardzo sprzedać zrobiłbym ogłoszenie, a ja odpowiedziałem na zapytanie SONGO'a..

więc chyba za przeproszeniem sie mylisz i doszło do nieporozumienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Zapraszam na Wostoka ładnego: 

Edycja: wostok znalazł już nowy dom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzedam trzy zegarki.razem lub osobno . cena razem 110zł ,osobno: nr1 - 30zł , nr2 - 30zł , nr3 - 50zł, bądź zamienię na casio mrw-200hb-3bv . więcej zdjęć i informacji wyślę na maila . mój mail : [email protected]

post-69753-0-18516200-1392819323_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ksawery,

u mnie to leży i na sprzedaży mi nie zależy,

Songo poszukiwał więc napisałem że chyba mam coś takiego i robimy deal na PMach...

Wrzucajac tutaj wywołam dyskusje, licytacje, zainteresowanie, komentarze - które nie jest mi potrzebne za 10-20 złotych, bo taka zakładam wartość RAKETY

poza tym od tego jest dział giełda...

jeśli bym chciał to bardzo sprzedać zrobiłbym ogłoszenie, a ja odpowiedziałem na zapytanie SONGO'a..

więc chyba za przeproszeniem sie mylisz i doszło do nieporozumienia.

Faktycznie nie dopatrzyłem , mogę tylko szczerze przeprosić .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie nie dopatrzyłem , mogę tylko szczerze przeprosić .

no problem... "przeprosiny przyjęte ;-)))"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pilnie zakupię tarczkę datownika do amfibii(bądź komandrskiego, bo one chyba są takie same? Chodzi o to czy tarcza datownika z komandira pasuje do amfibii )

Też chętnie mogę za nią oddać nową tarczę z tej amfibii http://zegarkiclub.pl/forum/uploads/gallery/album_1307/gallery_40106_1307_1290876.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posíadam 4 koperty o których nic nie wiem ale chętnie je zamienię za sprawny werk do rakiety 2614 h z datownikiem pojedynczym na godzinie 6..

Reszta zdjęć w nast. Poscie

Ed. Dzięki koledze waski123 wiem, iż druga koperta jest do ładnej pobiedy.

post-68064-0-74815700-1392840603.jpg

post-68064-0-82485300-1392840620_thumb.jpg

post-68064-0-27020100-1392840639_thumb.jpg

post-68064-0-88178000-1392840655_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś wie co to za koperta ta czarna z poprzedniego posta to chętnie się dowiem.;-)

Ed.

Kolego sthool dziękuję za info iż 4 ta koperta jest od rakiety ufo i ma rzadki dekiel.

post-68064-0-23611300-1392841112.jpg

post-68064-0-29262400-1392841135_thumb.jpg

post-68064-0-47937200-1392841156_thumb.jpg

post-68064-0-05975700-1392841198_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest koperta do Pabiedy z lat 90-tych, 

post-58041-0-36556000-1392841341.jpg

np. takiej 

post-58041-0-14413400-1392841454_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam na bazarek po Pobiedki Rosije, Victorie i Kraba- nieużywane, z pudełkami. Jest też i piękny Łuczyk.

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/101685-%C5%82ucz-23-kam-25pw-pobiedy-w-stanie-nos/

I by nie było tylko sprzedaży:

Kupię:

Oś sekundową do poljota 23kamienie automata ( ufo )- nie pamiętam teraz oznaczenia werku ...Chętnie przyjmę też charakterystyczny sekundnik do tego modelu, bo mój ma ułamaną przeciwwagę.

Kopertę Poljot De Luxe złoconą w ładnym stanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobię lekki OT, ale w ofercie Kolegi Enkila zaskoczyła mnie trochę koperta od Rakiety UFO - pierwszy raz widzę jednolity zakręcany dekiel z charakterystycznym rakietowym "globusem" :) To w jakichś wersjach eksportowych występowało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedziałem, że na odpowiedź forumowego specjalisty od Rakiet mogę liczyć :D O tym charakterystycznym modelu koperty wiedziałem, ale nie wiedziałem, że ma taki właśnie dekielek.

No ale jeśli już jesteśmy przy Rakietach, to zgłosze zapotrzebowanie z kategorii tych trudniejszych - potrzebuję mianowicie tarczy do Rakiety UFO; Kolor obojętny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję owalnej tarczy do czajki w pierscionku, nie znam na razie wymiarów, po południu podam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Kolegów

Wiem, będzie trudno, ale może...?

Poszukuję w  godnym stanie Pobiedy z  Zakładu TTK-1 do noszenia od święta  :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś wie co to za koperta ta czarna z poprzedniego posta to chętnie się dowiem.;-)

W takiej kopercie to ja mam gdzieś rakietę, tyle, że u Ciebie ten ring mocno zjechany, jak gdzieś znajdę to wrzucę fotkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie by było gdybyś znalazł tą fotke bo już mi zegarmistrz tarczy szuka, i dobrze by było mieć oryginał.

Ps

Czarna koperta wycofana że sprzedarzy - wymiany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koperta z trzecieg zdjęcia jest od Slavy z mechanizmem 2414 (pojedynczy datownik).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję (edycja) tarczę (nie kopertę) do takiej czAjki jak na zdjęciach . Oddam w zamian koperty z postow powyżej, pojedynczo lub razem. Koperty z pobiedy, rakiety ufo i sławy, (dzięki Casper_rsi).

Ed.

Mogę również zapłacić.

post-68064-0-63047100-1392921747.jpeg

post-68064-0-19614200-1392921780.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.