Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

18 :)

W katalogu w takiej kopercie jak na twoim foto były takie tarcze(...) jak ta z lewej. ;)

Inne może też ale nie dopatrzylem.

Niestety tak przeczuwałem, ale i tak fajnie wygląda, tylko 20mm w uszach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś do wyzbycia sprawny mechanim 2409A?

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stare Pobiedy do naprawy/ na części. Niesprawne, część z nich niekompletna. Komplet oddam za 30zł + koszt wysyłki.

DSCF1502_zps6fe39f83.jpgDSCF1504_zps14a271ff.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Start, Kama, Mir

ruszają, trochę chodzą, do czyszczenia i regulacji.

50 zł. z wliczoną przesyłką.

post-60538-0-27161600-1407677704_thumb.jpg

post-60538-0-38914000-1407677711_thumb.jpg

post-60538-0-76734900-1407677717_thumb.jpg

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rekiniasty biore wszystko o ile aktualne

Mistyk był pierwszy, wymęczył mnie no to niech ma  B)

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby jakaś dobra duszyczka miala niepotrzebne wskazówki do takiej slavy, to z chęcią przygarnę.

mUc7YOZM9LW3-s8xkCN_mDg.jpg

To znaczy wskazówki mam, ale bez wypełnieni. Całkiem fajnie to wygląda ;), ale jakby ktoś chciał odstąpić... :)

https://plus.google.com/photos/113098239036073221216/albums/5919717100067365681/5919717196329676674?pid=5919717196329676674&oid=113098239036073221216

wie może ktoś jakiego koloru powinien być sekundnik? widziałem już kilka wersji

ta na dole:)

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypełnić możesz sam. To żadna filozofia. Na forum jest kilka tematów o wypełnianiu wskazówek. Ja już robię to sam, a jak ja daje radę to każdy sobie poradzi.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę obadać. Ale mimo wszystko mam problem ze zdejmowaniem/zakladaniem wskazówek. Chyba nikt nie lubi zakładać :D

Dobre, bo сделано в CCCP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:) Grzesiek nie bądź taki skromny - przecież Ty jesteś doświadczony specjalista od zegarków radzieckich. Ale fakt że wypełnianie wskazówek to kwestia kilku prób. Nic strasznego i co najważniejsze to nie można nic zepsuć. Jak nie wyjdzie to wystarczy zmyć i spróbować jeszcze raz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypełnić możesz sam. To żadna filozofia. Na forum jest kilka tematów o wypełnianiu wskazówek. Ja już robię to sam, a jak ja daje radę to każdy sobie poradzi.

jak byś  podrzucił gdzie ( link ) to jest opisane był bym wdzięczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładasz wskazówki na wykałaczkę i od spodu przy pomocy np. igły , jednym płynnym ruchem nakładasz farbę o wybranym kolorze.

Jak nie wyjdzie to jak pisał RK7000 ponawiasz próbę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię taką Pobiedę, kompletną, w ładnym stanie, najważniejsze - bez porysowań i odprysków na tarczy. Może być niesprawna.

post-66017-0-78786200-1407758220_thumb.jpg

Zegarki radzieckie - dobre i tanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciagle dostępna 120 zł z wysyłką. Szkło do polerki i mechanizm do czyszczenia. Stan jak na zdjęciu.

post-55841-0-30266300-1407776537_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to za proszek on dodaje

Jest to proszek lumiczny. Można go kupić na allegro w kilku kolorach. np . tu:

http://allegro.pl/spx1-swiecacy-proszek-1g-rozne-kolory-promocja-i4440324982.html

Ja kupiłem od forumowego kolegi z CW. Zależnie od koloru proszku mają inny czas naświetlania się i potem inny czas świecenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to proszek lumiczny. Można go kupić na allegro w kilku kolorach. np . tu:

http://allegro.pl/spx1-swiecacy-proszek-1g-rozne-kolory-promocja-i4440324982.html

Ja kupiłem od forumowego kolegi z CW. Zależnie od koloru proszku mają inny czas naświetlania się i potem inny czas świecenia.

dzięki za info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam Łucza złoconego, zakupionego od forumowego kolegi kchrapek, przed paroma dniami.

Niestety, jednak złocone mi nie leżą. Jak ktoś je lubi, to otrzyma wspaniały zegarek, którego nie trzeba przedstawiać.

Zgodnie z tym co pisał kchrapek, stan bardzo dobry - po przeglądzie, w całości oryginał.

image.jpg

Realizacja :)

Dobre, bo сделано в CCCP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam Łucza złoconego, zakupionego od forumowego kolegi kchrapek, przed paroma dniami.

Niestety, jednak złocone mi nie leżą. Jak ktoś je lubi, to otrzyma wspaniały zegarek, którego nie trzeba przedstawiać.

Zgodnie z tym co pisał kchrapek, stan bardzo dobry - po przeglądzie, w całości oryginał.

image.jpg

Sprzedaję za tyle, za ile kupiłem, a więc 60 zł+wysyłka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

image.jpg

Sprzedaję za tyle, za ile kupiłem, a więc 60 zł+wysyłka.

Biorę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam

Poszukuje sprawnych mechanizmów.

Od Czego mogą pasować ewentualnie gdzie mogę je naprawić.

post-60685-0-46686600-1407844118_thumb.jpg

post-60685-0-18211400-1407844125_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.