Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Ma ktoś może wskazówki(potrzebuję godzinnej i sekundowej, mogę kupować pojedynczo :P , ale całym zestawem też nie pogardzę), szkiełko i także koronkę do sputnika, oto takiego :

http://3.bp.blogspot.com/-ZMz1K7RKG-Y/UcBneMpBAcI/AAAAAAAABsk/w2ViHDwzfq4/s640/sputnik.PNG 

Z góry dziękuję :)

Beniamin....popytać nie szkodzi....ale raczej tylko popytasz...nie sądzę, że znajdziesz - szczególnie sekundową :P Jest tu chyba z kilkanaście osób, które też poszukują.

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, dzięki :P kupię jakiegoś szrota na ebaju jak się nadarzy okazja i wymontuję potrzebne elementy :P Ale jakby ktoś znalazł kiedyś na chodniku to jestem otwarty ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nightdream! Fuksja jest bardziej różowa. To raczej jest habrowy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

sprzedam slave 21j hex. Tarcza, wskazówki, koperta stan praktycznie idealny. Szkiełko porysowane i zmatowione (do wypolerowania), uszkodzona oś balansu.

Zegarek ze względu na stan wizualny odkupiony od zegarmistrza wraz z kilkoma innymi (niedługo trafią też do sprzedaży bo nie mam czasu się nimi zająć)

Cena wraz z wysyłką 30pln. Chętnych zapraszam na PW.

post-52875-0-69169300-1398286051_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś ktos napisał że mężczyzna rozrónia trzy kolory:

1 zaje..y

2 pedalski

3 chu...y

Twój Łucz Artur to tak między 2  a 3 :D

Kupię go - mam tarczę w kolorze 1 do niego  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja rozważam sprzedaż swojego ;)

Nightdream, czyżbyś korygowal profil swojej kolekcji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można tak to ująć. Powiedzmy ze ja zaweżam ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie ZŁOTEGO "ruska" na Poljocie 2209 :) Macie jakieś fajne linki to podsyłajcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czołem, od jakiegoś czasu czytam wasze forum i przymierzam się do kupna zegarka, cały czas miałem na uwadze nowego Aeronavigatora lub Gerlach RWD, jednak jeszcze trochę musze poczekać aż budżet mi na to pozwoli, tymczasem widzę, że na rynku wtórnym można dostać naprawdę ładne zegarki. Czy jest ktoś, kto mógłby mi podpowiedzieć, jakiej marki ewentualnie modelu szukać, nie mam aż tak dobrego rozeznania i doświadczenia jak wy. Myślałem, nad czymś w klimacie pilota, wielkości 40mm+, chciałem do tego dopasować jakiś fajny pasek z brązowej skóry ewentualnie nylonowy. Oczywiście zależy mi na tym by zegarek był automatyczny.  Zdaje się na wasze doświadczenie i wiedzę, dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czołem, od jakiegoś czasu czytam wasze forum i przymierzam się do kupna zegarka, cały czas miałem na uwadze nowego Aeronavigatora lub Gerlach RWD, jednak jeszcze trochę musze poczekać aż budżet mi na to pozwoli, tymczasem widzę, że na rynku wtórnym można dostać naprawdę ładne zegarki. Czy jest ktoś, kto mógłby mi podpowiedzieć, jakiej marki ewentualnie modelu szukać, nie mam aż tak dobrego rozeznania i doświadczenia jak wy. Myślałem, nad czymś w klimacie pilota, wielkości 40mm+, chciałem do tego dopasować jakiś fajny pasek z brązowej skóry ewentualnie nylonowy. Oczywiście zależy mi na tym by zegarek był automatyczny.  Zdaje się na wasze doświadczenie i wiedzę, dzięki!

Kolego Raabe, tu jest dział kupna, sprzedaży, części KONKTRETNYCH zegarków z Rosji/CCCP

Jeśli chcesz uzyskać poradę to proponuję umieścić post w odpowiednim dziale, czyli np tu:

http://zegarkiclub.pl/forum/forum/92-zapytania-i-sugestie-przed-zakupem/

i myślę że przy pisaniu postów normalny rozmiar czcionki wystarczy, nie jesteśmy aż tak ślepi  B)

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz racje moje niedopatrzenie :) założę odpowiedni temat a mojego posta można śmiało usunąć. Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Do wymiany za inny interesujący mnie zegarek lub bileciki NBP.  Cały, chodzi, do regulacji, wymienione szkiełko koperta stan dobry z małym minusikiem. Tarcza lekko przybrudzona. Dla speca myślę że do doczyszczenia. Pytać, proponować,oferować i negocjować. Żeby nie zaśmiecać proszę na pw.

post-41580-0-08909600-1398363256_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny od 40 do 150 . zegarki na chodzie . Zdjęć jest dużo wiec postaram przesyłać każdemu zaintersowanemu Wieczorem będę odpisywał na PW . Narazie zdjęcie wszystkich razem . No chyba że ktoś reflektuje zakup hurtowy ...

CAM00575_zpstraa1gdy.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie wskazówki komplet do kirowskiego i do rakiet widocznych na zdjęciu. Do białej rakety potrzebuje także kopertę oraz do Wostoka kopertę ;)

2agupava.jpg

gehyvu2y.jpg

evyja8at.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie wskazówki komplet do kirowskiego i do rakiet widocznych na zdjęciu. Do białej rakety potrzebuje także kopertę oraz do Wostoka kopertę ;)

2agupava.jpg

gehyvu2y.jpg

evyja8at.jpg

Aktualizacja

Kopertę do Wostoka juz mam :)

Pozostaje koperta do rakiety i jeszcze do kirowskiego jakby ktoś miał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Poszukuje koronek do poljota budzika, takie same jak na zdjęciu

post-59763-0-86611700-1398530708_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Sprzedam Poljota de luxe automatic, chodzi punktualnie, naciąg działa, nowe szkło, fajny dodatek do garnituru lub kolekcji, sprzedaję, bo moje sikory już wychodzą po za gablotkę ... :/

cena to 200zł, możliwe a nawet wskazane wymiany na jakiegoś ruska w łądnym stanie :)

d8ceac3512c1ffb8med.jpg

7778cf7890f18299med.jpg

dd4ed0ddd335407fmed.jpg

Nowa cena - 190zł :)

Zapraszam do negocjacji i wymian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Nowa cena - 190zł :)

Zapraszam do negocjacji i wymian

Rozumiem, że podwyżka? ;)

rzadko się to chyba zdarza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.