Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

grigorij podaj cenę - regulamin tego wymaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tam siedzi w środku w tych Awiatorach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecił bym Ci wstawić fotki jak luma świeci w tych zegarkach ;) pobudzi trochę wyobraźnię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tam siedzi w środku w tych Awiatorach?

Poljot 17 kamieni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecił bym Ci wstawić fotki jak luma świeci w tych zegarkach ;) pobudzi trochę wyobraźnię

A świeci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam Slavę Pancernik. Zegarek w całkiem przyzwoitym stanie, z widocznymi przetarciami i rysami (dużo) na kopercie. Koronka mocno przetarta, ale nie mam oryginału żeby zmienić, więc została. Tarcza ideał, wskazówki bardzo ładne. Szybka zmiana daty działa. Szkło wymienione na nowe - NOS. Zegarek po czyszczeniu około października poprzedniego roku, dokładność chodu nie sprawdzana, ale nie będzie miała większych odchyłów.. Automat nakręca. Bransoleta oryginalna w całkiem przyzwoitym stanie, ale nie wiem czy była skracana, po każdej stronie po 10 ogniw, w jednym jest wgięcie.

Więcej zdjęć tutaj - http://phototive.com/gallery/1288/pancernik/

90 zł z wysyłką poleconą priorytetową. Zainteresowanych zapraszam na PW. Korumpowanie wskazane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A świeci?

Wskazówki świecą nawet mocno ale indeksy bardzo słabo 

post-68206-0-38344000-1433870385_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię zespół balansu do rakiety 19 kamieniowej (R2609) lub zegarek z takim mechanizmem. Moja rakieta cyka tylko w kilku pozycjach... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie,

poszukuję małej pozłacanej wskazówki sekundnika do zegarka ISKRA kieszonkowa .

Dla Kolegi szukam też kompletu wskazówek do Mołni (niskiej 15 kam.). Ale wskazówki są chyba takie same do wszystkich modeli ? Ewentualne info proszę na pw.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljot i Rakieta - REZERWACJA do czasu obgadania na PW.

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Witajcie Koledzy i Koleżanki, jako, że sytuacja zmusza do dalszych wyprzedaży oraz porządków, wystawiam parę fajnych zegarków z lat 80-tych. Wszystkie chodzą, ale nie wiem kiedy były czyszczone, mogą wymagać regulacji czy tam czyszczenia. Ale stany naprawdę fajne są :)

1. Poljot tv chrom - wygląda jak nówka, efekt psują tylko ryski na kopercie i szkle. Chodzi fajnie, co tu mówić, fajny zegarek :)

Cena to 100zł, z paskiem Reda 110zł.

2631030_IMG_7201.JPG

2. Poljot automat - szkło oryginalne, jakieś przetarcia są, na chodzie, ale generalnie fajny stan, 130zł, z paskiem  Alfa 140zł.

2631033_IMG_7302.JPG

3. Poljot bocian - chodzi, ale się zatrzymuje, są przetarcia ale generalnie ma potencjał, cena to 60zł

2631032_IMG_7309.JPG

4. Zim - chodzi, ale moze wymagać regulacji, są przetarcia, ale generalnie fajny zegarek, sprzedaję, bo trafił się dubel. cena 40zł

2631034_IMG_7306.JPG

W komplecie... równe 320zł :)

Pisać, negocjować, dogadamy się a na wymiany też jestem otwarty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojciech tak tylko zapytam ten ZIM jest z lat 80tych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Myślę, że 70-80 :)

W 90-tych już inna stylistyka była... choć kto tam wie jak było :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że 70-80 :)

W 90-tych już inna stylistyka była... choć kto tam wie jak było :)

Mój dziadek ma podobną po swoim ojcu ale ona jak twierdzi ma 50 lat ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na sprzedaż mam CZAPE. Jak to ktoś kiedyś nazwał "pisanka" sprawna. Werk to raketa 2609.HA sprawna i ładnie cyka, dokładności chodu nie sprawdzałem. Co kto planuje z nią zrobić to nie moja broszka ;-) jeszcze powiem że koperta jest z pobiedy, a wskazówki prawdopodobnie rakieta.

Cena: 30zł + wysyłka.

6db8e4cbdd9bf6bdf2e05aa9e5c6cdd6.jpg

17f4c5b5aa52590ee8cca38ee6c3cb88.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego, takie szrociki to można by za koszt wysyłki kolegom z forum oddać... ja bym grosza nie wziął...

własnie takiego mechanimzu poszukuję 2609ha. potrzebuję sprawnego balansu. W ZAMIAN dam Wostoka na mechanizmie 2605 (sprawny, wizualnie nie ma relewacji, traktować jako dawcę). Trafiła mi się ładna Raketka wprost z pudełeczka (ponoć od nowości w nim była). Poratujcie, proszę. Mogę pokryć koszt wysyłki (rozliczenie wrzucę do koperty zwrotnej).

idzie kupić TAKĄ - trzecią po prawej stronie?? nigdy jej nie widziałem

%25D0%25A0%25D0%25B0%25D0%25BA%25D0%25B5

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego, takie szrociki to można by za koszt wysyłki kolegom z forum oddać... ja bym grosza nie wziął...

Popieram kolegę. Ostatnio robi się tu istny "ruski rynek", szanujmy się nawzajem i nie zarzucajmy wątku ofertami zegarków za 20 zł w opłakanym stanie, albo kompletnie nie atrakcyjnych. Proszę o nie obrażanie się, takie tylko przemyślenie mnie naszło.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram kolegę. Ostatnio robi się tu istny "ruski rynek", szanujmy się nawzajem i nie zarzucajmy wątku ofertami zegarków za 20 zł w opłakanym stanie, albo kompletnie nie atrakcyjnych. Proszę o nie obrażanie się, takie tylko przemyślenie mnie naszło.

;)

EEeee no Panie !!!

Coś co dla jednego jest nie atrakcyjne i mu się nie przyda dla innego może być strzałem w dziesiątkę (np mojej żony nikt nie chciał a ja wziąłem i jestem zadowolony) - nakazywanie komuś oddawanie jakiejś rzeczy za koszt wysyłki to trochę nie teges - zegarek stanowi jego własność i ma prawo wyceniać go sobie jak chce 

Kolega wyżej szuka balansu jak w tym szrotku - idź do zegarmistrza to ci powie 40zł za naprawę ...więc oferta stolipl stanie się nagle atrakcyjna 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Ja już nic nie chcę mówić ale jeszcze trochę i co niektórzy każą tym z młodszym stażem oddawać zegarki jako bykowe. Niech każdy sobie sprzedaje zegarki za tyle ile chce a Ci którym się to nie podoba niech zostawia to dla siebie, albo jeśli mają chęć wymiany na części to dogadują to na priv. Takie wyśmiewanie się z ofert kolegów jest moim zdaniem nie na miejscu.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiem się i ja na powyższy temat.

Robi się ostatnio tutaj małe zamieszanie.

Wstawianie zdjęć z katalogów, ofert bez cen czy linków do aukcji i innych debilizmów. Wszyscy powinni przestrzegać zasady jakie ktoś tutaj nie na darmo wprowadził.

Każdy powinien wystawiać oferty zgodnie z regulaminem i ma prawo podać ceny jaki uważa za stosowne choćby wszyscy uważali,że to bardzo drogo itd itp.

Po prostu lepiej nie tracić czasu na komentowanie tego i już a wtedy nie będzie przybywać kolejnych głupich postów.

Choć też nie ładnie robić sobie z forum śmietnik

nieregulaminowych ofert- ale to już inna sprawa.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EEeee no Panie !!!

Coś co dla jednego jest nie atrakcyjne i mu się nie przyda dla innego może być strzałem w dziesiątkę (np mojej żony nikt nie chciał a ja wziąłem i jestem zadowolony) - nakazywanie komuś oddawanie jakiejś rzeczy za koszt wysyłki to trochę nie teges - zegarek stanowi jego własność i ma prawo wyceniać go sobie jak chce 

Kolega wyżej szuka balansu jak w tym szrotku - idź do zegarmistrza to ci powie 40zł za naprawę ...więc oferta stolipl stanie się nagle atrakcyjna 

tak, ale w tej cenie przesmaruje zegarek jeszcze, wyreguluje i na pasek dostanę kilka zł zniżki. 

a tak, to kupię od kogoś taki szrocik z wysyłką powiedzmy te 40 zł i do tego kolejne 40 zł za smyranie...

ja tylko grzecznie zwróciłem uwagę, nigdzie nie mówiąc, że nikt nie ma prawa tego robić :)

''takie szrociki to można by za koszt wysyłki kolegom z forum oddać''

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.