inomarek 403 #676 Napisano 13 Sierpnia 2018 Stało się. Mój GPW pojechał dziś do serwisu. Rozkalibrowała się wskazówka od dnia tygodnia. Na zdjęciu pokazuje poniedziałek. Sory za paprochy.Trochę jestem w szoku, ale jest gwarancja niech zibi działa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #677 Napisano 13 Sierpnia 2018 A kalibrację położenia wskazówek przeprowadziłeś?W Zibi rozkręcą zegarek i oddadzą w gorszym stanie, niestety tak to u nich wygląda.Następnym razem wysyłaj do np. Niemiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #678 Napisano 13 Sierpnia 2018 Stało się. Mój GPW pojechał dziś do serwisu. Rozkalibrowała się wskazówka od dnia tygodnia. Na zdjęciu pokazuje poniedziałek. Sory za paprochy.Trochę jestem w szoku, ale jest gwarancja niech zibi działa. To przecież dobrze pokazuje ta wskazówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #679 Napisano 13 Sierpnia 2018 Przeprowadzałem kalibrację. Stan się pogarszał z dnia na dzień. Jeszcze dwa dni temu wskazówka była po między indeksami ( po środku ), a dziś już tak jak na zdjęciu w poniedziałek prawie niedziela. A co do jakości serwisu to czas pokaże. Oby nie było tak źle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #680 Napisano 13 Sierpnia 2018 Bransoleta mi do niego nie pasowała stylistycznie.Na żywo - muszę przywyknąć, ale jest lepiej niż sądziłem.Nie wierzę hehe gratuluję Sol, jednak nie wytrzymałeś - i bardzo dobrze, gratuluję Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7233 #681 Napisano 13 Sierpnia 2018 Przeprowadzałem kalibrację. Stan się pogarszał z dnia na dzień. Jeszcze dwa dni temu wskazówka była po między indeksami ( po środku ), a dziś już tak jak na zdjęciu w poniedziałek prawie niedziela. A co do jakości serwisu to czas pokaże. Oby nie było tak źle. Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że GPW sam okresowo przeprowadza kalibrację. Nie wierzę hehe gratuluję Sol, jednak nie wytrzymałeś - i bardzo dobrze, gratuluję Opierałem się długo, ale teraz uważam, że bransoleta do G spory komfort 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #682 Napisano 13 Sierpnia 2018 Opierałem się długo, ale teraz uważam, że bransoleta do G spory komfort Może w końcu pora na Sumo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7233 #683 Napisano 13 Sierpnia 2018 Nie mówię, że nigdy, bo jak widać to się zmienia, ale...6RMAS skutecznie będzie mi w tym pomagał 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9489 #684 Napisano 1 Września 2018 Pozwólcie, że nieco odświeżę wątek - moja nowa zabawka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmedela 14 #685 Napisano 1 Września 2018 Ja również zanabyłem w drodze kupna :-) Najlepszy G !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23252 #686 Napisano 1 Września 2018 Gratuluję GPWGdzie rozdawali? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #687 Napisano 1 Września 2018 (edytowane) Pozwólcie, że nieco odświeżę wątek - moja nowa zabawka. Najlepszy wyborpozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa również zanabyłem w drodze kupna :-) Najlepszy G !!!Ładny, inny :-)) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 1 Września 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9489 #688 Napisano 1 Września 2018 Gratuluję GPWGdzie rozdawali?Akurat u mnie na osiedlu - szybka piłka była. Cieszy, jak cholera, dużo bardziej mi się podoba, niż 2000. Ale zanim wszedł na rękę, przeszedł obowiązkowe odświeżenie pozakupowe, a przy okazji mój GWG po wakacjach się załapał. Najlepszy wyborNo właśnie zauważyłem, że masz to samo i miałem nawet jakąś zaczepkę wysłać, ale mnie ubiegłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #689 Napisano 1 Września 2018 Akurat u mnie na osiedlu - szybka piłka była. Cieszy, jak cholera, dużo bardziej mi się podoba, niż 2000. Ale zanim wszedł na rękę, przeszedł obowiązkowe odświeżenie pozakupowe, a przy okazji mój GWG po wakacjach się załapał. No właśnie zauważyłem, że masz to samo i miałem nawet jakąś zaczepkę wysłać, ale mnie ubiegłeś. Bardzo ładnie wyglada na ręku. Brawo za wybór :-)). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7233 #690 Napisano 1 Września 2018 Bardzo ładne te nowe nabytki Że najlepszy G, to wiem. Dobrze, że nie sprzedałem 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowaljl 20 #691 Napisano 1 Września 2018 A GPS 2000 uważacie za mniej udany? Rozmyslam nad kolejnym zakupem i kręci mnie ten zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7233 #692 Napisano 1 Września 2018 Masz na myśli GPW-2000?Według mnie jest bardziej ugłaskany, taki grzeczny.Datownik ma gorszy, indeksy za długie i prawa strona tarczy jakaś taka pusta Jak musisz koniecznie 2000 to bierz, ale to 1000 jest teraz w dobrych pieniądzach. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #693 Napisano 1 Września 2018 (edytowane) W Outlecie jest 1000 chyba za dobre pieniądze. https://outlet.casio.co.uk/B-Grade-Casio-G-SHOCK-GPW-1000GB-1AER Edytowane 1 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #694 Napisano 1 Września 2018 Może i w dobrych, ale wysyłka tylko na terenie UK... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9489 #695 Napisano 1 Września 2018 A GPS 2000 uważacie za mniej udany? Rozmyslam nad kolejnym zakupem i kręci mnie ten zegarek.Ja jestem zdania, że to bardzo udany zegarek, tylko 1000 mi się bardziej podoba. Wiadomo, że w takim zegarku nie chodzi o jego praktyczność, bo jest - rzekłbym - dyskusyjna, a o jego walory wizualne. GPW-2000 na pewno jest bardziej praktyczny, ale mi w 1000 podoba się to, co pradawni Rosjanie określają mianem "rough look". Gdybym miał okazjonalną możliwość zakupu 2000 za poniżej 2kzł, to pewnie bym kupił, ale póki co nacieszę się moim 1000, a co będzie dalej, to zobaczymy. Może kiedyś będę miał okazję z jakimś 2000 organoleptycznie się zapoznać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #696 Napisano 1 Września 2018 Mi też się 1000 bardziej podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #697 Napisano 1 Września 2018 Me 2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banalny 26 #698 Napisano 1 Września 2018 Mój po roku użytkowania wygląda prawie jak nówka (a lubię ten zegarek i noszę codziennie). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inomarek 403 #699 Napisano 1 Września 2018 Fajny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowaljl 20 #700 Napisano 1 Września 2018 Jest fajny. Z polskiej dystrybucji za ile najtaniej to można wyrwać? Wiem że gpw 2000 jest troche "grzeczniejszy" ale chyba wlasnie takiego poszukuje. Bardziej wyjściowego. Mysle o nowym mtg albo gpw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach