Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tarant

Nie jest OK...

Rekomendowane odpowiedzi

To co? Może pojedynek na słówka? "tempak" przeciwko np "z resztą" i "na prawdę"?  Ja tam nie obstawiam zwycięzcy.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się poddaje oddając palmę pierwszenstwa koledze....:)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

"Żądza" pochodzi od żądać, nie od rządzić. Jak już słowników czepiamy się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że mylne, po prostu się dopierdalam do byle czego jak to mają w zwyczaju internetowi eksperci ;). Po prostu śmiesznie wyglądał taki błąd w tyradzie na temat tych wszystkich idiotów, których jest coraz więcej odkąd weszła na rynek gra Pokemon

A co to są te Pokemony ? ja to grałem w River Raid a potem w Diune na jakimś wynalazku, moja wiedza o grach zakończyła się na Tetrisie :P

a teraz z nudów od czasu do czasu Kyodaj lub ProPilkki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szymon.

A co to są te Pokemony ? ja to grałem w River Raid a potem w Diune na jakimś wynalazku, moja wiedza o grach zakończyła się na Tetrisie :P

a teraz z nudów od czasu do czasu Kyodaj lub ProPilkki :)

https://pl.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9mon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja biorę zwycięstwo na siebie, nie aspiruję do grona tak zacnych inteligentów :P.

Mniejsza o inteligencję. Zostańmy przy zwykłej hipokryzji :)

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też najlepiej wspominam River Raid - prosta grafika,wręcz prymitywna ale ile było frajdy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz trzeba czytać kroniki wypadków ile tych fanatyków pokemonów wpadło pod samochód  :lol:

co za durna gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicon doskonale podsumował temat. Starsi zawsze narzekali na młodsze pokolenia, że gorsze są od ich własnego. To SKS panowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicon, niestety z czytaniem książek nie jest tak jak piszesz. Obserwuję to na przykładzie córki (20 lat) i syna (16). Córka czyta dużo i chętnie, dla syna czytanie to kara. Dosłownie trzeba go wziąć za łeb i trzymać nad książką (nie istotne czy papierową czy elektroniczną). Z tym "wykluczeniem cyfrowym" też nie masz racji. Córka, choć nie rozstaje się ze srajfonem i  ma własnego Kindle'a, to woli książki w wersji papierowej. To nie tylko jej zdanie, słyszałem już sporo opinii tego typu. Ja wprawdzie najczęściej czytuje książki w wersji elektronicznej, ale to tylko z lenistwa - łatwiejszy dostęp i mniejszy problem z przechowywaniem.

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samochody elektryczne mają sens w krajach, gdzie większość energii pozyskiwana jest z elektrowni atomowych. U nas - przy otrzymywaniu prądu ze spalania węgla zysk dla środowiska póki co żaden.

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pięknie qr** pięknie

343p4r8.jpg

damesa ponad 13 tysi za bycie żoną..... :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pięknie qr** pięknie

damesa ponad 13 tysi za bycie żoną..... :wacko:

dobra zmiana !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co się dzieje w przypadku rozwodu i ponownego małżeństwa w trakcie prezydentury?

Pozdrawiam

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 6 tys to pracuje złodziej albo idiota, to jest niemożliwe, żeby ktoś za tyle pracował - jak stwierdziła Bieńkowska z peło, ta co dostała potem stołek unijny.

Będą bic pianę peło, zacofana, ale z podwyżki wynagrodzenia nie zrezygnują, hipokryci :lol:.

Pierwsza dama funkcje reprezentacyjne pełni i nie może pracować, nie ma płaconych składek emerytalnych itd.

Co do wypadków w pogoni za pokemonami, przy pisaniu/wpatrywaniu się w ekrany smartfonów itd, selekcja naturalna, mniej idiotów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pisiory" zapomnieli o byłych premierach i ich żonach i kochankach. :wacko:

Mówiąc krótko, Pani Szydło zapomniała o swoim "Prezesie" - a to niewybaczalna wtopa, oj, oj, będzie miała nieprzyjemności. :)

Edit. KOD ma nowe powody do protestów i dalej może organizować spacery wszelkiej maści emerytów i rencistów po ulicach Warszawy. :)

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W porządku jest. Przecież niebawem premierem zostanie Prezes. 

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezydentowa powinna miec wyplate. Jak za dwadziescia lat Prezydent znajdzie se kochanke lub kochasia to zona zostaje pusta w beben i jeszcze bez emerytury?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecna władza to prawdziwe debeściaki . Chłopaki zabrali kasę emerytowanym generałom z bezpieki i rozdzielili między siebie - no pięknie!!!

Jeszcze kilka lat i będziecie tęsknić za obsraną i wyśmiewaną przez wszystkich komuną. :D

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co partyjny byłeś czy generałem w bezpiece że tak tęsknisz? Ja rozumiem że tu niektórzy mają różne sentymenty do dawnych czasów, ale poglądu "za kumuny było lepij" to się nie spodziewałem.

Poczekaj jak zrobią z kraju Wenezuelę /a powoli do tego wszystko zmierza /to wtedy okaże się ,że naprawdę za komuny było lepiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.