Balticus - Bartosz 27 #101 Napisano 13 Czerwca 2016 Bardzo ale to bardzo fajny pasek, świetnie pasuje!! Dziekuję za fotę, mogę podebrać??? Jedna z grup "fejsbukowych/twarzoksiązki" zdecydowała się podjąć współpracę i powstaje taki o to projekt Tylko 100 sztuk i już sprzedane, ale prototyp wyglada hmmmm, sami oceńcie.Dekielka nie mogę dodać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #102 Napisano 13 Czerwca 2016 dekielek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fw86 12 #103 Napisano 13 Czerwca 2016 Czy istnieje możliwość zamówienia Szarej Foki z pełnym deklem bo widziałem w internetach że przynajmniej w pewnej fazie projektowania twórcy pełny dekiel szykowali do tego modelu, czy jedyna opcja to przezroczysty dekiel ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oktan76 0 #104 Napisano 13 Czerwca 2016 Bardzo ale to bardzo fajny pasek, świetnie pasuje!! Dziekuję za fotę, mogę podebrać??? Jedna z grup "fejsbukowych/twarzoksiązki" zdecydowała się podjąć współpracę i powstaje taki o to projekt Tylko 100 sztuk i już sprzedane, ale prototyp wyglada hmmmm, sami oceńcie.Dekielka nie mogę dodać Czy można prosić fotkę tarczy i dekielka w rzucie prostopadłym? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #105 Napisano 13 Czerwca 2016 Świetny dekiel, szkoda że nie ma takiego samego w foce. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spy 46 #106 Napisano 13 Czerwca 2016 Dekielek świetny. Nawet Miyota daje radę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 2077 #107 Napisano 13 Czerwca 2016 Prawdę mówiąc szara foczka bardziej mi się podoba od twarzoksiążkowego projektu , natomiast prototyp, do którego Filip pasek zmajstrował jak najbardziej się podoba . Bardzo ale to bardzo fajny pasek, świetnie pasuje!! Dziekuję za fotę, mogę podebrać??? Nie wiem, o czyje foty pytasz. Jeśli chodzi o moje, to śmiało. Podeślij maila na PW, to dostaniesz w oryginalnej rozdziałce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #108 Napisano 13 Czerwca 2016 Mam nadzieję że tak wystarczy, pasek jest jak w Grey Seal, ten projekt jest w budzecie scisnietym jak ........... 100 sztuk na meshu + pasek - 1000pln/sztuka na Miyocie 9015 przez chwile myslalem ze przyjdzie mi dokladac do deala jak 9015 skoczyla w kosmos i dolar stal wysoko. Nie da się zamienić dekla, chyba ze finalnie zostanie całkowicie taka sama koperta to zrobię taką opcje dla posiadaczy Grey Seal że będą mogli zamówić dekielek - ale nie łapcie mnie za słówko, mam rozgrzebane kilka projektów i powoli powoli pcham je do przodu. Paski też już mam nowego producenta, ale znowu to są kolejne $$$$, silikony też mam już na biurku, muszę ważyć na co przeznaczyć nakłady aby nie przeciągnąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #109 Napisano 13 Czerwca 2016 Bartosz, pokaż gumy jak będziesz mial chwilke. 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 2077 #110 Napisano 13 Czerwca 2016 A ten twarzoksiążkowy jest tylko w jednym słusznym kolorze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbart 3 #111 Napisano 13 Czerwca 2016 .Nie da się zamienić dekla, chyba ze finalnie zostanie całkowicie taka sama koperta to zrobię taką opcje dla posiadaczy Grey Seal że będą mogli zamówić dekielek - ale nie łapcie mnie za słówko, Jeśli będzie możliwość zamówienia dekielka do grey seal, to ja też się piszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oktan76 0 #112 Napisano 13 Czerwca 2016 Świetny projekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 2077 #113 Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Sorki za jakość, ale tylko takie coś znalazłem w necie Edytowane 16 Czerwca 2016 przez seb71 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbart 3 #114 Napisano 16 Czerwca 2016 Białej foce ładnie na meshu, ale na brązowym pasku jeszcze ładniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5929 #115 Napisano 16 Czerwca 2016 Bardzo ale to bardzo fajny pasek, świetnie pasuje!! Dziekuję za fotę, mogę podebrać??? Jedna z grup "fejsbukowych/twarzoksiązki" zdecydowała się podjąć współpracę i powstaje taki o to projekt Tylko 100 sztuk i już sprzedane, ale prototyp wyglada hmmmm, sami oceńcie.Dekielka nie mogę dodać Bardzo fajny projekt, choć wrzucanie datownika do kanapkowej tarczy to zbrodnia, moim zdaniem - pokażesz jak "świeci"?? No i pytanko - nie myślałeś żeby jakiś pokrewny model w innym kolorze i bez datownika na rynek wypuścić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #116 Napisano 17 Czerwca 2016 Bardzo fajny projekt, choć wrzucanie datownika do kanapkowej tarczy to zbrodnia, moim zdaniem - pokażesz jak "świeci"?? No i pytanko - nie myślałeś żeby jakiś pokrewny model w innym kolorze i bez datownika na rynek wypuścić?sichoooooo nie potwierdzam nie zaprzeczam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5929 #117 Napisano 17 Czerwca 2016 sichoooooo No dobra... ale jakby co to nadal szukam fajnego nurka z białą tarczą BEZ DATY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #118 Napisano 17 Czerwca 2016 No dobra... ale jakby co to nadal szukam fajnego nurka z białą tarczą BEZ DATY taki ale bez daty??? bedzie ok???mocno ale to mocno rozmyślam o wywaleniu datownika...... przekonaj mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5929 #119 Napisano 18 Czerwca 2016 taki ale bez daty??? bedzie ok??? No byłby O.K. mocno ale to mocno rozmyślam o wywaleniu datownika...... przekonaj mnie Porównaj sobie tarczę Vis'a VC z datownikiem i bez datownika - myślę że to powinno Cię przekonać - kanapkowa tarcza i okienko datownika, moim skromnym zdaniem, się wykluczają, osobiście nie widziałem takiego zestawienia które dobrze by wyglądało niezależnie od ceny zegarka, w "kanapce" i tak jest wystarczająca ilość dziur więc poco jeszcze dodawać dodatkową Ponad powyższe okienko datownika może stanowić "smaczek" jeśli jest dobrze wykonane, ma ładnie zrobioną ramkę, kolor datownika jest w kolorze indeksów, albo tarczy, ale "tak se" wycięty kwadratowy otwór wygląda słabo nawet na zwykłej tarczy.Wiem że są "fetyszyści" którzy nie wyobrażają sobie zegarka bez datownika ze względów użytkowych, ale, moim zdaniem, zegarek w naszych czasach - czyli gdy czas można sprawdzić w wielu innych miejscach, takich jak deska rozdzielcza samochodu, telefon, komputer, itd itp, w zależności co tam ktoś ma przed oczyma - powinien przede wszystkim być ładny czyli datownik chyba odpada... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yorki_man 430 #120 Napisano 18 Czerwca 2016 Nawiązując do tego co Daito napisał. Jestem fetyszystą dla którego zegarek musi mieć datę. Właśnie dlatego, że czas można sprawdzić na wielkich elektronicznych urządzeniach chcę to robić oldschoolowo na moim nie bezdusznym zegarku z okienkiem datownika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #121 Napisano 23 Czerwca 2016 Mam dylemat, pod koniec 2015 zacząłem myśleć o zegarku z brązu, wymyśliłem że będzie z Wielką Falą, w styczniu - projekt ląduje na biurko..... a w między czasie, Seiko wypuszcza CREDORa. No właśnie - realizować czy odpuścić? Prototyp juz gotowy..... teraz tylko muszę dopracować materiał na kopertę, okazało się że obróbka brązu jest bardzo ważna i na materiale najtańszym z którego została wykonana koperta zostają ślady nawet po palcach i tak jak chciałem się zmieścić w 1500pln to nic z tego bo szkoda oferować hmmm "słaby produkt" - delikatnie to ujmując. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4586 #122 Napisano 23 Czerwca 2016 bajer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #123 Napisano 23 Czerwca 2016 Ty tak poważnie warunkujesz powstanie tego projektu ze względu na zegarek Credora ?czy to tak dla jaja .Wygląda ładnie, pomysł ciekawy i nietuzinkowy. Nie napisałeś jaki ostatecznie przedział cenowy osiągnie zegarek, więc ciężko sugerować cokolwiek,(potem powiesz, że przecież chcieliście ).Mnie się podoba i chętnie zobaczył bym na żywca. 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4020 #124 Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Mi sie wydaje że gdyby tarcza była czarna matowa + koniecznie wypukły szafir to zegarek znalazłby jednak dużo więcej nabywców. Sam bym się pewnie skusił jeżeli cena nie przekroczyłaby 2k. Edytowane 23 Czerwca 2016 przez mazik77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rink 47 #125 Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Chyba konotacje z Credorem dość odległe. Zegarki jednak funkcjonują (będą) w odległych obszarach. Jeśli jesteś przekonany do projektu, to go rób. I na marginesie może to początek trendu/mody w "dizajnie" tarcz " z falą " i za wami pójdą inni :) . Powodzenia Edytowane 23 Czerwca 2016 przez rink 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach