Gość PICAD #976 Napisano 11 Sierpnia 2013 Cała ta seria TomaForda rewelacyjna Skończyłem jedną flaszkę i tym razem będzie coś innego, ale ciężko wybrać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #977 Napisano 11 Sierpnia 2013 Cała ta seria TomaForda rewelacyjna Skończyłem jedną flaszkę i tym razem będzie coś innego, ale ciężko wybrać... Mam i bardzo lubie Noir - choc od kiedy zrobilo sie cieplo, poszedl w odstawke Zapach troche ciezszy ale swietna kompozycja. Ostatnio rzadzi HB - Feel Good Summer 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6117 #978 Napisano 12 Sierpnia 2013 Thierry Mugler - A Man totalnie przypadkowe odkrycie (tata dostał na urodziny 3 op LOL ) Świetny zapach, choć może niekoniecznie na te duże upały. Baaardzo trwały. Uwaga - ma wyjątkowo silną tendencję żeby zupełnie inaczej pachnąć na kolejnym facecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #979 Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Z kadzidlanych to ekstra zapach ma teraz Hermes Na prawdę klasa, zapach tak genialnie skonstruowany, że shock. Co to znaczy "ma teraz", przecież to stary zapach, a do tego już po reformulacji, to po pierwsze, a po drugie przy kadzidlaku to on nawet nie stał. Ja obecnie, najczęsciej sięgam, po Toma Forda Tabacco Vanille i Armaniego Prive Bois d'encens. Ktos powyzej wspominał o czarnym afganie, niestety formuła tego zapachu została także zmieniona, mam starą wersję kupioną jakies 2 lata temu, może troszke więcej i kupioną 6 miesięcy temu. Różnica jest. Z kadzidlanych polecam: Heeley Cardinalwspomniany powyżej ArmaniMontale Full Incenseprawie całą kolekcje Oliviera Durbanokadzidlaną kolekcje Commes des GarconsGucci Pour Homme I - czuć dym i kadzidłoAndrea Maack Craftto tak na szybko, a jest tego mnustwo Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #980 Napisano 14 Sierpnia 2013 Wie ktoś może gdzie mogę kupić Armani Privé Bois d'Encens? Szukam i szukam, a znaleźć nie mogę A może ktoś ma i chce sprzedać Wysłałem Ci PW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pager 2 #981 Napisano 17 Sierpnia 2013 Znacie jakieś podobne zapachy do tego Hugo Boss? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommy1 22 #982 Napisano 20 Sierpnia 2013 YSL Home, wcześniej CHIC CH przez lata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #983 Napisano 21 Sierpnia 2013 Znowu wróciłem do klasyka - Chanel Platinum Egoist. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha 0 #984 Napisano 21 Sierpnia 2013 Znowu wróciłem do klasyka - Chanel Platinum Egoist.Też mam sentyment do tego zapachu i często gości u mnie - trwalszego jeszcze nie miałem w kolekcji. Polecam też dość budżetowy Diesel Plus Plus - jak dla mnie bardzo nietypowy i ciekawy, może być alternatywą dla innych "popularnych" zapachów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #985 Napisano 21 Sierpnia 2013 trwalszego jeszcze nie miałem w kolekcji. O ile masz wersję przedreformulacyjną, bo to co teraz prezentuje platynowy to popłuczyny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha 0 #986 Napisano 21 Sierpnia 2013 Hm nie wiem kiedy była reformulacja, mój flakon kupiony jest w połowie 2011. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #987 Napisano 21 Sierpnia 2013 U mnie wczoraj zagościły L'Instant de Guerlain pour Homme Guerlain for men eau de parfume. Rewelacja Polecam. Zapach bardzo przyjemny, nie nachalny, ale zdecydowany i bardzo trwały. Zdecydowana różnica w stosunku do wody toaletowej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecin 8 #988 Napisano 21 Sierpnia 2013 Od kilku lat używam D&G Light Blue, przede wszystkim są bardzo długotrwałe. Ale czasem mam ochotę na odmianę, bardziej w kierunku młodzieżowym bo Light Blue jak dla mnie poważne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7315 #989 Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja po kilku eksperymentach wróciłem do Kenzo Pour Homme i Bulgari Aqva Pour Homme 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #990 Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) O ile masz wersję przedreformulacyjną, bo to co teraz prezentuje platynowy to popłuczyny.Kojarze, ze była reformulacja, ale mądre panie w douglasie twierdza ze nigdy jej nie było . Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Patom 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #991 Napisano 22 Sierpnia 2013 Gdzie kupujecie swoje zapachy? Myślałem dotąd, że znane perfumerie internetowe to nie jest wał w stylu allegro, ale teraz już nie wiem. Artykuł: (opisywana perfumeria to iperfumy.pl)http://www.wykop.pl/link/1622635/oszusci-z-perfumerii-internetowych/ Do tego jeszcze w Superpharm też podróby?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4304 #992 Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Kojarze, ze była reformulacja, ale mądre panie w douglasie twierdza ze nigdy jej nie było . Brutalna prawda jest taka, że zdecydowana większość projektantów mody oraz twórców zapachów to faceci. Kobiety mają nieco upośledzony węch i nie wyczuwają tego co facet. Panie w Douglasie nie raz już się skompromitowały ich wiedza o perfumach jest często zwyczajnie zerowa...i absolutnie ich zdaniem bym się przy wyborze nie kierował. Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #993 Napisano 22 Sierpnia 2013 U mnie od kilku dni powiew świeżości - Benetton Unisex Byłem dziś w Douglasie i bardzo spodobały mi się perfumy Dolce&Gabbana The One. Miał ktoś, jak z trwałością? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #994 Napisano 22 Sierpnia 2013 U mnie od kilku dni powiew świeżości - Benetton Unisex Byłem dziś w Douglasie i bardzo spodobały mi się perfumy Dolce&Gabbana The One. Miał ktoś, jak z trwałością?Jeżeli to perfumy to pewnie będzie rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4304 #995 Napisano 22 Sierpnia 2013 U mnie od kilku dni powiew świeżości - Benetton Unisex Byłem dziś w Douglasie i bardzo spodobały mi się perfumy Dolce&Gabbana The One. Miał ktoś, jak z trwałością? The One tańsza mniej szlachetna wersja Dior Homme ;-)Masz jakieś problem z tymi Balatonami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #996 Napisano 22 Sierpnia 2013 The One tańsza mniej szlachetna wersja Dior Homme ;-)Masz jakieś problem z tymi Balatonami Dior Homme to szlachetna woda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4304 #997 Napisano 22 Sierpnia 2013 Dior Homme to szlachetna woda? Si. Nie chemiczna z naturalnych składników. Niestety perfumy drogie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #998 Napisano 22 Sierpnia 2013 Jeżeli to perfumy to pewnie będzie rewelacja Są w dwóch wersjach. EDT i EDP. Nie zwróciłem na uwagi, które oglądałem. Dior Homme to szlachetna woda? Si. Nie chemiczna z naturalnych składników. Niestety perfumy drogie.Te D&G kosztują 439zł, ile się więc ceni ten Dior? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #999 Napisano 22 Sierpnia 2013 Masz jakieś problem z tymi Balatonami ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #1000 Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Są w dwóch wersjach. EDT i EDP. Nie zwróciłem na uwagi, które oglądałem. Męskie są tylko w EDT. Damskie są EDP - chyba, że te Ci się spodobały Tu masz wszystko:http://www.douglas.pl/douglas/Dolce-Gabbana/The-One-for-Men/index_b020411.html Polecam jeszcze:Boucheron Pour Homme EDP -jest moc Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach