chronofil 133 #1851 Napisano 11 Marca 2014 Wszyscy kupili swoim Paniom Si? Bo ja też, ale po jakimś czasie się jej znudziły. No to zacząłem delikatnie kobietę do niszy kierować - na razie Flower of Immortality 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1852 Napisano 12 Marca 2014 A ja zamówiłem letniego Diora - Homme Cologne 2013. Tanio był to wziąłem 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1853 Napisano 12 Marca 2014 Michał a kiedy w koncu nisza?Jak tylko znajdziemy z lubą troche więcej wspólnego czasu, to się napewno wybierzemy na testing Dam znać. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7319 #1854 Napisano 12 Marca 2014 Ja wróciłem do starego Kenzo Home, a żonce zamówiłem Lancome la vie est belle może to nie nisza, ale obydwa trzymają jak diabli. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1855 Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) Bardzo dobry wybór, Lancome la vie est belle to jedne z ulubionych zapachów mojej lubej Pisałem o nich kilka stron wstecz. Sprawdź sobie jeszcze Lancome Tresor Midnight Rose, też bardzo fajny. Polecam. W ogóle Lancome moim zdaniem, to bardzo dobre jakościowo perfumy, przedewszystkim wyróżniają się świetną trwałością. Edytowane 12 Marca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7319 #1856 Napisano 12 Marca 2014 Sprawdzę dzięki tym bardziej, że półeczka zwolniła troszkę miejsca . Jeżeli chodzi o La wie est Belle trwałość od rana do wieczora bez problemu. Roznosi za sobą słodkawą bardzo wciągającą woń. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1857 Napisano 12 Marca 2014 W ogóle Lancome moim zdaniem, to bardzo dobre jakościowo perfumy, przedewszystkim wyróżniają świetną trwałością. Poczekaj jak zaczniesz używać głównie niszy i wybierzesz się do D albo S, to poza bardzo małymi wyjatkami wszystko będzie pozbawione jakości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1858 Napisano 12 Marca 2014 Tym bardziej jeszcze jestem ciekawy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1859 Napisano 12 Marca 2014 Oczywiście nie każdy zapach niszowy jest super, bo i knoty sie zdarzają, ale są marki, które potrafią naprawdę namieszać, w głowie i portfelu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1860 Napisano 12 Marca 2014 ...ale są marki, które potrafią naprawdę namieszać, w głowie i portfelu I to mnie martwi Ale myśle, że nie dam się zwariować. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1861 Napisano 12 Marca 2014 Chciałem zadać pytanie zasadnicze - po co facet się perfumuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #1862 Napisano 12 Marca 2014 W zasadzie to z tego samego powodu co nosi się zegarek czy garnitur. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1863 Napisano 12 Marca 2014 Chciałem zadać pytanie zasadnicze - po co facet się perfumuje? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #1864 Napisano 12 Marca 2014 Żeby sprawić przyjemność sobie i innym i żeby czuć się komfortowo. Preferujesz: whisky, tytoń, skóra z siodła i zapach konia? Takich facetów już nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #1865 Napisano 12 Marca 2014 Jak to nie ma. Sam używam Quorum i Kourosa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #1866 Napisano 12 Marca 2014 Jestem kobietą, więc mam trochę inaczej mózg ustawiony, ale nie wyobrażam sobie wyjść z domu bez uprzedniego wyperfumowania się odrobinę. Bez przesady nadgarstki i za uchem wystarcza na co dzień Polecam wam blog http://www.sabbathofsenses.com/ tu znajdziecie mnóstwo informacji o niszowych perfumach, składnikach i czasem nawet organizowane są rozdania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1867 Napisano 12 Marca 2014 Jestem kobietą, więc mam trochę inaczej mózg ustawiony, ale nie wyobrażam sobie wyjść z domu bez uprzedniego wyperfumowania się odrobinę. Koledzy coś ściemniają, a ja mam wrażenie, że psikają się dla kobiet . Fajnie, że jesteś, bo Twoje zdanie będzie najbardziej miarodajne. Jeśli jakiś facet "wpadnie" w oko, to ma znaczenie czym pachnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1868 Napisano 12 Marca 2014 Chciałem zadać pytanie zasadnicze - po co facet się perfumuje?A to już zależy, który facet. Ja na przykład - bo lubię. 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1869 Napisano 12 Marca 2014 Ja tam psikam się wyłącznie dla siebie, bo poprostu lubie ładnie pachnieć, czy to ide z psem, czy na kolacje, czy po bułki do sklepu... A już napewo nie robie tego dla kogoś. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1870 Napisano 12 Marca 2014 Chciałem zadać zasadnicze pytanie - po co facet się perfumuje?Nie wiem jak inni, ale ją lubię po prostu ładnie pachnieć. Robię to tylko i wylacznie dla siebie, a jeśli przy okazji podoba się to jakiejś kobiecie, to już w ogóle. Z czasem przerodzilo się to w hobby, które niestety nie każdy rozumie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1871 Napisano 12 Marca 2014 śmy się Michał zmówili. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1872 Napisano 12 Marca 2014 Widze właśnie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #1873 Napisano 12 Marca 2014 Chciałem zadać pytanie zasadnicze - po co facet się perfumuje? Kwestia klasy i stylu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #1874 Napisano 13 Marca 2014 Ja zapach traktuję jako część ubioru... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #1875 Napisano 13 Marca 2014 To mi ostatnio wpadło w oko.W sumie to chyba raczej w nos 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach