Jebudu 2257 #4051 Napisano 27 Października 2017 To moje pierwsze zetknięcie z takim zapachem, ale wszedł fest w głowę. Co chwile nos ląduje na nadgarstku (mimo, że czuję z daleka ). Ciekawy jestem jak to będzie na szyi śpiewać. Jutro sprawdzę. Jest duże prawdopodobieństwo, że poczynię zakupy Co do Crystal Aoud na drugiej ręce - bardzo przyjemny zapach, na pewno lżejszy o 3 tony. Jednak melon i mandarynka to nie niedźwiedź z miodem Mojej drugiej połówce może się spodobać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4052 Napisano 27 Października 2017 Mnie po głowie chodzi właśnie ten niedźwiedź skąpany w miodzie bo uwielbiam tego typu zapachy. Tak z ciekawości, gdzie Kolega nabył próbki tych Montale? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2257 #4053 Napisano 27 Października 2017 Na iperfumy. Szybko przysłali i umilili weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4054 Napisano 27 Października 2017 Znam i korzystam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 365 #4055 Napisano 27 Października 2017 Git vs YSL vs TF?Jak się nie mylę (mam edt) to ten YSL jest tak samo wieczorowy.Dla Git-a przeciwnikiem byłby Tabarome z tej samej "stajni" (oni na naturalnych składnikach bazują) albo l'instant Guarnier.Mnie w Git trochę przewodni motyw kwiata (zapomniałem nazwy) trochę męczy podobjie jak Imperial millesmie jakieś melony czy co tam jest.Dzisiaj delektuję się Cerolią Herrerą for men- ciekawsza wersja D&G ph. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4056 Napisano 27 Października 2017 Git vs YSL vs TF?Jak się nie mylę (mam edt) to ten YSL jest tak samo wieczorowy.Dla Git-a przeciwnikiem byłby Tabarome z tej samej "stajni" (oni na naturalnych składnikach bazują) albo l'instant Guarnier.Mnie w Git trochę przewodni motyw kwiata (zapomniałem nazwy) trochę męczy podobjie jak Imperial millesmie jakieś melony czy co tam jest.Dzisiaj delektuję się Cerolią Herrerą for men- ciekawsza wersja D&G ph.O jaki l'instant Guarnier Ci chodzi, bo nie mogę znaleźć? Może miałeś na myśli Guerlain? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 365 #4057 Napisano 27 Października 2017 O jaki l'instant Guarnier Ci chodzi, bo nie mogę znaleźć? Może miałeś na myśli Guerlain?Tak, Guerlain- nazwa tej firmy, bardzo zacnej zresztą, zawsze mnie pokonuje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4058 Napisano 27 Października 2017 No i tym sposobem wszystko stało się jasne ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81607 #4059 Napisano 27 Października 2017 Tak, Guerlain- nazwa tej firmy, bardzo zacnej zresztą, zawsze mnie pokonuje...Chyba jeszcze CAROLINA Herrera Cię pokonała. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4060 Napisano 27 Października 2017 Ale raczej nie było tu wątpliwości, o jaką firmę chodzi ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81607 #4061 Napisano 27 Października 2017 A cholera wie. Tyle tego teraz produkują, że na wszelki wypadek sprawdziłem, czy nie ma jakiejś "Cerolii". Skoro w polskiej prasie funkcjonuje Agaton, a w CBA Temistokles, niczego nie można być pewnym. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4062 Napisano 27 Października 2017 Swoją drogą, to nawet fajna nazwa by była ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2257 #4063 Napisano 27 Października 2017 9 godzin na nadgarstku a Honey Aoud nie zwalnia tempa Plus spodobał się drugiej połówce więc czym prędzej trzeba zakupić setkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4064 Napisano 27 Października 2017 Moja za takimi słodkościami nie przepada, co oczywiście mi osobiście nie przeszkadza ;-) wygląda na to, że i ja, za jakiś czas, nabędę tego miodu :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10825 #4065 Napisano 30 Października 2017 A co sadzicie o Spicebomb Victor&Rolf na jesien? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4066 Napisano 30 Października 2017 Nie znam, nie próbowałem, ale myślę sobie, że jak coś się nazywa "Spicebomb", to na jesień/zimę musi być ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10825 #4067 Napisano 30 Października 2017 Zapach mocny i fajny ale flakonik mi sie zupelnie nie podoba... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4871 #4068 Napisano 30 Października 2017 Tom Ford Oud Wood. Masa kasy - 3 "pski" w jedno miejsce - i po 4 godzinach czuje jak przyłożę nos do miejsca "spsikanego". Słabizna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4069 Napisano 30 Października 2017 No to jak ta TF to faktycznie słabiutko... Ja co jakiś czas zadaje sobie jedynego TF jakiego mam, czyli Sahara Noir i parametry są rewelacyjne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 7314 #4070 Napisano 30 Października 2017 U mnie wszystko siada po paru godzinach. Max też cztery i kicha nic nie czuć. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4071 Napisano 30 Października 2017 Tom Ford Oud Wood. Masa kasy - 3 "pski" w jedno miejsce - i po 4 godzinach czuje jak przyłożę nos do miejsca "spsikanego". Słabizna. Adrian, mam to samo z EDP Grey Vetiver od TF. Jak dla mnie kasa wyrzucona w błoto. Tak słabych perfum jeszcze nie miałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10825 #4072 Napisano 30 Października 2017 Old Spice pewnie dalby rade 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4073 Napisano 30 Października 2017 Jak to mówią, Ford g.... wort 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4871 #4074 Napisano 30 Października 2017 Ale np Tuscan Leather czuje długo. Malinową nalewkę babci czyli Tobacco Vanillie też długo. No i Tiffi za 24 zł tez długo..... Ogólnie te zapachy, które są uważane powszechnie za trwałych "mocarzy" ja czuję na sobie długo i mocno. Ale Oud Wood mocno zadołował. Oczekiwałbym, że w takich cenach składniki i ich jakość zapewniają trwałość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 365 #4075 Napisano 30 Października 2017 Polecam XXV Jubilat od Amuage- jeden psik a projekcja i wytrzymałość mega. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach