Gość fidelio #4251 Napisano 2 Stycznia 2018 No jak to po co ? Naprawdę muszę Ci to tłumaczyć ?Nie, już nie musisz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #4252 Napisano 2 Stycznia 2018 Tyle "wychyliłeś"? Nieźle "moczyłeś nosa" ;-)Ja staram się nie zerować flaszek z sentymentu.Fakt że jeden psik to u mnie max i za dużo flaszek mam.Jedna jest Żony;) ale kilka flaszek rocznie się zużyje- po co mają tak stać??!! kilka i tak poszło do śmieci ale dużo osób poszukuje np korków albo butelek do odlewek, stąd moje pytanie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 379 #4253 Napisano 2 Stycznia 2018 Na perfuforum zapewne więcej "moczy nosów" byłoby zainteresowanych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #4254 Napisano 2 Stycznia 2018 Na perfuforum zapewne więcej "moczy nosów" byłoby zainteresowanych.wiem, ale jestem tam dość biernym użytkownikiem i ilość postów uniemożliwia mi wrzucenie tego na tamtejszy bazarek:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #4255 Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem tutaj w sumie z perfu (pod innym nickiem). Z pustymi flaszkami nic nie zrobisz, nikomu się nie przydadzą. One są w specjalny sposób zabezpieczone, nie da się ich powtórnie zaplombować w sposób domowy, tak że o dekantach można zapomnieć. No chyba że ktoś zbiera puste... W sumie dzisiaj każdy coś zbiera. Jeśli chodzi o korki to już bardziej, komuś do testerów mogą się przydać. S7 Edytowane 2 Stycznia 2018 przez haker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #4256 Napisano 2 Stycznia 2018 Alien(damskie) maja możliwość napełniania ale szczerze nie zgłębiałem tajników tego działania. w takim razie jak coś to same korki mogę oddac;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4257 Napisano 2 Stycznia 2018 Wracając do wcześniejszych rozmów, Lalique White zamówione, w czwartek powinny być i zdam relacje Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4258 Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Wracając do wcześniejszych rozmów, Lalique White zamówione, w czwartek powinny być i zdam relacje Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaCiekaw jestem Kolegi opinii ;-) Edytowane 2 Stycznia 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andm 5 #4259 Napisano 3 Stycznia 2018 Sam od jakiegoś czasu testuje zapach od Yves rocher. Haggar. Żona kupiła mi na święta. I mam miesznae uczucia. O ile zapach jest całkiem ciekawy i ładnie się rozwija to nie są mocne i nie utrzymują się długo na ciele. Zdecydowanie poza moimi oczekiwaniami. Wracam do Love Desire. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbito 4 #4260 Napisano 3 Stycznia 2018 Używam, takich od dwóch lat i rzeczywiście są bardzo dobre Np taki Love Desire (jest kilka, używam premium edition homme) i jestem z nich mega zadowolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4953 #4261 Napisano 3 Stycznia 2018 Koledzy z jednej agencji? Czy zlecenia podobne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4262 Napisano 3 Stycznia 2018 Wracając do wcześniejszych rozmów, Lalique White zamówione, w czwartek powinny być i zdam relacje A ja dzisiaj przewrotnie mam na sobie Lalique White i jestem zaskoczony jak dobrze się spisują w pogodny ale jakby nie było zimowy dzień. Bardzo uniwersalna kompozycja - nie mam nawet do czego porównać zapachu, ale o ile kupowany był z myślą o lecie to sprawdza się dosłownie wszędzie poza wieczorowymi okazjami. Na jednej butelce raczej się nie skończy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbito 4 #4263 Napisano 3 Stycznia 2018 A ja dzisiaj przewrotnie mam na sobie Lalique White i jestem zaskoczony jak dobrze się spisują w pogodny ale jakby nie było zimowy dzień. Bardzo uniwersalna kompozycja - nie mam nawet do czego porównać zapachu, ale o ile kupowany był z myślą o lecie to sprawdza się dosłownie wszędzie poza wieczorowymi okazjami. Na jednej butelce raczej się nie skończy Wg mnie bardzo dobry zapach. Z takim cytrusowym zadziorem, szczególnie wyraźnie wyczuwalna cytryna. Lubię go, chociaż nie od razu można się na nim poznać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4264 Napisano 3 Stycznia 2018 A ja dzisiaj przewrotnie mam na sobie Lalique White i jestem zaskoczony jak dobrze się spisują w pogodny ale jakby nie było zimowy dzień. Bardzo uniwersalna kompozycja - nie mam nawet do czego porównać zapachu, ale o ile kupowany był z myślą o lecie to sprawdza się dosłownie wszędzie poza wieczorowymi okazjami. Na jednej butelce raczej się nie skończy Nie tylko Ty masz takie spostrzeżenia. Choć to zapach w teorii na wiosnę/lato, to faktycznie może też zaskoczyć parametrami użytkowymi w zimniejsze pory roku, czego również doświadczyłem. Kompozycja jest bez dwóch zdań charakterna, jak na "świeżaka", ale w końcu, jak za perfumy bierze się forma, która na co dzień produkuje ...kryształy, to ...musi być dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliasz 2 #4265 Napisano 3 Stycznia 2018 A ile się utrzymują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4266 Napisano 3 Stycznia 2018 A ile się utrzymują?U mnie spokojnie 6-7 godzin, co biorąc pod uwagę charakter tych perfum, uznaję za bardzo dobry wynik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4267 Napisano 3 Stycznia 2018 A ile się utrzymują? U mnie leci 6 ta godzina i zapach dobrze wyczuwalny, nie wymaga dodatkowej aplikacji. Mam wrażenie, że lepiej ten zapach przebija się w chłodne dni. Mimo wszystko obcując z nim od ok 6 miesięcy dochodzę do wniosku, że nie można go nazwać świeżakiem. To jest coś innego, dobrego na ciepłe dni ale własnie w przeciwieństwie do większości świeżaków ten zapach bardzo dobrze nadaje się na dzień nawet w chłodniejszych porach. Szczerze mówiąc to na zapachach Lalique jeszcze się nie zawiodłem. Teraz czekam na Dunhilla Icona - o ile na początku nie byłem przekonany to po zamówieniu próbki bardzo przypadł mi do gustu. Zobaczymy jak będzie z butlą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4268 Napisano 3 Stycznia 2018 A jak ze sportem? Rozumiem że aktywność fizyczna niweluje zapach perfum? Znacząco? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliasz 2 #4269 Napisano 4 Stycznia 2018 U mnie spokojnie 6-7 godzin, co biorąc pod uwagę charakter tych perfum, uznaję za bardzo dobry wynik E, to wystarczająco długo. A te Love Desire - długo się utrzymują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4953 #4270 Napisano 4 Stycznia 2018 Koledzy "marketingowi" uparli się na ten temat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arbito 4 #4271 Napisano 4 Stycznia 2018 E, to wystarczająco długo. A te Love Desire - długo się utrzymują? LD - utrzymują się bardzo podobnie jak Lalique White. Czyli 7-8h. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4272 Napisano 4 Stycznia 2018 No i przyszło, co przyjść miało Lalique White, pięknie wykonane, świetnie zapakowane Co do zapachu hmmm... Myślę że jest bardzo fajny, przyjemny i nie "nachalny". Na razie psiknalem tylko rękę, jak będzie na ciele zobaczymy jutro Jak dla mnie, czyli laika jest to połączenie cytrusów z mocnym zapachem świeżości, niektórym może lekko przypominać zapach dezodorantu. Jak na razie jestem zadowolony z zakupu, dziękuję wszystkim, a zwłaszcza Fidelio za fachowa pomoc Tylko jedno... Dość głupie pytanie. Gdzie się psikac i ile? Wiem że na każdym będzie to inna dawka, ale jak wy robicie z nowymi perfumami? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4273 Napisano 4 Stycznia 2018 No i przyszło, co przyjść miało Lalique White, pięknie wykonane, świetnie zapakowane Co do zapachu hmmm... Myślę że jest bardzo fajny, przyjemny i nie "nachalny". Na razie psiknalem tylko rękę, jak będzie na ciele zobaczymy jutro Jak dla mnie, czyli laika jest to połączenie cytrusów z mocnym zapachem świeżości, niektórym może lekko przypominać zapach dezodorantu. Jak na razie jestem zadowolony z zakupu, dziękuję wszystkim, a zwłaszcza Fidelio za fachowa pomoc Tylko jedno... Dość głupie pytanie. Gdzie się psikac i ile? Wiem że na każdym będzie to inna dawka, ale jak wy robicie z nowymi perfumami? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaSzkoły aplikacji są różne. U mnie jest to głównie szyja, a w cieplejsze dni, gdy zakładam krótki rękaw, to także ręce /zgięcie łokci/. Co do wielkości aplikacji, to zacznijmy od tego, że White to nie jest tytan projekcji i "killer" pokroju A*Men od Muglera. Przy White nawet sugerowałbym dosć obfitą aplikację, szczególnie o tej porze roku. Ja bym dał w tym konkretnym przypadku nawet 5-6 strzałów ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4274 Napisano 4 Stycznia 2018 A ja po kilku miesiącach przerwy co raz bardziej rozważam powrót do Encre Noir... tylko muszę wykończyć OUD Wood od Avona... RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4275 Napisano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Przy White nawet sugerowałbym dosć obfitą aplikację, szczególnie o tej porze roku. Ja bym dał w tym konkretnym przypadku nawet 5-6 strzałów ;-) Co kto lubi, ale dla mnie 5-6 strzałów to stanowczo za dużo - ja przy 3 osiągam pożądany efekt, ale wolę dyskretny zapach perfum niż czerwoną kropkę na mapie "jesteś tutaj" No i przyszło, co przyjść miało Lalique White, pięknie wykonane, świetnie zapakowane Jak u Ciebie z korkiem? Bo u mnie jest tak luźny, że ile razy wkładam flakon do kartonika to przy najmniejszym zahaczeniu odpina się - strasznie mnie to irytuje Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach