Szyszkops 8043 #9601 Napisano 25 Listopada 2020 A golda to o zapachu tego sera? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1498 #9602 Napisano 25 Listopada 2020 No tego jeszcze nie słyszałem żeby gold ser przypominał.Chyba to musi być drogi jakiś ser😀 42 minuty temu, loco50 napisał: Taki "perfum" mówisz... A no ja😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9603 Napisano 25 Listopada 2020 Niektórzy twierdzą, że Gold jedzie śmietnikiem, co jestem w stanie zrozumieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #9604 Napisano 25 Listopada 2020 No tego jeszcze nie słyszałem żeby gold ser przypominał.Chyba to musi być drogi jakiś serSer gołda, nie słyszałeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1498 #9605 Napisano 25 Listopada 2020 Nie ma sie co przekrzykiwać .Mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #9606 Napisano 25 Listopada 2020 A ja się nie przekrzykuję, a jedynie sobie żartuje w tych smutnych jak p.zda czasach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1307 #9607 Napisano 26 Listopada 2020 wiem, że zapach to jest subiektywne odczucie ale czytając na forach zachwyty nad Creed'em, po analizie nut zapachowych mało go nie kupiłem w ciemno ale stwierdziłem, że najpierw nabędę próbkę i jest on strasznie przereklamowany nie jest brzydki ale tyłka nie urywa a jego cena zabija. Jakbym kupił w ciemno cały flakon to bym się delikatnie to ujmując zdenerwował przekonałem się już wielokrotnie, że jak czytam o nutach zapachowych i wydaje mi się, że jak to powącham mój tyłek zostanie urwany okazuje się, że jest kiszka i tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1498 #9608 Napisano 26 Listopada 2020 5 godzin temu, Zolw napisał: wiem, że zapach to jest subiektywne odczucie ale czytając na forach zachwyty nad Creed'em, po analizie nut zapachowych mało go nie kupiłem w ciemno ale stwierdziłem, że najpierw nabędę próbkę i jest on strasznie przereklamowany nie jest brzydki ale tyłka nie urywa a jego cena zabija. Jakbym kupił w ciemno cały flakon to bym się delikatnie to ujmując zdenerwował przekonałem się już wielokrotnie, że jak czytam o nutach zapachowych i wydaje mi się, że jak to powącham mój tyłek zostanie urwany okazuje się, że jest kiszka i tyle Rozumiem.Niekiedy zpach nawet jak znasz a kupisz w internetach a się na okazuje że w perumerii jak się psiknołem to jakoś mocniejszy ,lepszy czy dłużej trzyma.Co do Creeda to tu sie zgadzam.Niby fajny same oklaski do niego ale d*py nie urywa.I jeszcze za takie piniądze.Też bym sie zatrząsł jakbym go w ciemno kupił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9609 Napisano 26 Listopada 2020 Ale piszecie o przejęciu marki czy o teoretycznym zakupie flakonu jakiegoś konkretnego zapachu? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1498 #9610 Napisano 26 Listopada 2020 Tak wróciwszy jeszcze do Amouage Gold to mi się przypomniała taka opinia z netu że go moczem czuć. Co nos to inna opinia😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1307 #9611 Napisano 26 Listopada 2020 4 godziny temu, brz napisał: Ale piszecie o przejęciu marki czy o teoretycznym zakupie flakonu jakiegoś konkretnego zapachu? Hehe faktycznie, ale po co się rozdrabniać przejmujemy całą firmę Creed kojarzy mi się przede wszystkim z Aventusem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #9612 Napisano 26 Listopada 2020 Ponoś spokojnie, nie nastawiaj się na kupno, a docenisz walory czysto użytkowe Aventusa. Są to bardzo uniwersalne perfumy, które dają satysfakcje z noszenia. Narody jednak nie klękną przed tobą itd. Ja je bardzo lubię, a flakonu nie posiadam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23938 #9613 Napisano 26 Listopada 2020 Aventus jest po prostu zapachem eleganckim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #9614 Napisano 26 Listopada 2020 Spontaniczny strzał, zakup dokonany parę minut temu i na dwie godziny przed zejściem z burty. Nie miałem pojęcia, że coś takiego powstało, uzywalem w przeszlosci podstawki czyli "szarego" aqua. Koleżanka napisala zebym sprawdzil, czy nie ma i wzial dla jej meza. Super świerzaczek, ma power na dzien dobry, az oczy sie otwierają i gęba uśmiecha. Ta mała piętnastka to też EDP, za***ista sprawa na wyjazd. Rzadko widuje cos takiego w meskich setach. Nie wziąłem wyjątkowo żadnej rudej ale w tym wypadku, to chyba lepiej wydane 60€. Moze ktos uzywa i podziela moj entuzjazm Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konradl 139 #9615 Napisano 26 Listopada 2020 @Kosma Bardzo fajny zapach. Miałem jakiś czas temu. Powiedziałbym, że uniwersalny i na codzień. A to, że koleżanka poprosiła o zakup to też się nie dziwię bo bardzo popularny i powszechnie lubiany - takie przynajmniej mam obserwacje. Ogólnie wszystkie wersje GIO/GIA przeżywają teraz renesans. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3285 #9616 Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) Rano kupiłem zegarek, a wieczorem perfumy. Oba zakupy w ciemno. Perfumy już zaakceptowałem, zostają. LALIQUE Hommage a l'homme. Edytowane 26 Listopada 2020 przez Topaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #9617 Napisano 26 Listopada 2020 3 godziny temu, Kosma napisał: Spontaniczny strzał, zakup dokonany parę minut temu i na dwie godziny przed zejściem z burty. Nie miałem pojęcia, że coś takiego powstało, uzywalem w przeszlosci podstawki czyli "szarego" aqua. Koleżanka napisala zebym sprawdzil, czy nie ma i wzial dla jej meza. Super świerzaczek, ma power na dzien dobry, az oczy sie otwierają i gęba uśmiecha. Ta mała piętnastka to też EDP, za***ista sprawa na wyjazd. Rzadko widuje cos takiego w meskich setach. Nie wziąłem wyjątkowo żadnej rudej ale w tym wypadku, to chyba lepiej wydane 60€. Moze ktos uzywa i podziela moj entuzjazm Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Za taka cenę to zal nie wziąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1307 #9618 Napisano 26 Listopada 2020 4 godziny temu, Kosma napisał: Spontaniczny strzał, zakup dokonany parę minut temu i na dwie godziny przed zejściem z burty. Nie miałem pojęcia, że coś takiego powstało, uzywalem w przeszlosci podstawki czyli "szarego" aqua. Koleżanka napisala zebym sprawdzil, czy nie ma i wzial dla jej meza. Super świerzaczek, ma power na dzien dobry, az oczy sie otwierają i gęba uśmiecha. Ta mała piętnastka to też EDP, za***ista sprawa na wyjazd. Rzadko widuje cos takiego w meskich setach. Nie wziąłem wyjątkowo żadnej rudej ale w tym wypadku, to chyba lepiej wydane 60€. Moze ktos uzywa i podziela moj entuzjazm Bardzo fajny zapach, na bank wyląduje u mnie na wiosnę A tak z ciekawostek, od jakiegoś czasu robię mydła, na użytek własny, rodziny i znajomych. Od niedawna jako eksperyment zacząłem robić mydła pachnące jak perfumy na bazie gliceryny i olejków generycznych perfum. Mydła o zapachu Aventusa, Amouage Epic Man, Myths, Interlude, Opus VI, Kalan Perfums De Marly. Powem Wam, że wychodzi to nieźle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9619 Napisano 27 Listopada 2020 13 godzin temu, Topaz napisał: Perfumy już zaakceptowałem, zostają. LALIQUE Hommage a l'homme. Dobry wybór. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23938 #9620 Napisano 27 Listopada 2020 A pamiętam Łukaszu jak kręciłeś na nie, nomen omen, nosem 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #9621 Napisano 27 Listopada 2020 Nie może być. Od pierwszego niucha mi się spodobały i trzymają się półki jak mało które (a już na pewno ostały się jako jedyne od Lalique). Może chodziło o Voyageur, bo te rzeczywiście nie wywarły na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23938 #9622 Napisano 27 Listopada 2020 Wojadżer, fakt. Zwracam honour😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #9623 Napisano 27 Listopada 2020 W dniu 26.11.2020 o 21:39, Topaz napisał: Rano kupiłem zegarek, a wieczorem perfumy. Oba zakupy w ciemno. Perfumy już zaakceptowałem, zostają. LALIQUE Hommage a l'homme. A jaki zegarek kupiłeś? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3285 #9624 Napisano 27 Listopada 2020 @Solve, zakup pod wpływem impulsu casio mpt 1243, czekam na dostawę. chcę zrobić oli mod. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9625 Napisano 28 Listopada 2020 Zimno dziś, więc zabieram ze sobą coś, co zostanie ze mna przez ...najbliższe 2-3 dni 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach