loco50 23434 #10101 Napisano 7 Maja 2021 Dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr30 0 #10102 Napisano 7 Maja 2021 Witam. Szukam jakiegoś trwałego zapachu na lato.Możecie mi coś polecić?Dodam,że nie znam się na perfumach.Jedyne co miałem i używałem "latami" to [dzięki temu forum] hermes t d'hermes i armani aqua di gio.Skończyły się obydwa.Hermesa kupię na 100% ,ale adg chciałbym zmienić na coś trwalszego.Budżet do 400zł najlepiej za 100ml lub więcej :].Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17477 #10103 Napisano 7 Maja 2021 Możesz spróbować ten Bvlgari Aqva, Hugo Boss Unlimited. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #10104 Napisano 7 Maja 2021 Na lato tanie i trwałe :Collistar Acqua AttivaEtienne Aigner First Class ExplorerMont Blanc Explorer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr30 0 #10105 Napisano 7 Maja 2021 Dzięki za szybką odpowiedź w poniedziałek przetestuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #10106 Napisano 7 Maja 2021 Collistara i Aignera mam na sprzedaż Montblanc sobie zostawiam Cała trójka jest ekstra w przedziale cenowym 1-2zł/ml; jak na świeże zapachy trwałość jest bdb -8godzin. Collistar i Aigner nie jest typowym świeżakiem, ale dadzą radę w wyższych temperaturach. No i są uniwersalne. Zobacz jeszcze : Dolce Gabbana Light Blue Intense Mugler Cologne Zara Vibrant Leather Summer - identyczny jak Dior Homme Cologne, a dwa razy tańszy A na allegro masz ISSEY MIYAKE L'EAU BLEUE D'ISSEY FRAICHE EDT za 50,80zł z wysyłką smart. Nawet jak parametry słabe to za te pieniądze można się zlewać nimi do woli Owocnych testów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #10107 Napisano 7 Maja 2021 (edytowane) Loco, jeszcze kwestia jak duże te szuflady A dziś czwóreczka... W dniu 7.05.2021 o 11:13, Piotr30 napisał(-a): .Budżet do 400zł najlepiej za 100ml lub więcej :].Pozdrawiam Fju fju. 400 to sporo. Pogrzebałbym w niszy, nawet używki... Creed Aventus - parametry b. dobre jak na świeżaka Nishane Safran Colognise - jeszcze lepsze parametry Amouage Reflection Men - też zacne parametry. Wg niektórych, nie jest to stricte letni zapach, ale wielu, w tym ja, śmiało używa Xerjoff Nio bądź Renaissance - bardzo dobre zapachy na lato We wszystkich przypadkach masz najwyższą jakość składników i oryginalność kompozycji. Szczególnie pozycja 2 i 4. To tylko kilka przykładów, tzw. bezpiecznych zapachów. Wśród niszy jest tez mnóstwo śmierdzieli, ale to inna kwestia Edytowane 27 Maja 2022 przez cyklotymik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #10108 Napisano 7 Maja 2021 Xerjoff za 400zł to może być ciężko.Ale Nishane Safran Colognise jak najbardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #10109 Napisano 7 Maja 2021 Używkę, na upartego można, trafić Podałem propozycje napinającą budżet na maxa. Jeśli ma byc tanio, to Twoje propozycje są jak najbardziej w porządku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #10110 Napisano 7 Maja 2021 Nio to powyżej 10zl/mlReina od 7zl / mlAle na próbę można śmiało posmakować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #10111 Napisano 7 Maja 2021 Dlatego pisze o używkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr30 0 #10112 Napisano 7 Maja 2021 Używki jak u mnie odpadają,z tego względu że wogóle się nie znam na perfumach i kupując taką używkę nawet bym nie wiedział czy to orginał a nie jakiś bubel 😐 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17477 #10113 Napisano 7 Maja 2021 Ja kupiłem na próbę Muglera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10114 Napisano 7 Maja 2021 Ten Mugler to świetny wybór na upalne dni. Pachnie co prawda dość krótko, ale za to wybornie. Lekki, świeży, czysty i zielony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #10115 Napisano 7 Maja 2021 Mnie ostatnio trochę poniosło z kupowaniem perfum. Po zrobieniu tego zdjęcia dziś rano (zakupy z ostatnich 2-3 miesięcy) kupiłem jeszcze jeden flakon! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10116 Napisano 7 Maja 2021 Stwierdziłeś, że czego jeszcze brakuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caesar 1 #10117 Napisano 7 Maja 2021 Polecam Chopina z Miraculum, produkcja już zakończona, ceny rosną jak Bitcoina ale trafiają się jeszcze w sprzedaży końcówki zapasów. Swoją drogą dziwne, produkt dobry, cena dobra, odbiorcy są a ktoś podjął decyzje o zakończeniu produkcji. Chopin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #10118 Napisano 7 Maja 2021 Dobrze, że mam zapas Chopina edt i as 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10119 Napisano 7 Maja 2021 (edytowane) Cena to była dobra, jak w Hebe szedł za 20 PLN. Przy 50 jest już na tyle blisko Zino, że - moim zdaniem - niespecjalnie trzeba sobie zawracać nim głowę. Edytowane 7 Maja 2021 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #10120 Napisano 7 Maja 2021 Stwierdziłeś, że czego jeszcze brakuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikoo 52 #10121 Napisano 7 Maja 2021 @satanic gdzie kupowałeś Muglera? Gdyby ktoś z kolegów chciał się pozbyć Xerjoffa Nio za 400 zł to przygarnę w ciemno. Gdzie można kupić jego odlewkę i mieć pewność, że to oryginał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8466 #10122 Napisano 7 Maja 2021 [mention=55841]satanic[/mention] gdzie kupowałeś Muglera? Gdyby ktoś z kolegów chciał się pozbyć Xerjoffa Nio za 400 zł to przygarnę w ciemno. Gdzie można kupić jego odlewkę i mieć pewność, że to oryginał?Wysłałem PW. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17477 #10123 Napisano 8 Maja 2021 7 godzin temu, mikoo napisał(-a): @satanic gdzie kupowałeś Muglera? Gdyby ktoś z kolegów chciał się pozbyć Xerjoffa Nio za 400 zł to przygarnę w ciemno. Gdzie można kupić jego odlewkę i mieć pewność, że to oryginał? Notino. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikoo 52 #10124 Napisano 8 Maja 2021 To wykupiłeś wszystko Dziś M7 YSL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #10125 Napisano 8 Maja 2021 @mikoo, widzę, że ceny MC coraz głupsze z roku na rok. Zapachy praktycznie identyczne. Z testów ręka w rękę pamiętam, że różniły się jakimś minimalnym niuansem zauważalnym tylko w takiej konfrontacji. Ale mogło to też wynikać z tego, że jedna flaszka była prosto z pudełka. Kupiłem tester za 90 PLN i jestem bardzo zadowolony. Tyle to jest warte. Jeśli swędzi Cię brak tej przezroczystej zatyczki, dołożysz za nią 60 PLN. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach