sanka 0 #101 Napisano 9 Lutego 2008 Aktualnie MCM Blue Paradise.Wczesniej Lagerfeld Photo.I wczesniej Hugo Boss. 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waza 1 #102 Napisano 10 Lutego 2008 jak dla mnie to tylko versace - niebieski i hugo boss kulka szara piekne zapachy i jeszcze kiedyś miałem armani mania .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rzep #103 Napisano 10 Lutego 2008 Creed Green Irish Tweed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #104 Napisano 10 Lutego 2008 jak ktos szuka ciekawego zapachu..to polecam stara wersje Ralph Lauren "Polo SPORT" w niebieskiej buteleczce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #105 Napisano 10 Lutego 2008 A ja od dwoch miesiecy Mauboussin Homme. Genialny. 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość iceman #106 Napisano 10 Lutego 2008 Lalique Equus pour homme w wersji edp,polecam ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #107 Napisano 24 Czerwca 2008 Lancome Hypnose - świetny na wieczór,niedawno wyszła wersja limitowana na dzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #108 Napisano 24 Czerwca 2008 Ostatnio Lacoste Essential zapach z opatentowaną technologią (Time Release Tecnology)ktory to pozwala na ponowne ozywienie zapachu przez oddychajaca skorę..POLECAM :mrgreen: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart 1 #109 Napisano 24 Czerwca 2008 jak ktos szuka ciekawego zapachu..to polecam stara wersje Ralph Lauren "Polo SPORT" w niebieskiej buteleczce.wolę zielone, choć niektórym przeszkadza ich intensywność. znajomy przywiózł mi ze stanów w butelce 118 ml plus żel po goleniu plus dezodorant w sztyfcie za 62 dolary :mrgreen: poza tym nieśmiertelne chanel allure homme i ermenegildo zegna intenso, ale te ostatnie są mało trwałe i chyba się rozstaniemy. 0 panerai 000112, omega planet ocean, zenith class elite 680,oris miles rectangular day date, glashuette (vintage), skx007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 580 #110 Napisano 24 Czerwca 2008 polecać nic nie będę bo każdy lubi cos innego, natomiast odradzę Banderasa. Ładny zapach ale w ogóle nie trwały. Pewnie dlatego jest w dobrej cenie....... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #111 Napisano 24 Czerwca 2008 zgadzam się z BBRABUSS, cena dobra, zapach dobry ale szybko się ulatnia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #112 Napisano 24 Czerwca 2008 CK Crave super na lato... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarx #113 Napisano 24 Czerwca 2008 Ostatnio Lacoste Essential zapach z opatentowaną technologią (Time Release Tecnology)ktory to pozwala na ponowne ozywienie zapachu przez oddychajaca skorę..POLECAM :mrgreen: no właśnie miałem to polecić na lato i tak tylko zerknąłem wstecz czy ktoś nie wspomniał o tym przede mną. bardzo świeży zapach, dobrze sprawdza sie w pracy [akurat nie przepadam za intensywnymi zapachami w pracy, wolę dyskretne]. Na wieczór natomiast stary, dobry Asqua di Gio, chyba że wieczór będzie bardziej gorący wtedy DKNY Delicious Red. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin99 #114 Napisano 31 Lipca 2008 u mnie w zależności od okazji... albo: - Davidoff Cool Water...- Puma Jamaica 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simon 0 #115 Napisano 1 Sierpnia 2008 Mnie bardzo przypadł do gustu Gucci Pour Homme II - świetny, elegancki zapach. Ma coś w sobie i bardzo ciekawie rozwija się na skórze, oraz długo się utrzymuje. 0 Epos 3369 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #116 Napisano 1 Sierpnia 2008 Ja używam-212 bardzo mocny zapach świetny na wieczór-Calvin Klein Crave uniwersalny-Escada Sunset Heat świetny na lato :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #117 Napisano 1 Sierpnia 2008 jaki sympatyczny OT ;-) ... na lato CK Crave - widzę że tu dość popularny zresztąna jesień i zimę - Givenchy Very Irresistible (nie dość, że zapach genialny, to jeszcze to spojrzenie Liv Tyler z reklamy...), a gdy casual - nowy Davidoff Adventurewiosną - zobaczymy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k601 0 #118 Napisano 1 Sierpnia 2008 Od kilku lat na zmianęAzzaro-ChromePaco Rabanne-UltravioletDior-Dune 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #119 Napisano 1 Sierpnia 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #120 Napisano 1 Sierpnia 2008 Pagan w sumie masz racje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #121 Napisano 1 Sierpnia 2008 Pagan w sumie masz racje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ja sie nie zgadzam :!: Facet musi ładnie pachnieć, kobiety to uwielbiają :wink: Ostatnio używam czerwonego Lacoste i Calvina Kleina euphoria :grin: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #122 Napisano 1 Sierpnia 2008 A ja sie nie zgadzam :!: Facet musi ładnie pachnieć, kobiety to uwielbiają :wink: taaaNie twierdze,ze facet powinen smierdziec :grin: .Po prostu-temat jest bezsensowny.Klepanie wszystkich marek perfumeryjnych po kolei.Jaki temat bedzie nastepny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #123 Napisano 1 Sierpnia 2008 Pagan w sumie masz racje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dziękuje....Już się bałem napisać, że walę Nive w kulce pod pache i Athletic La Riva na klatę....Kiedyś Farenhit teraz Firehit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #124 Napisano 1 Sierpnia 2008 Disel chyba się nie zrozumieliśmy :mrgreen: ja nie twierdze że facet ma nie ładnie pachnieć :mrgreen: sam używam markowych perfum , ale Pagan ma racje że temat bezsensu , bo chwalimy się jakie to nie uzywamy zapachy i ile to one kosztują :mrgreen: :mrgreen: trochę pusty temat :mrgreen: Pozdro:P :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Sz. 0 #125 Napisano 1 Sierpnia 2008 cały ten wątek polega na kolejnym wypisywaniu nazw co droższych marek.Po co...? no ale ...bez OT najpierw I wystarczy Niestety, ogromna ilość osób "psika" nie tylko ciało ale i odzież. Walą na kilometr. Znam takich kilku. Po ich wyjściu z windy wali jeszcze przez godzinę. Nie widzę, a wiem, że się "śm***dziel" pojawił w pracy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach