polly 191 #12376 Napisano 19 Marca 2024 Bois imperiale jest świetną alternatywą dla tego droższego ale własnie trąci czymś syntetycznym, mdłym przełamanym świeżą nutą. Domownikom się bardzo podoba ale tylko na pierwszy niuch potem męczy. Trudno tu doszukiwać się jakichkolwiek naturalnych składników bo pewnie takie było jego założenie. Powinien nazywać się Plastikowa dżungla albo elektryczna dżungla. Parametry go mocno bronią. Najbardziej rozbraja mnie skojarzenie z gabinetem dentysty czy szpitalem. Może im chodzi taki zapach elektrostatyki naładowanych dodatnio ładunków? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 191 #12377 Napisano 21 Marca 2024 Jak wiosna to niech będzie zielono! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11753 #12378 Napisano 22 Marca 2024 No to na zielono, foto z sieci, ciemno już 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 191 #12379 Napisano 22 Marca 2024 (edytowane) A takie D&G ktoś już próbował? Kiedyś Douglas za grosze mi oddał. Dodam, że na zimnym wietrze cuda robi. Dla odmiany złoto, wieczorowo... Przynajmniej tęcza nie wyjdzie heh Edytowane 22 Marca 2024 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65333 #12380 Napisano 23 Marca 2024 16 godzin temu, tommly napisał(-a): No to na zielono, foto z sieci, ciemno już Mam i ja 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20966 #12381 Napisano 25 Marca 2024 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2169 #12382 Napisano 25 Marca 2024 Ostatnio testowałem kilkanaście próbek a dzisiaj wjechały 3 butelki. Przypadkiem to znalazłem i okazało się to ciekawe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4611 #12383 Napisano 25 Marca 2024 2 godziny temu, Jebudu napisał(-a): Ostatnio testowałem kilkanaście próbek a dzisiaj wjechały 3 butelki. Przypadkiem to znalazłem i okazało się to ciekawe. Podziel sie wiksza iloscią informacji 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 191 #12384 Napisano 26 Marca 2024 (edytowane) Dzisiaj wjechał kolejny do kolekcji z SHL. Widać, że ma zmienioną blaszkę ze złotym paskiem. Zapach też jakiś taki gładszy, może się rozkręci z czasem. Po testach jest jednak inny, mniej oudowy i nie kręci tak w nosie jak próbka z całego czarnego flakonu. Jestem tylko w połowie zadowolony. Trwałość też krótsza. Z czarnego mikropsiknięcie czuć było kilka godzin. Oby to tylko wina zageszczonej czasem próbki. Jedynie cena się udała po za pół ceny na zniżkę pracowniczą. Ktoś coś praktykował? Edytowane 26 Marca 2024 przez polly 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20966 #12385 Napisano 26 Marca 2024 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #12386 Napisano 27 Marca 2024 15 godzin temu, polly napisał(-a): Dzisiaj wjechał kolejny do kolekcji z SHL. Widać, że ma zmienioną blaszkę ze złotym paskiem. Zapach też jakiś taki gładszy, może się rozkręci z czasem. Po testach jest jednak inny, mniej oudowy i nie kręci tak w nosie jak próbka z całego czarnego flakonu. Jestem tylko w połowie zadowolony. Trwałość też krótsza. Z czarnego mikropsiknięcie czuć było kilka godzin. Oby to tylko wina zageszczonej czasem próbki. Jedynie cena się udała po za pół ceny na zniżkę pracowniczą. Ktoś coś praktykował? Gdzie kupowałeś perfumy i próbkę? Wygląda ciekawie. 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 191 #12387 Napisano 27 Marca 2024 Próbkę dostałem z Quality a perfumy z Notino. Więc wszystko legitne z resztą mam inne z SHL dla porównania. Mam podejrzenie, że te z Quality mogły się przegryźć przez czas bycia testerem. Jakaś reakcja z powietrzem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20966 #12388 Napisano 29 Marca 2024 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65333 #12389 Napisano 30 Marca 2024 Po taniości, ta mi się podoba 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 191 #12390 Napisano 30 Marca 2024 Sucha, jasna, wybielona od słońca, zakurzona skóra grubości 5mm z cedrowo-zielonym i lekko dymnym dodatkiem. Kiedyś oddałem i znowu kupiłem bo ma coś oryginalnego. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20966 #12391 Napisano 31 Marca 2024 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156622 #12392 Napisano 31 Marca 2024 Koledzy, potrzebuję rady😉 wybaczcie ignorantowi, ale szukam jakiegoś fajnego, świeżego zapachu na wiosną-lato, na codzień. Dotychczas w tym okresie używałem oklepanych zapachów tj. Armani Acqua di Gio, czy też chanel allure home sport. Lubię zapachy w tych klimatach, ale lubię też jak zapach, mimo, że świeży, to jest intensywnie wyczuwalny i to przez długi czas. Jednak te dwa zapachy pozostawiały tutaj wiele do życzenia. Pomożecie? Z góry dziękuję za Wasze typy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4611 #12393 Napisano 31 Marca 2024 Polo Blue- swiezy, intensywny, fajny Creed Millesime- to samo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 191 #12394 Napisano 1 Kwietnia 2024 Rafalmosty mam propozycję nawet nie za drogą ale przynajmniej bardziej niż średnią Azzaro chrome wersja koniecznie edp a na drugim miejscu wersja extreme. Koniecznie przetestuj bo parametry też ma ok. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps1974 300 #12395 Napisano 1 Kwietnia 2024 @rafalmosty spróbuj czegoś że stajni Acqua do Parma: np. Colonia Pura. To wprawdzie EdC ale trwałości jej nie brakuje. Na mnie siedzi lepiej niż Creed GIT z ostatniego wypustu. Na późną wiosnę i na lato doskonale się nadaje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8240 #12396 Napisano 1 Kwietnia 2024 Koledzy, potrzebuję rady wybaczcie ignorantowi, ale szukam jakiegoś fajnego, świeżego zapachu na wiosną-lato, na codzień. Dotychczas w tym okresie używałem oklepanych zapachów tj. Armani Acqua di Gio, czy też chanel allure home sport. Lubię zapachy w tych klimatach, ale lubię też jak zapach, mimo, że świeży, to jest intensywnie wyczuwalny i to przez długi czas. Jednak te dwa zapachy pozostawiały tutaj wiele do życzenia. Pomożecie? Z góry dziękuję za Wasze typy. Jak to na tym forum, pytanie podstawowe: jaki budżet?Z tego co piszesz lubisz zapachy cytrusowo-aromatyczne, więc można szukać zarówno u Lorenzo Pazzaglia (np. Sex Sea), jak i u Roja (np. seria Cologne), czy Creed (np. Viking). A można też oczywiście i taniej. 1 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JakubZet 62 #12397 Napisano 1 Kwietnia 2024 W dniu 31.03.2024 o 23:21, rafalmosty napisał(-a): Koledzy, potrzebuję rady😉 wybaczcie ignorantowi, ale szukam jakiegoś fajnego, świeżego zapachu na wiosną-lato, na codzień. Dotychczas w tym okresie używałem oklepanych zapachów tj. Armani Acqua di Gio, czy też chanel allure home sport. Lubię zapachy w tych klimatach, ale lubię też jak zapach, mimo, że świeży, to jest intensywnie wyczuwalny i to przez długi czas. Jednak te dwa zapachy pozostawiały tutaj wiele do życzenia. Pomożecie? Z góry dziękuję za Wasze typy. Chanel - Platinum Egoiste Guerlain - Homme Prada - L'Homme Hermes - Terre d'Hermes (EDT, EDP, Eau Givree) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frozenn 6914 #12398 Napisano 2 Kwietnia 2024 W dniu 31.03.2024 o 23:21, rafalmosty napisał(-a): Koledzy, potrzebuję rady😉 wybaczcie ignorantowi, ale szukam jakiegoś fajnego, świeżego zapachu na wiosną-lato, na codzień. Dotychczas w tym okresie używałem oklepanych zapachów tj. Armani Acqua di Gio, czy też chanel allure home sport. Lubię zapachy w tych klimatach, ale lubię też jak zapach, mimo, że świeży, to jest intensywnie wyczuwalny i to przez długi czas. Jednak te dwa zapachy pozostawiały tutaj wiele do życzenia. Pomożecie? Z góry dziękuję za Wasze typy. Czołem. Ja z kolei mogę polecić DG light blue intense. Świeży, lekki, dość intensywny ale nie nachalny. Cytrusowe nuty. Dla mnie super, używam na co dzień na porę wiosna lato. Pozdrawiam 😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156622 #12399 Napisano 2 Kwietnia 2024 W dniu 1.04.2024 o 00:26, pawel007 napisał(-a): Polo Blue- swiezy, intensywny, fajny Creed Millesime- to samo 23 godziny temu, polly napisał(-a): Rafalmosty mam propozycję nawet nie za drogą ale przynajmniej bardziej niż średnią Azzaro chrome wersja koniecznie edp a na drugim miejscu wersja extreme. Koniecznie przetestuj bo parametry też ma ok. 10 godzin temu, ps1974 napisał(-a): @rafalmosty spróbuj czegoś że stajni Acqua do Parma: np. Colonia Pura. To wprawdzie EdC ale trwałości jej nie brakuje. Na mnie siedzi lepiej niż Creed GIT z ostatniego wypustu. Na późną wiosnę i na lato doskonale się nadaje. 10 godzin temu, lukebor napisał(-a): Jak to na tym forum, pytanie podstawowe: jaki budżet? Z tego co piszesz lubisz zapachy cytrusowo-aromatyczne, więc można szukać zarówno u Lorenzo Pazzaglia (np. Sex Sea), jak i u Roja (np. seria Cologne), czy Creed (np. Viking). A można też oczywiście i taniej. 9 godzin temu, JakubZet napisał(-a): Chanel - Platinum Egoiste Guerlain - Homme Prada - L'Homme Hermes - Terre d'Hermes (EDT, EDP, Eau Givree) 28 minut temu, Frozenn napisał(-a): Czołem. Ja z kolei mogę polecić DG light blue intense. Świeży, lekki, dość intensywny ale nie nachalny. Cytrusowe nuty. Dla mnie super, używam na co dzień na porę wiosna lato. Pozdrawiam 😉 Dzięki wielkie Koledzy za propozycje. Sprawdzę każdą z nich. Na razie zamówiłem Polo blue i Azzaro chrome. Potem zacznę testowanie kolejnych Waszych propozycji. Jeszcze raz dzięki! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #12400 Napisano 2 Kwietnia 2024 (edytowane) 8 godzin temu, rafalmosty napisał(-a): Dzięki wielkie Koledzy za propozycje. Sprawdzę każdą z nich. Na razie zamówiłem Polo blue i Azzaro chrome. Potem zacznę testowanie kolejnych Waszych propozycji. Jeszcze raz dzięki! Abyś miał trochę więcej roboty: https://perfumowyblog.com/2021/07/13/moj-top-perfum-na-lato-2021-czesc-1/ https://perfumowyblog.com/2021/07/16/moj-top-perfum-na-lato-2021-czesc-2/ Ktoś wie, czemu temat: Pogadajmy o samochodach 🙂 został zamknięty? 😶 Edytowane 2 Kwietnia 2024 przez Remy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach