kornel91 89810 #12851 Napisano 9 Sierpnia 2024 Godzinę temu, rafalmosty napisał(-a): Tu masz https://allegro.pl/oferta/geofrey-beene-bowling-green-woda-toaletowa-120-ml-14966712773?utm_source=admitad&utm_medium=afiliacja&admitad_uid=258c5dfcb2819a85d276cb9fff168b7d Widziałem Rafał akurat to tylko nie wiem jak z pewnością takiego źródła. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160519 #12852 Napisano 9 Sierpnia 2024 5 minut temu, kornel91 napisał(-a): Widziałem Rafał akurat to tylko nie wiem jak z pewnością takiego źródła. Myślę, że powinno być ok. To źródło podaje perfumhub. Nie wiem czy oni podają źródła podróbek. Ja się nie spotkałem nigdy z podawaniem przez nich lipnych źródeł, ale niech bardziej doświadczeni koledzy się wypowiedzą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23419 #12853 Napisano 9 Sierpnia 2024 Ale opis dobry- zapach dla kobiet. No i cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8465 #12854 Napisano 9 Sierpnia 2024 Myślę, że powinno być ok. To źródło podaje perfumhub. Nie wiem czy oni podają źródła podróbek. Ja się nie spotkałem nigdy z podawaniem przez nich lipnych źródeł, ale niech bardziej doświadczeni koledzy się wypowiedzą. Perfumehub podaje tylko sprawdzone źródła. 1 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25212 #12855 Napisano 10 Sierpnia 2024 Dziś kompozycja śródziemnomorska. Świetnie współpracują.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23419 #12856 Napisano 10 Sierpnia 2024 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #12857 Napisano 10 Sierpnia 2024 Panowie szukam świeżaka korzenno cytrusowego bez pudru i kwiatów w typie klasycznej wody po goleniu ale w lepszej jakości. Cos w stylu Proraso Azure Lime ale o dłuższej trwałości. Możecie coś doradzić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7653 #12858 Napisano 10 Sierpnia 2024 W dniu 9.08.2024 o 10:15, loco50 napisał(-a): Ja pisałem o Bowling Green. Grey Flannel nie trawię. A to mnie zdziwiłeś - mamy podobny gust, a w przypadku GB mam zupełnie odwrotne odczucia. Bowling Green jest jakiś za suchy i płaski. Chyba przestali go produkować. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23419 #12859 Napisano 10 Sierpnia 2024 9 minut temu, Walter_87 napisał(-a): A to mnie zdziwiłeś - mamy podobny gust, a w przypadku GB mam zupełnie odwrotne odczucia. Bowling Green jest jakiś za suchy i płaski. Chyba przestali go produkować. Hmmm. Na mnie brzmi wesoło i wielowymiarowo😁 5 godzin temu, b_easy napisał(-a): Panowie szukam świeżaka korzenno cytrusowego bez pudru i kwiatów w typie klasycznej wody po goleniu ale w lepszej jakości. Cos w stylu Proraso Azure Lime ale o dłuższej trwałości. Możecie coś doradzić? Ralph Lauren Safari, Azzaro pour Homme, Dirty English pour Homme 5 godzin temu, b_easy napisał(-a): Panowie szukam świeżaka korzenno cytrusowego bez pudru i kwiatów w typie klasycznej wody po goleniu ale w lepszej jakości. Cos w stylu Proraso Azure Lime ale o dłuższej trwałości. Możecie coś doradzić? Ralph Lauren Safari, Azzaro pour Homme, Dirty English pour Homme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23419 #12860 Napisano 11 Sierpnia 2024 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23419 #12861 Napisano 11 Sierpnia 2024 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2293 #12862 Napisano 11 Sierpnia 2024 Dobre pachnidło.Świetne parametry (trwałość, projekcja i cena).Udany klon Saważa CD.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu TapatalkaPolecamZnakomity zapach od Franka.Po prostu mega.IMHO "nisza" w rewelacyjnej cenie.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160519 #12863 Napisano 11 Sierpnia 2024 2 godziny temu, Dostum napisał(-a): Dobre pachnidło. Świetne parametry (trwałość, projekcja i cena). Udany klon Saważa CD. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Polecam Znakomity zapach od Franka. Po prostu mega. IMHO "nisza" w rewelacyjnej cenie. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Franio kupiony, dzięki za cynk👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2293 #12864 Napisano 11 Sierpnia 2024 Franio kupiony, dzięki za cynkBądź ostrożny bo ..... zapach, oprócz mocy, jest bardzo komplementogenny Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160519 #12865 Napisano 11 Sierpnia 2024 9 minut temu, Dostum napisał(-a): Bądź ostrożny bo ..... zapach, oprócz mocy, jest bardzo komplementogenny Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Trzeba było napisać wcześniej, kupiłbym dwie butle…😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2293 #12866 Napisano 11 Sierpnia 2024 Trzeba było napisać wcześniej, kupiłbym dwie butle…Ale jesteś gość Pokaże żonie tego posta to da mi spokój i nie będzie mnie nazywała perfumowym świrem. Bo świrem - jak widzę - jesteś Ty.Jeśli ktoś lubi zapach gourmand to polecam wyjątkowy zapach:Carthusia - Terra Mia (jest teraz na Notino w dobrej cenie ok 300pln.).To jest absolutnie wyjątkowe dzieło perfumeryjne.Fajną recenzję znajdziecie na nez de luxe.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25212 #12867 Napisano 11 Sierpnia 2024 Dziś było tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 224 #12868 Napisano 11 Sierpnia 2024 (edytowane) Dostum, z tą carthusią terra mia to nie rozpędzał bym się w przypadku faceta bo to mocno idzie w stronę damską. Mam 50 w wersji czystych perfum ale nie używam globalnie a raczej jako dodatek w mankiet kurtki. Pachnie nieźle ale w nez de luxe autor trochę zbyt się rozczula nie pisząc nawet do kogo to skierowane. Trochę też to mdłe i męczące na dłuższą metę. Najlepiej pasuje na siarczysty mróz. Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2293 #12869 Napisano 12 Sierpnia 2024 Dostum, z tą carthusią terra mia to nie rozpędzał bym się w przypadku faceta bo to mocno idzie w stronę damską. Mam 50 w wersji czystych perfum ale nie używam globalnie a raczej jako dodatek w mankiet kurtki. Pachnie nieźle ale w nez de luxe autor trochę zbyt się rozczula nie pisząc nawet do kogo to skierowane. Trochę też to mdłe i męczące na dłuższą metę. Najlepiej pasuje na siarczysty mróz.Zgadzam sie@polly prawie w całości.Znam ten zapach od 4 lat, używałem ja, żona i zdarzało się że i progenitura zagarniała mgiełkę.W moim odczuciu finisz można różnie odbierać, to bardzo indywidualna sprawa.Ale tendencja o jakiej piszesz jest wśród ocen silna.(Podobnie w słodziaku Kiliana choć zdecydowanie mniejsza skala bo tylko 3:1 dla kobiet).Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 193 #12870 Napisano 12 Sierpnia 2024 Po goleniu oldschool, budżetowo, jeszcze Warsa classic muszę nabyć 5 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23419 #12871 Napisano 12 Sierpnia 2024 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160519 #12872 Napisano 13 Sierpnia 2024 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25212 #12873 Napisano 13 Sierpnia 2024 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23419 #12874 Napisano 13 Sierpnia 2024 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2293 #12875 Napisano 13 Sierpnia 2024 Super porządny i bardzo go lubię.Rzekłbym iż jest lekko ikoniczny.Ale niestety został w domu.Założyłem Zenitha.A to obok to tarzanie się w lesie a dokladnie w trawie, iglakach i ziemi, kwiatach, przyprawach i cholera wie czym jeszcze.Ale to nie są kolonie, czy obóz harcerski to jest luksus.Mocny zawodnik Tiziana Terenzi Kaff.Mam go 3 lata a od 2 lat go nie lubie i nie używam. Związek się rozpadł. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach