Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

Życie jest za krótkie, żeby bać się używać zapachów takich jak Kouros, Zino, Ted Lapidus PH, czy Boss Number One.

Kourosa bardzo lubię, a Number One dzisiaj sobie psikłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, pawel007 napisał(-a):

…. I nie czuje jak wracasz z pracy i codziennie pachniesz inaczej???

moja to odrazu : co kupileś?

To jak z zegarkami, przy większej ilości straciła rozeznanie 😃.

Nieraz zapyta, ale zazwyczaj wystarczy stwierdzenie, że to ten stary, ale rzadko używam 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po dłuższym czasie wróciłem do ysl la nuit de lhomme edt i o dziwo super dlugo na m ie siedzi a i zapach bardzo przyjemny

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.08.2024 o 11:49, loco50 napisał(-a):

Rasasi zebra, jeśli lubisz cridopodobne.

Pierwsze perfumy made in Dubaj. 

i1ZWETA.jpeg

Zobaczymy jak jutro się psikne do pracy ale wydają się bardzo ciekawe inne niż używam dotychczas. Tylko ja jestem mały pikuś w porównaniu z kilkoma kolegami z forum 😀

Dzięki @loco50

@Dostum @rafalmostyteż dziękuję. Jeśli chodzi o męskie perfumy to dla mnie póki co granica 200zl jest wystarczająca. Pewnie za jakiś czas znowu coś kupię. A jutro zobaczymy czy ktoś coś powie o zapachu. Dla żony mogą być więc jednak nie końca to co ona lubi😀

Edytowane przez kornel91

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

i1ZWETA.jpeg

Zobaczymy jak jutro się psikne do pracy ale wydają się bardzo ciekawe inne niż używam dotychczas. Tylko ja jestem mały pikuś w porównaniu z kilkoma kolegami z forum 😀

Dzięki @loco50

@Dostum @rafalmostyteż dziękuję. Jeśli chodzi o męskie perfumy to dla mnie póki co granica 200zl jest wystarczająca. Pewnie za jakiś czas znowu coś kupię. A jutro zobaczymy czy ktoś coś powie o zapachu. Dla żony mogą być więc jednak nie końca to co ona lubi😀

Nie ma za co. Smacznego 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

i1ZWETA.jpeg

Dzięki @loco50

… namietnie poszukije „podobnych” opakowaniowo 😉

IMG_4643.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I cyk z cynamonu dzisiaj. Niebywały zapach i przynajmniej tani.

IMG_20240822_105832_copy_768x794.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I na popołudnie 

20240824_154217.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak odbieracie Tom Ford Noir Extreme?🧐 mam mieszane odczucia, więc chciałbym poznać zdanie bardziej doświadczonych kolegów😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, rafalmosty napisał(-a):

Jak odbieracie Tom Ford Noir Extreme?🧐 mam mieszane odczucia, więc chciałbym poznać zdanie bardziej doświadczonych kolegów😉

Nie jestem fachura i nie jestem jakoś bardziej doświadczony, więc się wypowiem :-)

Ja lubię i często noszę. W zasadzie obok TF TV to mój drugi ulubiony zapach w ogole. U mnie na skórze utrzymuje się 6-8h, ale przy tej cenie mogę psiknąc dodatkowy raz czy dwa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi zupelnie nie podchodzi- moze nie ten nosiciel…. Ile osob tyle opinii…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, rafalmosty napisał(-a):

IMHO

Dawno, dawno temu Tomek był intrygujący.
Pośród mainstremowej nudy potrafił przykuć uwagę.
Te oudy, kadzidła, orientalne przyprawy, ciekawe łączenia nut i dobra jakość intrygowały.
ELC, mając licencję na brand TF starało się.

Dzisiaj Tomek kojarzy mi się z dwoma rzeczami, których zwyczajnie nie akceptuję:
=> "flankerstwo" do bólu
=> wysoka cena.

Noir Extreme Parfum jest tego idealnym przykładem.

O samym zapachu nie wypowiadam się bo to kwestia gustu ale zwracam uwagę, że brak ogona w tym segmencie dyskwalifikuje.

ps. Rafał wróć do porównania TF VT vs FB Tobacco (daje do myślenia).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki dzisiaj ogier. Podobno ma być to Ganymede ale już nie pamiętam jak pachniał. Stallion jest solidnie męski ale początek to świeżo wywołany film RTG który można jeszcze paznokciem drapać np klatki piersiowej. Za te pieniądze warto.

IMG_20240826_164836_copy_768x1363.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też o nim myślałem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem z ciekawości. Perfum za niespełna 100 zł. Jakość w stosunku do ceny, ma się nie dobrze, ale mega dobrze😎 Taka wariacja na temat Sauvage Elixir od Diora😉 

IMG_2399.jpeg

IMG_2400.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kupiłem z ciekawości. Perfum za niespełna 100 zł. Jakość w stosunku do ceny, ma się nie dobrze, ale mega dobrze Taka wariacja na temat Sauvage Elixir od Diora 
IMG_2399.thumb.jpeg.80fc23c9b10f996e7257656964e219a9.jpeg
IMG_2400.thumb.jpeg.c9141175ca3b31a228d2d997c451576f.jpeg

Tak jest, dokładnie tak jest i kropka.

Ten fragrans jest b.udany. Trwałość i projekcja wyśmienite, odwzorowanie saważa też ok.

Wszystkich zachęcam do testowania, bo wśród tych Arabów od Lattafa, Zimaya, Armaf, Flavia, Alhambra, Al Haramain, Ard al Zaafaran, Rasasi można znaleźć fajny, przyjemny zapaszek za rewelacyjną cenę (np. 80-130pln). Nie chodzi bynajmniej aby doszukiwać się czy to jest klon, a jaki, czego, czy bardziej chemiczny, plastikowy albo w bazie nie taki.
W przypadku wielu zapachów to są na prawdę fajne, mega ciekawe, trwałe kompozycje.
Do wyboru kilka setek więc miłej zabawy dla chętnych.

Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi