proki1971 770 #7351 Napisano 8 Lipca 2019 Tez go kupiłem ostatnio . Fajny zapach na lato. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #7352 Napisano 8 Lipca 2019 zetrov, marwol, zastanawiałem się kiedyś nad takim mykiem i doszedłem do wniosku, że to pewnie byłoby jakieś poważne naruszenie etykiety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #7353 Napisano 8 Lipca 2019 Oczywiście, że tak To teoria, a w praktyce... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 141 #7354 Napisano 8 Lipca 2019 nowe nabytki na chłodne dniPrzedstawiciele czterech moich ulubionych marek :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #7355 Napisano 8 Lipca 2019 zetrov, marwol, zastanawiałem się kiedyś nad takim mykiem i doszedłem do wniosku, że to pewnie byłoby jakieś poważne naruszenie etykiety. Na 10 osób jedna kiedyś mi nie odpisała. Z jednym mam super kontakt i przed każdą rozbiórką pisze do mnie przy czym gust podobny więc dla mnie idealnie.Inna okazała się prawie moim sąsiadem Nie traktuje tego jako nadużycie, każdy jest zadowolony. Staż mam. Nie mam nic ciekawego do pisania więc z postami ciężko a nie chce mi się bez sensu tak pisać dla nabijania licznika. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2827 #7356 Napisano 9 Lipca 2019 Zakupiony zestaw, na lato. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #7357 Napisano 9 Lipca 2019 Miał ktoś kiedyś do czynienia z tym zapachem? Warte to coś? Zastanawiam się czy nie kupić na lato. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #7358 Napisano 9 Lipca 2019 Panowie Panie, czy coś na lato polecacie delikatnego? TigerBear to co polecasz, nadal jestem za, tylko, że teraz szukam coś do 150zł max. A i fajnie gdyby nie było w składzie połączenia drzewa sandałowego i piżma... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22014 #7359 Napisano 9 Lipca 2019 Bentley Momentum Extreme. Elegancki, neutralny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7360 Napisano 9 Lipca 2019 Panowie Panie, czy coś na lato polecacie delikatnego? TigerBear to co polecasz, nadal jestem za, tylko, że teraz szukam coś do 150zł max. A i fajnie gdyby nie było w składzie połączenia drzewa sandałowego i piżma... Spróbuj Robert Vetivera od Gerlę. Za niewiele większy budżet można 200 ml kupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7361 Napisano 9 Lipca 2019 Albo kup Amłaża Biczhata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4019 #7362 Napisano 9 Lipca 2019 Panowie Panie, czy coś na lato polecacie delikatnego? TigerBear to co polecasz, nadal jestem za, tylko, że teraz szukam coś do 150zł max. A i fajnie gdyby nie było w składzie połączenia drzewa sandałowego i piżma...Bvlgari aqua marine Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #7363 Napisano 9 Lipca 2019 Albo kup Amłaża Biczhata X2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7364 Napisano 9 Lipca 2019 X2 Mega jest. Na mnie niewiarygodnie trwały.Fantastyczna jakość składników, no i kompozycja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #7365 Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) Letni, a wcale nie taki lekki. Ciężki nawet i ti bardzo. Ale jaki świetny!! No i mega wydajny. Dwa strzały na 12godzin wystarczy Edytowane 9 Lipca 2019 przez marwol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #7366 Napisano 9 Lipca 2019 Też mam na niego zachciankę Tymczasem dzisiaj odpakowania paczka od kolegi z forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #7367 Napisano 9 Lipca 2019 Fachowe etykiety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #7368 Napisano 9 Lipca 2019 Mirek ma lepsze te mogą być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #7369 Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) Też mam na niego zachciankę Tymczasem dzisiaj odpakowania paczka od kolegi z forumO żesz ku.. , też bym się pisał na coś takiego!Tymczasem, LENS.. Tapatalk@OnePlus A6000 Edytowane 9 Lipca 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7370 Napisano 9 Lipca 2019 Też mam na niego zachciankę Niezła bateria. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #7371 Napisano 10 Lipca 2019 Mega jest. Na mnie niewiarygodnie trwały.Fantastyczna jakość składników, no i kompozycja.X2... mogę prosić pełną nazwę, by lepiej odszukać 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7372 Napisano 10 Lipca 2019 X2... mogę prosić pełną nazwę, by lepiej odszukać Amouage Beach Hut - ostrzegam, tanio nie będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #7373 Napisano 10 Lipca 2019 (edytowane) Jeszcze dodaj, że na końcu Man. Edytowane 10 Lipca 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7374 Napisano 10 Lipca 2019 Jeszcze dodaj, że na końcu Man. No tak. To faux pas z mojej strony Ale dodam, że na IP jest -20% na Amłaża 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 341 #7375 Napisano 10 Lipca 2019 Też mam na niego zachciankę Tymczasem dzisiaj odpakowania paczka od kolegi z forumŚwietna paczka !Miałem okazję powąchać atomizer pustego już Jil Sander w Hebe (który pokazujesz) i pachniał ciekawie.Nie mogę znaleźć go nigdzie aby powąchać bez zamawiania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach