pawel007 4607 #11551 Napisano 31 Maja 2023 (edytowane) …nie za ciężko na taką pogode? Edytowane 31 Maja 2023 przez pawel007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20837 #11552 Napisano 31 Maja 2023 Szybko paruje. Poza tym u mnie rano 9,9 st 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16928 #11553 Napisano 31 Maja 2023 encre noir sa lekkie wrecz orzezwiajace 😅 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #11554 Napisano 31 Maja 2023 (edytowane) 9 godzin temu, loco50 napisał(-a): Ha, dziś akurat przyszedł kolejny flakon Encre Noire, który zanabyłem. Już nie pamiętam, który to. Do tej pory każdy sprzedawałem po jakimś czasie, ale ten już zostanie. A przy tych parametrach to spokojnie może być zapach całoroczny. W sumie to od dłuższego czasu niczego nie kupiłem, a tu nagle kumulacja i w ciągu kilkunastu dni pojawiły się 4 nowe flaszki. Dodatkowo lekko przeorganizowałem półkę i upchnalem lampki skradzione dziecku. Dorosły facet, a staję przed szafą, robię pstryk i cieszę się jak debil, patrząc jak mi się pachnąca woda świeci. Edytowane 31 Maja 2023 przez brz 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4607 #11555 Napisano 31 Maja 2023 2 godziny temu, Jan napisał(-a): encre noir sa lekkie wrecz orzezwiajace 😅 Nooo…. taki lekki powiew 🤣🤣🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20837 #11556 Napisano 31 Maja 2023 3 godziny temu, brz napisał(-a): Ha, dziś akurat przyszedł kolejny flakon Encre Noire, który zanabyłem. Już nie pamiętam, który to. Do tej pory każdy sprzedawałem po jakimś czasie, ale ten już zostanie. A przy tych parametrach to spokojnie może być zapach całoroczny. W sumie to od dłuższego czasu niczego nie kupiłem, a tu nagle kumulacja i w ciągu kilkunastu dni pojawiły się 4 nowe flaszki. Dodatkowo lekko przeorganizowałem półkę i upchnalem lampki skradzione dziecku. Dorosły facet, a staję przed szafą, robię pstryk i cieszę się jak debil, patrząc jak mi się pachnąca woda świeci. Łukaszu, pięknie jak w kościole😁 3 godziny temu, pawel007 napisał(-a): Nooo…. taki lekki powiew 🤣🤣🤣 Przy niektórych arabach, kadzidlanych czy oudowych dusicielach LEN wypada blado. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piku 1899 #11557 Napisano 31 Maja 2023 (edytowane) Se kiedys pomyslalem,ze sobie telewizor "szczele" @brz Fajne fotki. Świetnie prezentuje się to podświetlenie (na ostatnim zdjęciu) 👍 Edytowane 31 Maja 2023 przez piku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #11558 Napisano 1 Czerwca 2023 Majowe znajdźki. Uprzedzę ewentualne pytania - tak, wszystkie zapachy sa dla mnie, moja zona niespecjalnie interesuje sie perfumami a ja wlasnie odkrywam inna strone mocy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 16928 #11559 Napisano 1 Czerwca 2023 18 godzin temu, loco50 napisał(-a): kadzidlanych czy oudowych dusicielach LEN wypada blado. z tego nastawienia wychodze (np vs guilty absolute) 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #11560 Napisano 1 Czerwca 2023 3 godziny temu, Annihilator napisał(-a): Majowe znajdźki. Uprzedzę ewentualne pytania - tak, wszystkie zapachy sa dla mnie, moja zona niespecjalnie interesuje sie perfumami a ja wlasnie odkrywam inna strone mocy Ten damski Memoir ciekawie pachnie, w przeciwieństwie do męskiego. A jak znajdujesz Jubilation? Mnie to brudne piżmo trochę pokonuje. Wciąż czekam, aż trafi się Fate naprawdę okazyjnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8416 #11561 Napisano 1 Czerwca 2023 z tego nastawienia wychodze (np vs guilty absolute)Dla mnie GA jest cudnym lekkim pachniuczkiem w porównaniu do LENWysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4607 #11562 Napisano 1 Czerwca 2023 4 godziny temu, Annihilator napisał(-a): Majowe znajdźki. Uprzedzę ewentualne pytania - tak, wszystkie zapachy sa dla mnie, moja zona niespecjalnie interesuje sie perfumami a ja wlasnie odkrywam inna strone mocy Jak co sie znudzi…. 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #11563 Napisano 1 Czerwca 2023 (edytowane) 3 godziny temu, brz napisał(-a): Ten damski Memoir ciekawie pachnie, w przeciwieństwie do męskiego. A jak znajdujesz Jubilation? Mnie to brudne piżmo trochę pokonuje. Wciąż czekam, aż trafi się Fate naprawdę okazyjnie... Memoir lubię oba, stary męski jest cudny, nowego też nie trawię. Jubilata wolę wersję damską, męska nigdy specjalnie mi się nie podobała, mam 2016r. Fate damski jeszcze przede mną A z innej beczki - FM Dawn w jakiej cenie cebulowej bywał? 2 godziny temu, pawel007 napisał(-a): Jak co sie znudzi…. 😉 To i tak szkoda sprzedać Edytowane 1 Czerwca 2023 przez Annihilator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20837 #11564 Napisano 1 Czerwca 2023 4 godziny temu, Jan napisał(-a): z tego nastawienia wychodze (np vs guilty absolute) GGA to jedna z najlepszych skór - bardzo lubię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #11565 Napisano 2 Czerwca 2023 W dniu 31.05.2023 o 19:21, brz napisał(-a): Ha, dziś akurat przyszedł kolejny flakon Encre Noire, który zanabyłem. Już nie pamiętam, który to. Do tej pory każdy sprzedawałem po jakimś czasie, ale ten już zostanie. A przy tych parametrach to spokojnie może być zapach całoroczny. W sumie to od dłuższego czasu niczego nie kupiłem, a tu nagle kumulacja i w ciągu kilkunastu dni pojawiły się 4 nowe flaszki. Dodatkowo lekko przeorganizowałem półkę i upchnalem lampki skradzione dziecku. Dorosły facet, a staję przed szafą, robię pstryk i cieszę się jak debil, patrząc jak mi się pachnąca woda świeci. To prawie świątynia. Przyznaj się, jesteś księdzem 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #11566 Napisano 2 Czerwca 2023 Na szczęście nie. Ale niektóre z tych zapachów wywołują pewnego rodzaju doświadczenia religijne u mojej żony. Czasem wyczuje niektóre z nich i jęczy „ojezu”. Dodaje też pytanie „co tak j...ie?”, ale zrzucam to na szok powodowany kontaktem z boskim pierwiastkiem. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20837 #11567 Napisano 3 Czerwca 2023 Oldskul x testosteron 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #11568 Napisano 3 Czerwca 2023 Nosiłem wczoraj. Kawał dobrego pachniucha! Nie mieszają już takich... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20837 #11569 Napisano 3 Czerwca 2023 No nie. Szkoda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #11570 Napisano 3 Czerwca 2023 Ważne, że jeszcze można kupić. Coraz częściej myślę, że chyba muszę upolować jakiś flakonik, bo odlewka topnieje. Nie wiem, gdzie będę tego używał, ale co tam. A dzis w ruch poszedł Kouros. ❤️ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20837 #11571 Napisano 3 Czerwca 2023 7 godzin temu, brz napisał(-a): Ważne, że jeszcze można kupić. Coraz częściej myślę, że chyba muszę upolować jakiś flakonik, bo odlewka topnieje. Nie wiem, gdzie będę tego używał, ale co tam. A dzis w ruch poszedł Kouros. ❤️ Ten biały? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #11572 Napisano 3 Czerwca 2023 Oczywiście, że biały! Ten czarny gumowy nie dla mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20837 #11573 Napisano 3 Czerwca 2023 Ja mam body. Białego nie miałem okazji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20837 #11574 Napisano 5 Czerwca 2023 Lubię bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #11575 Napisano 6 Czerwca 2023 W dniu 3.06.2023 o 23:07, loco50 napisał(-a): Ja mam body. Białego nie miałem okazji. Wyskocz do jakiegoś kibelka na starej stacji pkp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach