Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

Oj muszę wygrzebać z pudła tak na szybko to na pewno mam 50ml lutensa Cherqui z ubytkiem 3 ml i histories de parfums fidelis z ubytkiem ok 3 ml nosić nie będę zabroni mi w domu.🥹

Lutek który rok?
Mam zieloną wersję, ale to jeden z zapachów mainstream, który muszę mieć na półce.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, polly napisał(-a):

Oj muszę wygrzebać z pudła tak na szybko to na pewno mam 50ml lutensa Cherqui z ubytkiem 3 ml i histories de parfums fidelis z ubytkiem ok 3 ml nosić nie będę zabroni mi w domu.🥹

Ja to się powinienem odzywać - od ponad roku nie mogę się zebrać aby zamówić od Ciebie Vertusy :(. 

Wczoraj z racji wolnego dnia wpadłem do mainstreamowych perfumerii. Dam taki przykład psa który znajdzie coś na trawniku lub polanie i musi się w tym wytarzać, no musi. Ja się tak wczoraj wytarzałem. Dawno nie byłem, nie wąhałem, nie kupowałem więc może głowa potrzebowała odreagować. Jak wróciłem do domu z paskami to kazali mi je albo schować albo nie ruszać się bo chmura zapachów była przytłaczająca. Do brzegu - będąc w Hebe znalazłem Jawhara Oud Velvet - no to psik na papierek. Przykładam do nosa a tam - zapach najlepszych, ciężkich torfowych whisky! Jodyna, podkłady kolejowe, spalone kable itd. Polecam sprawdzić :):)

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi