loco50 22719 #13951 Napisano 2 Stycznia 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2214 #13952 Napisano 2 Stycznia U mnie objawił się legendarny Caravanserail oraz porządny set od Patricia de NicolaiWysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 352 #13953 Napisano 2 Stycznia 15 godzin temu, loco50 napisał(-a): 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 217 #13954 Napisano 3 Stycznia Czas trochę zadymić. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5718 #13955 Napisano 3 Stycznia (edytowane) TF w natarciu na forum. Taka nowość u mnie. Chociaż ten producent większość oferty opisuje jako unisex, to raczej jasne jest, iż granica między płciami nie leży dokładnie pośrodku. W tym przypadku ♀️ to powiedzmy 60% reszta ♂️ Opis składników jest nieco mylący. Wszystkie "ciężkie" składniki są wyciszone. Na pierwszym planie gra róża. Jakość obłędna, a trwałość 2-3 dni na ciuchach. Edytowane 3 Stycznia przez Valygaar 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6347 #13956 Napisano 7 Stycznia Przeglądając serwis eBay nie spodziewałem się, że trafię na taki perfum 😃 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 217 #13957 Napisano 8 Stycznia (edytowane) By the khaloryfer. Limitka na wieczorne posiedzenia. Edytowane 8 Stycznia przez polly 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5718 #13958 Napisano 8 Stycznia Godzinę temu, polly napisał(-a): By the khaloryfer. Limitka na wieczorne posiedzenia. Lubię ich zapachy, chociaż w ciuchach mają zdecydowanie wyższy poziom. Tzn. gdybym dostał w prezencie coś z palety Replica to z chęcią. Ale nie kupiłbym, bo pachną mi zazwyczaj "kurczę, ja to skądś znam" no i niestety mój nos się do nich ekspresowo przyzwyczaja 🫣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 217 #13959 Napisano 8 Stycznia BtF Trwałość ma kozacką przynajmniej ten a z ubrań nie schodzi tak łatwo. Najciekawsze jest to, że w ogóle nie pachnie jak kominek ale jednoznacznie się z nim kojarzy. Dobrze się go nosi w zimowe wieczory i ma coś rozgrzewającego. Mają jeszcze jazz club taki alko- męski misio i bardzo przyjemny music Festiwal który muszę dokupić. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 217 #13960 Napisano 9 Stycznia (edytowane) Nowy Tomek na ten zimny wieczór. Zakup w ciemno i pierwsze testy... Oczekiwałem czegoś jak Black gemstone SHL ale póki co jest spokojnie, bez wybuchów ale wierzę, że poprawa nastąpi po paru dniach od wpuszczenia powietrza do flakonu z resztą podobnie jak z innymi od TF. Czuć palony procesor... Edytowane 9 Stycznia przez polly 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 159845 #13961 Napisano 10 Stycznia U mnie dzisiaj taki zawodnik 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2214 #13962 Napisano 10 Stycznia Rzadko coś mi pasuje od Pierra Montale ale ten ekstrakt jest dla mnie.Drzewa, przyprawy, skóra..., klimat i moc.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musa19 3822 #13963 Napisano 12 Stycznia Dostałem takie coś chyba przez pomyłkę, bo nie lubię słodkich zapachów, a dla mnie to jest amaretto posłodzone toną cukru - bardo przepraszam, ale chyba il pedrino, a nie padrino🤔 Takie mamy czasy, że większość babeczek w okolicy twierdzi, że to jest przepiękny, uwaga, męski (nie wierzę) zapach🤦♂️. Niestety cholerstwo ma moc atomową - na swetrze nadal czuć, pomimo dwóch prań. Dlatego, żeby uciec od przykrych wspomnień, dzisiaj zawodnik z zupełnie przeciwległego "bieguna olifaktorycznego"😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6347 #13964 Napisano 12 Stycznia W dniu 2.01.2026 o 08:24, loco50 napisał(-a): Z ciekawości kupiłem ale innego black edition ku…. Ale smród 🤭 typowy bond z kiosku ruchu, fajna nazwa ładnie się wymawia ale zapach 🫣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71530 #13965 Napisano 12 Stycznia 34 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Z ciekawości kupiłem ale innego black edition ku…. Ale smród 🤭 typowy bond z kiosku ruchu, fajna nazwa ładnie się wymawia ale zapach 🫣 To znaczy męski 😉😉😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6347 #13966 Napisano 12 Stycznia 12 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): To znaczy męski 😉😉😉 Nawet żonie nie dałem szansy powąchać żeby sprawdziła czy ładny nawet nie mam zamiaru się jej przyznawać co zamówiłem zostanie to moją pachnącą tajemnicą na tym forum 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 217 #13967 Napisano 12 Stycznia Jeśli kupiłeś z Notino to możesz zwrócić nawet jako używany kilka psiknięć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6347 #13968 Napisano 12 Stycznia 4 minuty temu, polly napisał(-a): Jeśli kupiłeś z Notino to możesz zwrócić nawet jako używany kilka psiknięć. ja w UK go kupiłem przez serwis ebay, ale już po problemie lezy w koszu i już więcej nie wróci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71530 #13969 Napisano 12 Stycznia 22 minuty temu, Heavyweight2712 napisał(-a): ja w UK go kupiłem przez serwis ebay, ale już po problemie lezy w koszu i już więcej nie wróci Daj mu szansę, no będzie taki inny, niszowy 🤭🤭🤭 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6347 #13970 Napisano 12 Stycznia 7 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Daj mu szansę, no będzie taki inny, niszowy 🤭🤭🤭 Nawet pies zaczął dziwnie na mnie patrzeć 😆 W dniu 10.01.2026 o 13:45, rafalmosty napisał(-a): U mnie dzisiaj taki zawodnik I jak oceniasz ten zapach ? czuć bonda z kiosku ruchu czy będę milo zaskoczony? z ciekawości zamówiłem ale małą fiolkę na spróbowanie 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17131 #13971 Napisano 12 Stycznia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 159845 #13972 Napisano 12 Stycznia 1 godzinę temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Nawet pies zaczął dziwnie na mnie patrzeć 😆 I jak oceniasz ten zapach ? czuć bonda z kiosku ruchu czy będę milo zaskoczony? z ciekawości zamówiłem ale małą fiolkę na spróbowanie Mi najlepiej podchodzi z Chopard-ów. Świetny zapach na chłodniejsze dni. Na początku jest mocno nachalny, ale po chwili już jest bardzo przyjemnie. Fajny stosunek jakości do ceny👌 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 350 #13973 Napisano 13 Stycznia (edytowane) 13 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a): Przy obecnej ilości różnych zapachów, w tym niszowym, zamawianie próbek to chyba najlepsze rozwiązanie. Ja w ostatnim czasie nie kupiłem żadnego flakonu. Za to sporo próbek albo odlewek jeżeli jakaś firma nie oferuje próbek. I wciąż się zastanawiam. Mam kilka typów ale też listę zapachów do przetestowania. Edytowane 13 Stycznia przez Remy 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2214 #13974 Napisano 14 Stycznia Dzisiaj mój "najulubienszejszy" zawodnik.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 159845 #13975 Napisano 14 Stycznia (edytowane) A u mnie dawno nieużywany Edytowane 14 Stycznia przez rafalmosty 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach