carlito1 59 #1726 Napisano 27 Lutego 2014 Wild zapewne. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1727 Napisano 27 Lutego 2014 Ten różowy ? Wąchałem go wczoraj i jak dla mnie to pachnie zbyt kobieco Tak. zapewniam Cię że nie jest damski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1728 Napisano 27 Lutego 2014 Tobie akurat wierze, aczkolwiek takie miałem wrażenie. Mimo wszystko nie moja bajka. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 342 #1729 Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Z Joop-ów bardzo lubiłem tego: I mój ulubiony zapach z tamtych czasów (mam "zakopane" 75ml): Najciekawsze jest to, że zapach, który kupiłem przed dwoma powyższymi:jest chyba jeszcze dostępny w Douglasie... I inny mój ulubieniec- za zapach, flakon i atomizer (kulka od łożyska): Edytowane 27 Lutego 2014 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1577 #1730 Napisano 27 Lutego 2014 Witam,jakiś czas pisałem o tym, IMO znakomitym zapachu, a jako, że ponownie pojawił się w Douglas'ie, zachęcam do "spróbowania" Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1731 Napisano 27 Lutego 2014 Z Joop-ów bardzo lubiłem tego: I mój ulubiony zapach z tamtych czasów (mam "zakopane" 75ml): Najciekawsze jest to, że zapach, który kupiłem przed dwoma powyższymi:jest chyba jeszcze dostępny w Douglasie... I inny mój ulubieniec- za zapach, flakon i atomizer (kulka od łożyska): Twórca pierwszego zapachu nawet się nieco wzorował na Chopardzie, i nie mam na mysli koloru flaszki. Generalnie ani jeden ani drugi nie moja bajka. Cena Heavena kosmiczna. Zazdroszczę Ci tej butli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1732 Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) I inny mój ulubieniec- za zapach, flakon i atomizer (kulka od łożyska): http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2012/03/axor-stark-faucet.jpg albo ten http://1.design-milk.com/images/2010/07/ygrinder-joseph-joseph.jpg Edytowane 27 Lutego 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1733 Napisano 28 Lutego 2014 Jakiś czas temu testowałem Amouage Jubilation XXV na bloterku. Nie zrobił na mnie większego wrażenia. We wtorek przy zakupach w Quality dostałem próbeczkę firmową. Dzisiaj prysnąłem troszkę na nadgarstek, po godzinie po prostu odleciałem. Zapach jest po prostu CUDOWNY. Wywołuje u mnie takie same emocje jak Amouage Interlude czy Clive Christian C For Man i NO.1 For Man. Jestem zachwycony . Od dzisiaj żadnego zapachu nie będę testował "bloterkowo". Od razu będę psikał na skórę . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #1734 Napisano 28 Lutego 2014 Patom, jestem przy Tobie perfumowym lamerem, ale nigdy przez głowę mi nie przyszło, żeby wąchać papierek a nie nadgarstek, czasem nawet psikam na zgięcie łokcia (jak są warunki oczywiście) bo to chyba najlepsze miejsce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1735 Napisano 28 Lutego 2014 Zawsze robiłem w ten sposób, że jeżeli zapach na bloterku mi się podobał to na skórze też, przynajmniej z mainstreamem tak było. Jeżeli chodzi o niszę to jest diametralna różnica. Z tym, że jeżeli idę do perfumerii to wącham sporo zapachów, miejsca na skórze nie wystarczy . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 342 #1736 Napisano 28 Lutego 2014 Lubię "pozaciągać się" atomizerem XXV... Sam zapach jest bardzo przyprawiony a projekcja przy jednym psiku jest dość mocna. Wysłane z Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1737 Napisano 28 Lutego 2014 XXV to świetny zapach. Kiedyś kupię flakon . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #1738 Napisano 28 Lutego 2014 Zanim się wychylisz powachaj Opusy. II, IV, V, VI. To jes dopiero odlot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 342 #1739 Napisano 28 Lutego 2014 Zanim się wychylisz powachaj Opusy. II, IV, V, VI. To jes dopiero odlot. A któryś z nich jest w miarę lekki?Do tego nie kadzidlany ?Szukam czegoś w stylu Platynowego Egoista wśród zapachów niszowych... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1740 Napisano 1 Marca 2014 Dzięki koledzy za propozycje, napewno wszystko co proponujecie sobie sprawdze. Narazie jednak sprawiłem sobie dzisiaj kolejną butle TF TV, oczywiście 250 ml Plus dodatkowo jeszcze Gucci by Gucci PH, D&G The One, YSL L'Homme oraz tradycyjnie Platynowego Egoiste. to w Lublinie [całym ] jest mniejszy wybór A ja sobie sprawiłem Przemysławkę, 150 ml oczywiście. Smakuje super potwierdzam,i jeszcze pachnie...dziwne ,nie? I fajnie! Popierajmy to, co nasze - polskie, bo każdy Polak ma polski organizm i tylko to, co polskie mu nie szkodzi Dokładnie, tych wszystkich polecanych przez Was zagranicznych wynalazków się nie da pić! np tych z mysz Ten różowy ? Wąchałem go wczoraj i jak dla mnie to pachnie zbyt kobieco różowe,kobiece i pachnie a Tobie Michał się nie podoba? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4696 #1741 Napisano 1 Marca 2014 panowie znawcy co musi mieć pachnidło w bazie na wiosne/lato żeby nie było ciężko i dusząco? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #1742 Napisano 1 Marca 2014 paco rabanne XS pour homme.świetny zapach w dobrej cenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1743 Napisano 1 Marca 2014 Przy najbliższej wizycie w Quality planuję przetestować Opusy + wszystkie zapachy Montale . Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1744 Napisano 1 Marca 2014 Amouage to ogolnie zapachy ciężkie. Mojej kobiecie np. żadne się nie podobają oprócz DIA i Gold. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1745 Napisano 1 Marca 2014 Dzisiaj doszły damskie Burberry Brit Rhythm, jest to nowość na rynku, odpowiednik męskiego zapachu o takiej samej nazwie, które notabene są w pierwszej dziesiątce moich ulubionych zapachów, i musze przyznać, że damskie też są naprawde całkiem przyjemne - intrygujące. Ciekaw jestem czy podpasują młodej to w Lublinie [całym ] jest mniejszy wybór Nie wiem Marku jaki wybór jest w Lublinie, wszystko prócz TF kupowałem na lotnisku. różowe,kobiece i pachnie a Tobie Michał się nie podoba? No na mnie zdecydowanie nie za bardzo. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domurst 2 #1746 Napisano 1 Marca 2014 panowie znawcy co musi mieć pachnidło w bazie na wiosne/lato żeby nie było ciężko i dusząco? Mój typ - wetiwer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aty3 12 #1747 Napisano 1 Marca 2014 Carlito daj znać jak wrażenia, męska odmiana jest bardzo ok. 0 Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4696 #1748 Napisano 1 Marca 2014 Mój typ - wetiwera jak jest z guci pour home? nie miałem go i nie wiem jak śmierdzi? co tam dominuje w trzeciej fazie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1749 Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Moje czy mojej wybranki ? Mnie się spodobały, choć przyznam, że pierwsze wrażenia miałem mieszane, po jakimś czasie zdecydowanie się jednak poprawiły. Wydaje się być bardzo trwały. Dam znać jeszcze co moja wybranka o nich sądzi, bo ja na damskich zapachach to się mało co znam Co do męskiej wersji, to też je bardzo lubie, jeden z tych zapachów, które obowiązkowo musze zawsze mieć EDIT : Paweł, mam Gucci PH, mnie się podobają, choć każdy mówi, że to już nie to samo co kiedyś. Ja niestety starego zapachu tych perfum nie znałem. Wąchałeś Gucci by Gucci PH ? Osobiście poleciłbym Ci D&G The One Sport, bardzo je lubie, na cieplejsze dni super zapach. Edytowane 1 Marca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1750 Napisano 1 Marca 2014 to w Lublinie [całym ] jest mniejszy wybór /quote] Bo lotniska w Lublinie pewnie nie macie to gdzie mają być? w zajezdni tych smiesznych autobusów z szelkami? :-D 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach