Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Zostawcie tego TT w cholerę. To naprawdę archaiczne rozwiązanie i już dawno postulowałem o usunięcie go z forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Anansi napisał(-a):

Dokładnie, w telefonie po pobraniu z przeglądarki chrome zdjęcie ma takie same parametry jak w komputerze. Tapatalk usunąłem po kilku miesiącach kilka lat temu. To nie dla mnie, choćby z powodu takich właśnie osobliwości...

Screenshot_20240208_151017_Gallery.thumb.jpg.5873cedba0b9d9d388487e5cdd99ccfd.jpg

Dzięki anansi za pomoc. 

Szczerze z tapatalk mi się lepiej korzysta niż z przeglądarki. Interfejs jest prosty i czytelny. Tylko te foty... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla tej wersji raczej nie, mało kto z tego korzysta na razie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszukałem się, że obsługa WebP została wprowadzona od wersji 4.6. Forum jest jeszcze na jakiejś starszej wersji silnika?

https://invisioncommunity.com/forums/topic/458801-we-need-webp-now/page/3/#comment-2847615

Ludzie sami z siebie raczej nie korzystają z tego formatu, ale są strony, które to robią i umieszczanie w postach takich zdjęć z zewnętrznych linków jest niemożliwe i problematyczne, bo trzeba specjalnie zapisać zdjęcie i przekonwertować je np. do JPG, żeby dopiero je zamieścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzę co mogę w tej kwestii zrobić oprócz aktualizacji (która jest rozważana).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę wstawić zdjęcia na forum, nawet nie mam w opcjach "wstaw zdjęcie" jedynie "wstaw inne media" . Czy to wina telefonu czy może ze względu na małą ilość postów na forum nie mam takiej możliwości ?

Takie coś znalazłem: Wykorzystano 250.17 MB z 250 MB twojego limitu załączników.

Co mam z tym zrobić?

Edytowane przez Robert74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.11.2024 o 11:46, Robert74 napisał(-a):

Takie coś znalazłem: Wykorzystano 250.17 MB z 250 MB twojego limitu załączników.

Co mam z tym zrobić?

Przejdź tu - https://zegarkiclub.pl/forum/attachments/

I jak masz opcję to usuń niepotrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ale to znowuz ja. Otoz napisalem posta #101 w temacie

https://zegarkiclub.pl/forum/topic/203797-tokarka-drehbank-lathe-tour-leinen-reform/page/5/?tab=comments#comment-3521304

i niechcacy zalaczylem drugie i trzecie zdjecie takie same i nie potrafie jednego usunac.

Prosze o pomoc i instrukcje na przyszlosc jak wybrnac z takiej sytuacji.

Dziekuje

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włączasz edytuj. W przypadku, kiedy nie ma spacji pomiędzy dwoma (zdublowanymi w tym wypadku) zdjęciami, wciskasz Enter, kiedy znacznik obejmuje to powyżej. Kiedy zrobi się "dziura", klikasz na t poniżej i wciskasz Delete. CBDO.

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Anansi

Dziekuje kolego za pomoc. Zapisalem sobie na kartce procedure, ale musze sie przyznac, ze jej za bardzo nie rozumiem, a teraz nie mam potrzeby, aby ja zastosowac, a nie chce bez potrzeby robic jakichs kombinacji bo zrobie sobie jeszcze wiekszy klopot.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Andrzej Wachowicz napisał(-a):

@Anansi

Dziekuje kolego za pomoc. Zapisalem sobie na kartce procedure, ale musze sie przyznac, ze jej za bardzo nie rozumiem, a teraz nie mam potrzeby, aby ja zastosowac, a nie chce bez potrzeby robic jakichs kombinacji bo zrobie sobie jeszcze wiekszy klopot.

pozdrawiam

No ale 2 i 3 zdjęcie nie są już identyczne?🧐

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.11.2024 o 14:44, DawPi napisał(-a):

Sprawdzę co mogę w tej kwestii zrobić oprócz aktualizacji (która jest rozważana).

tu nie ma co rozważać, obecnie format webp jest bardzo powszechny i na masową skale stosowane z racji lepszej kompresji niż jpg czy png.

Implementacja tego formatu to mus, a nie możliwość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi