unadarek 3339 #1476 Napisano 4 Grudnia 2020 1 minutę temu, Vonziej napisał: To dla Ciebie na górkę, żebyś nie był zły za Bn0118 Dzięki, ale macie tyle fajnych zegareczków - a tu ten BN i BN wiem, wiem nowy ... pierwsza radocha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1477 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) 19 minut temu, Vonziej napisał: Proszę bardzo. Wyciągnięty z czeluści telefonu. Już nie mój, ale był fajby To ja też "ze szuflady" fotkę zapodam Edytowane 4 Grudnia 2020 przez clusca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #1478 Napisano 4 Grudnia 2020 BN0118 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1479 Napisano 4 Grudnia 2020 4 minuty temu, p.r.p. napisał: że miałeś na myśli TE wzornictwa, jakkolwiek to brzmi. dokładnie te style wzornictwa - ale ten Citizenik to elegancki (jaki to model) wiem że wam się opatrzyły te stare (w sensie posiadani) ale nie ukrywajcie ich przed światem i dajcie nacieszyć oko innym pewnie były w wątkach ale odświeżyć i ponownie pokazać też by wypadało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1480 Napisano 4 Grudnia 2020 A Tomek swoje 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #1481 Napisano 4 Grudnia 2020 No to masz GTSa ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1482 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, unadarek napisał: dokładnie te style wzornictwa - ale ten Citizenik to elegancki (jaki to model) wiem że wam się opatrzyły te stare (w sensie posiadani) ale nie ukrywajcie ich przed światem i dajcie nacieszyć oko innym pewnie były w wątkach ale odświeżyć i ponownie pokazać też by wypadało Oj, jakbym posiadał ten zegar Patryka, to nie opatrzyłby mi się tak szybko. Niestety ciężko dostępny, a jak już się pojawia, to ceny niefajne. Mogłem niedawno kupić taki, tylko w innym kolorze, ale zdecydowałem, że albo niebieski, albo wcale Edytowane 4 Grudnia 2020 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1483 Napisano 4 Grudnia 2020 12 minut temu, clusca napisał: To ja też "ze szuflady" fotkę zapodam jednak zdecydowanie w tym więcej sie dzieje na tarczy - więcej kropek, indeksików ma no i dzień tygodnia jakby ktoś przysnął to by wiedział jakiego dnia się ocknął : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #1484 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, clusca napisał: Oj, jakbym posiadał ten zegar Patryka, to nie opatrzyłby mi się tak szybko. Niestety ciężko dostępny, a jak już się pojawia, to ceny niefajne. Mogłem niedawno kupić taki, tylko w innym kolorze, ale zdecydowałem, że albo niebieski, albo wcale Miałem czarnego w chrono i też był super. Na niebiedkiego też polowałem, była oferta na eBayu za 1,7k. i za długi się zastanawiałem. Maciek, szary też jest petarda 😄 Edytowane 4 Grudnia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1485 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) No właśnie szarego miałem na oku. Cena nawet dość ciekawa, bo okolice 250-280 USD, ale ze Stanów musiałbym ściągać, dlatego dałem sobie spokój. Nieco obawiałem się o jego stan - zdjęcia i opis sprzedawcy swoje, a rzeczywistość swoje. Z tym, że to chrono było. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1486 Napisano 4 Grudnia 2020 4 minuty temu, tomaliusz napisał: No to masz GTSa ... WOW !!! takiego to z poł roku bym z ręki nie zdejmował no to dowaliliście !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8146 #1487 Napisano 4 Grudnia 2020 52 minuty temu, eldupek napisał: inna sztuka Blue Angels w wersji Red Arrows 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1488 Napisano 4 Grudnia 2020 @Unadarek to Citizen Eco-Drive Signature BL1258-53L. Wrzucałem tyle razy, że pewnie się już przejadł trochę. Jak chcesz napatrzeć się na citki to zajrzyj do innego wątku, pt. Chwalimy się swoimi Eco-Drive https://zegarkiclub.pl/forum/topic/38385-chwalimy-si%C4%99-swoimi-eco-drive39am/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28136 #1489 Napisano 4 Grudnia 2020 Pora wyboru...zdjęcia - naturalne i sztuczne oświetlenie.Zapytałbym żony, ale to może być ostatnie dzisiaj pytanie albo powie żaden 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17984 #1490 Napisano 4 Grudnia 2020 @Miszkolc Zdecydowanie 🖤 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1491 Napisano 4 Grudnia 2020 Daj więcej fotek niebieskiego, ale w naturalnym świetle. Grzecznie proszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1492 Napisano 4 Grudnia 2020 Wybór łatwy nie jest. Niebieski też ciekawy. Jednak czarny pasuje do większej ilości kreacji 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1493 Napisano 4 Grudnia 2020 1 minutę temu, clusca napisał: Wybór łatwy nie jest. Niebieski też ciekawy. Jednak czarny pasuje do większej ilości kreacji Popieram to zdanie. Już raz miałem 2 Citki na raz tylko inne kolory i przez to przejadły mi się 2x szybciej... Potem poszły na bazarze za bezcen... Ale chociaż koledzy są zadowoleni na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1494 Napisano 4 Grudnia 2020 Wybór łatwy nie jest. Niebieski też ciekawy. Jednak czarny pasuje do większej ilości kreacji Dokładnie. Osobiście wolę niebieskie tarcze. Ale czarna w tym przypadku będzie się paskować wręcz ze wszystkim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1495 Napisano 4 Grudnia 2020 Godzinę temu, p.r.p. napisał: @Unadarek to Citizen Eco-Drive Signature BL1258-53L. Wrzucałem tyle razy, że pewnie się już przejadł trochę. Jak chcesz napatrzeć się na citki to zajrzyj do innego wątku, pt. Chwalimy się swoimi Eco-Drive https://zegarkiclub.pl/forum/topic/38385-chwalimy-si%C4%99-swoimi-eco-drive39am/ Wątki dotyczące Citizena przeczytałem wszystkie od deski do deski ale mogłem coś pominąć, coś zapomnieć itd... gdzieś jakiegoś mogliście nie pokazać lub nie pamiętam jak go oglądałem itd.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23165 #1496 Napisano 4 Grudnia 2020 IMO również czarny ciekawszy do paskowania i różniejszej garderoby. W ogóle do zegarków w stylu pilota czy tam militarnego bardziej pasuje kolor czarny lub zielony i wtedy wybór mógłby być trudniejszy ale tak to kolor niebieski zostawiam dla diverów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13469 #1497 Napisano 4 Grudnia 2020 To również się przypomnę, fotka archiwalna a Obywatel w domu w pudełeczku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28136 #1498 Napisano 4 Grudnia 2020 Dziękuje wszystkim za opinie, żona też wybrała czarnego. Więc będzie kolejny czarny. Czas go porysować Teraz poszukam zdjęcia wygrawerowanej szlufki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1499 Napisano 4 Grudnia 2020 7 minut temu, Miszkolc napisał: Dziękuje wszystkim za opinie, żona też wybrała czarnego. Więc będzie kolejny czarny. Czas go porysować Teraz poszukam zdjęcia wygrawerowanej szlufki. Psst Miszko nie chcesz sprzedać za pu ceny niebieskiego? 🤯 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1500 Napisano 4 Grudnia 2020 30 minut temu, Vonziej napisał: Psst Miszko nie chcesz sprzedać za pu ceny niebieskiego? 🤯 a to do mnie pisali że nikt mi za grosze nie odsprzeda a tu proszę pierwsze już padły propozycje 😁i to nie z mojej strony - no to i ja przystąpię do licytacji - ja bez paska wezmę za czterysta sam pasek też pewnie można odesłać 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach