kornel91 85392 #2876 Napisano 31 Marca 2021 Coś i ja wrzucę bo prawie same majtki kilka stron Czasami wskoczy a przy robieniu zdjęcia nie trzeba myśleć czy wyjdzie bo dzięki dobremu AR zawsze wychodzi 9 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18463 #2877 Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) Tak się zastanawiam nad nowymi gaciami do mojego kwarcyka i myślę poważnie nad perlonem. Dylemat mam czy brać jedno czy dwu częściowy, kolor to chyba czarny, względnie szary i bo z moim Hamem tez zgrywać ta opcja kolorystyczna będzie Palma Palma Pacific Atlantic Edytowane 31 Marca 2021 przez beriam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2878 Napisano 31 Marca 2021 25 minut temu, beriam napisał(-a): Tak się zastanawiam nad nowymi gaciami do mojego kwarcyka i myślę poważnie nad perlonem. Dylemat mam czy brać jedno czy dwu częściowy, kolor to chyba czarny, względnie szary i bo z moim Hamem tez zgrywać ta opcja kolorystyczna będzie Palma Palma Pacific Atlantic Mnie natomiast zastanawia od dłuższego czasu jak tam zamawiać?? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18463 #2879 Napisano 31 Marca 2021 27 minut temu, Vonziej napisał(-a): Mnie natomiast zastanawia od dłuższego czasu jak tam zamawiać?? W czym problem 🙄 Polecane alternatywy ... Ebay Perfekta - mają tez czerwony i niebieski tylko jeszcze nie ujęte na stronie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2880 Napisano 31 Marca 2021 1 minutę temu, beriam napisał(-a): W czym problem 🙄 Polecane alternatywy ... Ebay Perfekta - mają tez czerwony i niebieski tylko jeszcze nie ujęte na stronie. To ja wiem, że na zatoce sobie można kupić. Pokaż mi gdzie na stronie eulita klikać, bo jestem jakiś głupi. Kilka razy podchodziłem do tego... Chyba, że bez logowania nie można? (konta nie mam) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18463 #2881 Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Vonziej napisał(-a): To ja wiem, że na zatoce sobie można kupić. Pokaż mi gdzie na stronie eulita klikać, bo jestem jakiś głupi. Kilka razy podchodziłem do tego... Chyba, że bez logowania nie można? (konta nie mam) Obawiam się, ze możemy siedzieć razem w szkole w jednej ławce dla inteligentnych inaczej bo tez nie ogarnąłem kwestii edit. Cos tam ustaliłem "Niestety w tej chwili nie sprzedajemy naszych pasków do zegarków bezpośrednio konsumentom końcowym. Jeśli jesteś profesjonalnym sprzedawcą, wyślij szczegółowe informacje o rodzaju swojej działalności na adres [email protected]." Pozostają opcje o których wspominałem wcześniej. Edytowane 31 Marca 2021 przez beriam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132039 #2882 Napisano 31 Marca 2021 3 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Coś i ja wrzucę bo prawie same majtki kilka stron Czasami wskoczy a przy robieniu zdjęcia nie trzeba myśleć czy wyjdzie bo dzięki dobremu AR zawsze wychodzi Taki model to jak rasowy piesek - daje pewny dochód. Bo jak tu nie zalajkowac takiej ślicznoty? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #2883 Napisano 31 Marca 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2884 Napisano 31 Marca 2021 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2885 Napisano 31 Marca 2021 Powyższy w nocnej odsłonie. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2886 Napisano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Jednak tylko 1 Majtek zostanie ... Tylko który . Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez Vonziej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2887 Napisano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) 58 minut temu, Vonziej napisał(-a): Jednak tylko 1 Majtek zostanie ... Tylko który . Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka proponuje oba zamknąć w kasie pancernej i wyrzucić klucz - jak Ci przejdzie wezwiesz ślusarza a jak już musisz ...to sprzedaj zapasówkę z samochodu lub coś innego z garażu ale nie zegareczki za troche Ci przejdzie ta sprzedaż i będziesz żałować Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #2888 Napisano 2 Kwietnia 2021 Jestem za full lume - jest świetny A ogólnie z Majtków, to jeszcze widzi mi się NY0045, ale ciężko dostępny już niestety. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #2889 Napisano 2 Kwietnia 2021 Ja jakbym nie wiedział którego sprzedać to puściłbym oba 😈 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #2890 Napisano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, Vonziej napisał(-a): Jednak tylko 1 Majtek zostanie ... Tylko który . Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Jak to jeden? Trzy miały być podobno. Luma, czarny i niebieski 😁 edyta: oba sprzedaj i kup se czarnego 👍 Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez eddi87 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #2891 Napisano 2 Kwietnia 2021 Niebieski fajniejszy od czarnego. Jest jak kameleon, jasnym niebieski, ciemny, granat - w zależności od światła. Miałem niebieskiego i sprzedałem. Gdyby nie wskazówki, które są MZ najsłabszym ogniwem tego zegarka, to bym trzymał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18463 #2892 Napisano 3 Kwietnia 2021 11 godzin temu, Vonziej napisał(-a): Jednak tylko 1 Majtek zostanie ... Tylko który . Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Imho, zdecydowanie full luma 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132039 #2893 Napisano 3 Kwietnia 2021 12 godzin temu, Vonziej napisał(-a): Jednak tylko 1 Majtek zostanie ... Tylko który . Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 11 godzin temu, clusca napisał(-a): Jestem za full lume - jest świetny A ogólnie z Majtków, to jeszcze widzi mi się NY0045, ale ciężko dostępny już niestety. Myślę także, że full lume to spory atut. W takim razie sprzedaj czarnego majtka i jakiegoś innego białasa. Będziesz miał dwa vacaty i dokup sobie coś kolorowego dla ożywienia kolekcji. Wiosna idzie, może coś w zieleni? Np. Kamasu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2894 Napisano 3 Kwietnia 2021 Wbrew popularnej opinii chyba pożegnam full lume... Z niebieskim mam większą więź... Offtop co do koloru@Paulus57 to mam go trochę przygotowanego na lato Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2895 Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) WSZYTKIM MIŁOŚNIKOM ZEGARECZKÓW - ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ ZDROWIA Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez unadarek 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132039 #2896 Napisano 3 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Vonziej napisał(-a): Wbrew popularnej opinii chyba pożegnam full lume... Z niebieskim mam większą więź... Offtop co do koloru@Paulus57 to mam go trochę przygotowanego na lato Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Pasuje na lato, ale myślałem o "ostrej" tarczy. Coś jak np. Kamasu zielony albo czerwony. Nie wykluczam Myszki Miki albo totalnego odjazdu w stylu Invicty. Tu zdjęcie poglądowe . Na szczęście wymiar gigantyczny (52 mm) i jeszcze gigantyczniejsza cena (599 euro), skutecznie mnie przed tym szaleństwem powstrzymały. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #2897 Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Kuzyni Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez eddi87 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #2898 Napisano 3 Kwietnia 2021 🐣 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #2899 Napisano 4 Kwietnia 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_K_K 101 #2900 Napisano 4 Kwietnia 2021 Kształtem trochę pasuje. Wesołych Świąt!Wysłane za pomocą Tapatalk 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach