kornel91 84685 #4651 Napisano 16 Stycznia 2022 8 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18888 #4652 Napisano 16 Stycznia 2022 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #4653 Napisano 18 Stycznia 2022 Tu nic nie trzeba pisać. 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9840 #4654 Napisano 19 Stycznia 2022 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39675 #4655 Napisano 19 Stycznia 2022 Dzisiaj, oglądając moje "państewko" pełne "Obywateli" pomyślałem, że jak bym "Ich" zdradził i wszystkich sprzedał, to na nowego, wypasionego Brajtka pełnego tarczek by mi starczyło. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4656 Napisano 19 Stycznia 2022 11 minut temu, alpaczino napisał(-a): Dzisiaj, oglądając moje "państewko" pełne "Obywateli" pomyślałem, że jak bym "Ich" zdradził i wszystkich sprzedał, to na nowego, wypasionego Brajtka pełnego tarczek by mi starczyło. ale by Ci się znudził a tak masz rozdrobnione i możesz za każdym razem coś innego założyć !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39675 #4657 Napisano 19 Stycznia 2022 1 minutę temu, unadarek napisał(-a): ale by Ci się znudził a tak masz rozdrobnione i możesz za każdym razem coś innego założyć !!! No i dlatego tego nie zrobię, ale przyznaję, że taka myśl o "zdradzie" gdzieś tam w głowie mi zaświtała. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4658 Napisano 19 Stycznia 2022 1 minutę temu, alpaczino napisał(-a): No i dlatego tego nie zrobię, ale przyznaję, że taka myśl o "zdradzie" gdzieś tam w głowie mi zaświtała. rzeczą ludzka jest błądzić .. odmówisz dwie zdrowaśki dokupisz dwa Citizeniki i będzie po sprawie 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39675 #4659 Napisano 19 Stycznia 2022 1 minutę temu, unadarek napisał(-a): rzeczą ludzka jest błądzić .. odmówisz dwie zdrowaśki dokupisz dwa Citizeniki i będzie po sprawie 🤣 🤣 Ty jakiś jasnowidz jesteś, czy co? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #4660 Napisano 19 Stycznia 2022 Ja to moich obywateli nie zdradzę.... Dziś drugiego przyodziałem żeby mu smutno nie było... 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4661 Napisano 19 Stycznia 2022 48 minut temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Ja to moich obywateli nie zdradzę.... Dziś drugiego przyodziałem żeby mu smutno nie było... piękne sztuki Citizen ma to coś w sobie ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39675 #4662 Napisano 19 Stycznia 2022 (edytowane) ... to prawda. Cały czas próbuję i z Seiko, i z Casio, ale mi nie wychodzi. No i jak tu nie kochać Citków. Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2022 przez alpaczino 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4663 Napisano 19 Stycznia 2022 1 minutę temu, alpaczino napisał(-a): to prawda. Cały czas próbuję i z Seiko, i z Casio, ale mi nie wychodzi. No i jak tu nie kochać Citków: Pozdrawiam co racja to racja .... u mnie też główny nurt to są i będą Citizeny, z Casio tylko G-Shocki, no i okazjonalnie Protrek bo akurat mam, ale tak Citizen - Seiko jakieś to też ale chyba bardziej mechaniczne - bo kwarce dwa mam ... a tak głównie Citizen... Citizen i jeszcze raz Citizen 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4664 Napisano 19 Stycznia 2022 Dwa nowe Citizeny inspirowane Nissanem Z 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4665 Napisano 19 Stycznia 2022 7 minut temu, zorro napisał(-a): Dwa nowe Citizeny inspirowane Nissanem Z nissana dodają gratis...? do tych fajowych zegareczków ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #4666 Napisano 19 Stycznia 2022 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): nissana dodają gratis...? do tych fajowych zegareczków ? Dodają ale w skali 1:25 😂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4667 Napisano 19 Stycznia 2022 31 minut temu, zorro napisał(-a): Dodają ale w skali 1:25 😂 dobre i to ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #4668 Napisano 20 Stycznia 2022 Są nawet i takie poniżej 3mmSą, miałem takiego nawet przez chwilę i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się trafi 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128439 #4669 Napisano 20 Stycznia 2022 13 minut temu, M.Mike napisał(-a): Są, miałem takiego nawet przez chwilę i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się trafi Tylko cena tego modelu z zupełnie innej bajki. To tak jak z samochodami GT, może być za 100k a może być i za milion albo i więcej (nie mówiąc o mocy ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #4670 Napisano 20 Stycznia 2022 Dalej na niebiesko. Te drobne czarne akcenty na indeksach są bardzo fajne. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarish_ 25 #4671 Napisano 22 Stycznia 2022 Witam chciałbym się poradzić w sprawie zakupu nowego zegarka. Czytając trochę wiele osób poleca właśnie citizeny eco drive. Czy faktycznie zegarki te nie sprawiają problemów i co myślicie panowie o tym modelu? Dla mnie jako praktycznie zielonego chyba jedynym minusem jest spora koperta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #4672 Napisano 22 Stycznia 2022 1 minutę temu, Oskarish_ napisał(-a): Witam chciałbym się poradzić w sprawie zakupu nowego zegarka. Czytając trochę wiele osób poleca właśnie citizeny eco drive. Czy faktycznie zegarki te nie sprawiają problemów i co myślicie panowie o tym modelu? Dla mnie jako praktycznie zielonego chyba jedynym minusem jest spora koperta ..jak się podoba to kupuj - co do koperty to musisz sobie sam powiedzieć czy ci pasuje - jest wiele modeli Citizenów i jest w czym wybierać - a eco-drive dobrze użytkowane - to min 10-15 lat nie bawisz się w wymianę baterii a co za tym idzie nie rozszczelniasz zegarka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #4673 Napisano 22 Stycznia 2022 8 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 18888 #4674 Napisano 22 Stycznia 2022 To chyba jakaś nowość, ciekawy jestem jak na żywo się prezentuje, może już ktoś posiada ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #4675 Napisano 22 Stycznia 2022 Świetny przykład jak zje...ać bardzo fajny projekt wsadzoną na siłę datą w miejsce kompletnie z d*py niestety. Szkoda. 2 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach